- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4ate li go/q
Много често съм казвала "Обичам те" на родителите си, почти всеки ден. Истински съм обичала само един човек, момчето, с което съм в момента. Заедно сме от година и седем месеца. Той е единственият човек, който съм обичала и му го казвам често. Казвам му го, защото го чувствам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nqma ni6tu po-hubavo ot tova 4ovek da opoznae lubovta,za sajelenie sega sum freee no se nadqvam skoro da e sra6tna...!!! =D> =D>
Kogato sum go kazvala vinagi sum go 4uvstvala...
Segashnoto mi gaje e nai spolu4livata mi vruzka i naistina mnogo go obi4am i durja na nego,v nego otkrih vsi4ko tova koeto turseh v horata do men i vse ne otkrivah...![]()
Имам си хора които ме обичат, не очаквам любов по форумите...Първоначално написано от Eleonora
П.С. готин подпис...не ти отива нз що...наистина ама ми е някъв неестествен там(картинката)
mquuuuu
Ми много пъти съм го казвала , но рядко съм го мислила , има само 2 приятелки на които го казвам искренно , а и май на сегашното ми гадже . Абе май го обичам ( мразя да обичам) Нещата напоследъка не вървят много , ама аз съм оптимист ...
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Kазвам му го ежедневно и то безброй много пъти.И щом съм с негоПървоначално написано от Анонимко
го обичам.Харесва ми,защото е сладък и мил.(мисля,че няма какво повече да говоря за връзката ни след всичко казано
)
Имам си приятел, обичам го истински. Много държа на него. От 1 година сме заедно и той е всичко за мен. Това е, никога не съм се чувствала по-щастлива...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
obi4am q s cqloto si sarce.i s 2 dumi tva e nai prekrasnoto ne6to koeto mi se e slu4valo vseki den e super priqten s neq.prosto s dumi ne mi stiga da i kaja kolko q obi4am i postoqnno si go kazvame edin na drug ne ne moga da go izrazq
razbira se.pro6tavala sum mu hilqdi gre6ki.nadqvam se i toi men.
moq nevinnost i greh.....
obicham te sym kazval malko pyti no na tezi na koito trqbva ! ami na segashnata mi priqtelka sym i go kazval i go 4uvstvam ot syrce
imam si gadje da , obicham q ujasno mnogo , bez neq nemoga...
ami nevinna i zabavna
za vryzkata mi idialna e za sega(dano da ostane i takava za napred)
ami 4uvstvam se vyzmojno nai-shtasliv
kolko pyti ste kazvali"obi4am te"i kolko pyti naistina ste go 4uvstvali
imate li si gadje,i obi4ate li go
opi6ete s 2 dumi
gadjeto vi
i
vryzkata vi
i kak se 4uvstvate pri takava vryzkaНе съм казвала на никой "Обичам те",е смао на приятелките си,а на момче-не съм ...
Ахам,имам гадже;ми да,може да се каже 4е го обичкам.
С две думиии..ми пр ми е миличък и нежен,а връзката ни-гореща и пълна с любов
![]()
Ми как мога да се чувствам-добре!
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
"Обичам те" съм казвала на двама души искрено. На сегашния ми приятел и на един бивш, който ме заряза, но 9 месеца след това аз пак го обичах...и не допусках друг до себе си. Със сегашния ми приятел се познаваме от 9 години и няма как да не го обичам,познавам т омн добре и се допълваме взаимно.![]()
I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...