prez poslednite 3 godini neprekusnato jivqh s misulta za nego..praveh planovete si spored nego...zaminah za germaniq i se vurnah zaradi nego...razdelqhme se i pak se subirahme..poslednite 6meseca bqha nai-trudnite,no i nai-6tastlivite i pou4itelni za men..razdelihme se 2 puti po moq iniciativa,no ne za6toto mi be6e omruznal,a za6toto mu pre4eh..i 2mata znaehme,4e vruzkata ni e obre4ena,prosto za6toto ot otdavna sme naqsno,4e 6te produlja vis6eto si v 4ujbina(germaniq).i vupreki tova bqhme zaedno...podkrepqh go,kogato mu be6e tejko,bqh do nego,kogato be6e 6tastliv...povqrvah mu,kogato mi se kulne6e,4e me obi4a pove4e ot vsi4ko...a sega vsi4ko prosto svur6i...ostavi me,kogato imah nai-golqma nujda ot nego...podarih mu surceto si,podarih mu ne 6 meseca,a 3 godini..za6to toi me izostavi v kraq?...za6to ne mi podari tezi 20 dni,koito mi osavat tuk,predi da zamina?...za6to edin den mi se kulne,4e me obojava i 4e az sum nai-hubavoto ne6to,koeto mu se e slu4valo,a v sledva6tiq ostava pri neq??...kakvo mu dade tq za 2 dni,koeto az ne mu dadoh??....kak moja toi za 2 dni da pliue na vs,koeto sme prejiveli zaedno i koeto sme bili?...ot strah li go napravi,4e vs prosto 6te svur6i,tova reakciq na samoza6tita li be6e?...za6to me obidi tolkova??kak moja sled tolkova vreme da mi kaje,4e 'vs e bilo za kupona'...kak moja da me celuva tolkova nejno po 4eloto,kato prednata ve4er e bil s neq...
kude ostana dumi4kata NIE??
........
obi4am go bezkraino mnogo,no nikoga nqma da moga da mu prostq..kak da go zabravq??kak da zahvurlq v ni6toto spomena za nego..vse edno da izhvurlq surceto si i polovinata ot svoqta su6tnost...pomognete mi,molq vi!!!