.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на sometimes_

Бихте ли повярвали...?

Искам да ви разкажа какво ми се случи преди няколко дни и ми е интересно дали бихте повярвали...на думите на приятеля ми...
    Та...стоим си ние двамата и още един приятел в едно кафе и изведнъж гаджето получава смс...И аз на базик му казах "Дай да видя от кой е", той "Няма пък!".Да, обаче аз погледнах и смс-а гласеше следното: "От твоето хапане снощи са ми сини джуките",след като го прочетох станах и си тръгнах, атой тръгна след мен и започна да ми обяснява, че някой бил сбъркал номера и т.н. (предишната вечер той беше на бар,без мен,естествено).Казах "Добре,дай да се обадя на тоя номер да видим....".Той се зачуди,ама ми даде и се обадих, вдигна момиче и като и казах "Получих един смс...", тя затвори. След това му казах да се обади той, обади се и попита коя е, а тя каза "Луиза" и пак затвори...Приятеля ми твърдеше,че е грешка, че не познава такова момиче, ама аз не му повярвах и му казах, че не искам да го виждам повече и какво ли още не, при което...той започна да ме моли да не го оставям и да ми обяснява, че не е бил с друга. След малко получи още един смс, в който пишеше "Не съм искала да засегна никой, това беше шега.И това не е моя номер"...За да каже,че не е нейния номер, значи, че той има истинския и...Както и да, той пак ми обясняваше,че не познава такова момиче...Накрая му казах да ми даде телефона си и видях в указателя, че има "Луиза"...А той каза, че не познава такава! След това каза, че тази Луиза, която е записана в телефонния му указател е приятелка на сестра му...и т.н.Малко съмнително,а? Та в крайна сметка още сме заедно, реших да му дам поредния последен шанс, защото все пак сме заедно от година и месеца. 99% процента съм сигурна, че ми е изневерил, но...се чудя, дали пък наистина няма някаква грешка...(Надеждата умира последна, нали знаете...). Иначе даже не ми е и гадно, кофти е,да, но...аз си му казах, че от тук нататък ще разбере какво е да чувства използван...
    Та...бихте ли повярвали на неговата версия...
    Между другото, единственото, което ме кара да мисля, че не е бил с друга е факта, е не хапе като се целува...Ама знае ли се, може тая-новата да е събудила нещо ново в него.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен
    Дъъъ, естествено, че лъже. Не може да е по-очевидно.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Ти пък се хващаш за това, че не хапел. Пълни глупости според мен. 99 % съм сигурна, че те е излагал. То едно съвпадение ок ама то много станаха...така, че не бих му повярвала и бих го накарала да си признае ако иска да е с мен и всичко да върви добре, защото в противен случей си остава сам...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    macka izneveril ti e,no naistina nadejdata umira posledna!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Мега фен Аватара на koalka
    Не е честен с теб.Просто се опитва да ти замаже очите,но не му се хващай.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    auuuuuuu..... kakfa barkotiq,da zane6 4e az ti vqrvam !

Повече от фен
    Накарай го да те заведе при въпросната Луиза и й виж джуките
    ако наистина са сини му поискай обяснение пред нея и като си поговорите тримата на 6 очи ще разбереш истината ..
    успех

Ъм, аз му казах, че ако си признае ще е по-добре, защото съм на ясно,че ме лъже, ама той още си твърди, че не ми е изневерил...До сега винаги е бил честен с мен, казвал ми е за ... разни издънки и т.н., а сега... Ама наистина си е...от ясно, по-ясно, че е бил с друга...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    99% ти изневерява споден мен надявам се да се изясните и да си оправите отношенията

sujalqvam no i az sum na mnenie 4e ti e izneveril za koeto naistina mn sujalqvam

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Ъм, аз му казах, че ако си признае ще е по-добре, защото съм на ясно,че ме лъже, ама той още си твърди, че не ми е изневерил...До сега винаги е бил честен с мен, казвал ми е за ... разни издънки и т.н., а сега... Ама наистина си е...от ясно, по-ясно, че е бил с друга...
    Ти остаи че ти е изневерил е ясно,ама и че те лъже е повече от ясно ! ...Бил е честен за други издънки? Тогава какво те кара да мислиш,че и тва не е издънка..? Даже със сигурност е такава,но тва прикриване може да я прави по-сериозна..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Сега в чата пак го питам, ама е непреклонен. Пфф...как ме лъже само...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    единственото, с което не съм съгласна е това

За да каже,че не е нейния номер, значи, че той има истинския и...
    щото точно след като го казва, значи той й няма номера. но както и да е. честно да ти кажа, тоя тип ме съмнява. не знам какво да ти кажа.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Бихте ли повярвали...?

