- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4ate li go/q
kolko pyti ste kazvali"obi4am te"i kolko pyti naistina ste go 4uvstvali
imate li si gadje,i obi4ate li go
opi6ete s 2 dumi
gadjeto vi
i
vryzkata vi
i kak se 4uvstvate pri takava vryzka
bezbroi puti sam go kazvala i naistina sam go 4uvstvala! imam si gadje i vrazkata mi me udovletvorqva za6toto znam 4e takav kato nego se sre6ta rqdko!
Рядко съм казвала искренно обичам те.На мама, тати и едно гадже.А да и на няколко приятелки![]()
Ми сегашното гаджИЩЕ го обичам малко, но се пак достатъчно.
Той е добричък, лудичък.
Заедно сме от 3 месеца някъде.
Връзката ни е доста скучна напоследъкМакарр, че аз не съм скучен човек
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ако не го обичах, нямаше да съм с него.
Тя знае от кога наистина го чуствам. Напълно съм сигурен, че я обичам ...
Нея мога да я опиша само като true love / с 2 думи /, а връзката ми е като приказка, по-щастлив никога не съм бил...
Дени, обичам те !![]()
![]()
обичам дениту ми{}
Казвам го само когато го чувствамПървоначално написано от Анонимко
Нямам си гадже..но обичах бившия си ест
Ми с две думи... добро момче но не чак толкова пълноценна връзка
Беше ми се искало да подобрим някои неща,но..бях щастлива в моментите,когато бяхме заедно..
Sega sam single playerПървоначално написано от Анонимко
![]()
Само на един човек съм казвала обчам те и само веднъж ще го казвам.Обичам го безгранично и знам,че по-страхотно момче няма.Чувствам се прекрасно и много щастлива.
Mi mnoy puti i vinagi sum bila iskrena...obicham go mnoYyyyYyy....a toi e krasivo punkar4e;PpP~ mil refnif i neveroqtennn;}~a nashta vruzka e kato prikazka za men...xtra si e ;}~!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
axa da tvoq priqtel deto mi se praishe na gaze shte mu prusna anusa mu kaji pomnish me nali edva li si me zabrailaПървоначално написано от koalka
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
3 пъти съм казвала"Обичам те"..единият беше на най-добрия ми приятел
Дам..имам си и си го пазя даже![]()
![]()
връзката ми....
чувствам се..сигурна,спокойна..обича аПървоначално написано от Frank_Lampard
![]()
"обичам те" са силни думи и трябва да се казват само тогава,когато наистина се чувстват.Казвала съм го на семейството ми,на някои добри приятели и на едно единствено момче
Имам гадже,ако не го обичах,нямаше да съм с него
с 2 думи бих го описала тала: Моето Мило
връзката ни е ... бурна,изпълнена с емоции
![]()
При такава връзка се чувствам...щастлива
![]()
Да,обичам я и тя е единственият човек,когото съм обичал и ще обичам!Смятам,че връзка без чувства е безмислена.
Еми по някой повод на истински добри приятели,веднъж на мъжа,и веднъж на майка ми.Ако не се чувства няма смисъл да се казва.Първоначално написано от Анонимко
Имам гадже ...има момени в които имам чувството че само него ще обичам винаги и други в които не мога да го понасям и зяпам по други...
"Магнит" и "платоника"
Самотно,unfaithfull...Но когато е при мен съм\
/
![]()
..а понякога и
![]()
![]()
![]()
Обичааам тее Обичам яяя Обичам гооо Обичам вииии![]()
дееба мааму пак забраих се логна![]()
mquuuuu
колко пъти съм казвала че обичам ли..ами на родителите ми на едно старо гадже и на това с което съм сега..но онова старото не се брои,тогава бях малка и звучеше хубаво като той ми го каваше.
Обичам приятеля си безкрайно много,и друг не бих обичала така.Не се намират такива като него лесно..,но той ми е обештал че ще сме заедно винаги![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Mnogo puti sam kazvala "obi4akm te" no samo na horata koito naistina go zaslujavat!V momenta hodq s nai-gotinoto mom4e i mn se kefq na tova!Vryzkata ni e super i se nadqvam tova ne6to da prodalji 06te mnogo dulgo..![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Краен извод-Ние не те обичаме!Първоначално написано от Анонимко
За това не си пръскай много,много любовта
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Da obi4am sega6noto si gadje i to mnogo ako ne go obi4kax nqma6e da sam s nego
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
"ОБИЧАМ ТЕ" съм казвала и казвам за пръв път и на един изключителен човек, защото момчето до мен е такова.
Да, имам си приятел и страшно много го обичам и давам всичко за него.
Приятеля ми е най-красивото нещо, което някога ми се е случвало. Той за мен е всичко, а връзката ни е прекрасна, защото е изпълена с много любов.
ei shop da mi sa maxash ot glavata pumiqr takuv da nemi pishesh na li4no da mi sa praish na gazar4e shtoto shte te eba v ustata i shop neshtasten ta eba v torbestia baluk i jenati i tq da nemi pisheПървоначално написано от zoben_pitbul
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Обичам го повече от всичко!
казвала съм "обичам те" хиляди пъти, но само на един единствен човек. чувствам го искренно и по-истинско от когато и да било. той е невероятен човек, когото не бих заменила за никой друг на света!
Много пъти съм казвала "обичам те" и винаги защото съм го чувствала. Имам си гадже и го обичам. Той е човекът, пред когото най-много пъти съм разкривала чувствата си. Трудно ми е да го опиша с 2 думи, но мога да кажа, че той е мъжът, който търся. Връзката ни е много хубава. Честни сме един с друг, споделяме всичко. Обожаваме да прекарваме времето си заедно. Действаме си като успокоително и като сме заедно забравяме всички проблеми. Естествено, имаме спречквания, но те се забравят бързо. При такава връзка мога да се чувствам единствено щастлива.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.