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Искам да ви разкажа какво ми се случи преди няколко дни и ми е интересно дали бихте повярвали...на думите на приятеля ми...
    Та...стоим си ние двамата и още един приятел в едно кафе и изведнъж гаджето получава смс...И аз на базик му казах "Дай да видя от кой е", той "Няма пък!".Да, обаче аз погледнах и смс-а гласеше следното: "От твоето хапане снощи са ми сини джуките",след като го прочетох станах и си тръгнах, атой тръгна след мен и започна да ми обяснява, че някой бил сбъркал номера и т.н. (предишната вечер той беше на бар,без мен,естествено).Казах "Добре,дай да се обадя на тоя номер да видим....".Той се зачуди,ама ми даде и се обадих, вдигна момиче и като и казах "Получих един смс...", тя затвори. След това му казах да се обади той, обади се и попита коя е, а тя каза "Луиза" и пак затвори...Приятеля ми твърдеше,че е грешка, че не познава такова момиче, ама аз не му повярвах и му казах, че не искам да го виждам повече и какво ли още не, при което...той започна да ме моли да не го оставям и да ми обяснява, че не е бил с друга. След малко получи още един смс, в който пишеше "Не съм искала да засегна никой, това беше шега.И това не е моя номер"...За да каже,че не е нейния номер, значи, че той има истинския и...Както и да, той пак ми обясняваше,че не познава такова момиче...Накрая му казах да ми даде телефона си и видях в указателя, че има "Луиза"...А той каза, че не познава такава! След това каза, че тази Луиза, която е записана в телефонния му указател е приятелка на сестра му...и т.н.Малко съмнително,а? Та в крайна сметка още сме заедно, реших да му дам поредния последен шанс, защото все пак сме заедно от година и месеца. 99% процента съм сигурна, че ми е изневерил, но...се чудя, дали пък наистина няма някаква грешка...(Надеждата умира последна, нали знаете...). Иначе даже не ми е и гадно, кофти е,да, но...аз си му казах, че от тук нататък ще разбере какво е да чувства използван...
    Та...бихте ли повярвали на неговата версия...
    Между другото, единственото, което ме кара да мисля, че не е бил с друга е факта, е не хапе като се целува...Ама знае ли се, може тая-новата да е събудила нещо ново в него.
    toq pi4 gi ebe i te prai salfetka

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хех,не бих го оставила при мен дори от съжаление Лъже като циганин.Ако нямаш наистина силни чувства към него го зарежи,защото каква е тая връзка-той се мляска със всякакви навсякъде а ти стоиш и се правиш,че му вярваш а в същото време страдаш?Тц тц тц.Клъц.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    ем...предполагам,че ти е изневерил...но ти можеше да не реагираш така и да си тръгнеш,ами да поговорите

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не познавам човека и немога да кажа дали лъже или не но ПОНЯКОГА стават такива гафове и има възможност да не е виновен. Съветвам те само, ако смяташ да му правиш живота черен ... просто няма смисъл от връзката ви
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    i spored mene toq iako se ebava s teb!nai dobre da si priznae!no puk ako biah az sled takava sluchka (i kakto kazvash che tva ne e purvata mu izdanka) niamashe da sam s nego kolkoto i da go obicham!shtom go e napravil vednaj i si mu prostila shte ima i sledvasht put!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Guest
    Не, не е бил преди с друга, става въпрос за други издънки, но няма да навлизам в подробности...
    Уф...незна вече. Не мога току-така да го оставя... .Сега му казах, че искам да ми даде доказателство, че не е бил с друга, ако не го направи...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Izlagal te e 100%...
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Пфф,разкарай го,нз какво по-ясно доказателство може да има,че ти е изневерил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си