.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен

Дайде и моя ред да поискам съвет

Преди малко си писах с гаджето ми, той е в Испания и скоро се връща.В повечето случеи или е недостъпен или отпочиващ в скайп.Сега видях, че си е скайпващ.Писах му-Слънце ненагледно.И той ми каза.Бегай са!Бахти държанието Аз ли съм виновна, или той е глупак.Аз му казах, че няма да търпя държанието му и ми казах Чао.И той ми написа-да ти влезе цял! Бахти само секс му е в кухата глава .
    Държи се ужастно, вместо да ми обясни, че не може да ми пише сега, той какво
    Извинете, че ви занимавам със сапунките ми, ама ми е супер ШИТ сега
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Отговор
    Guest
    Да не е пиян нещо?!Ако си го търпяла до сега такъв не знам..

Голям фен Аватара на thirteen
    Е,кво е тва държание .. остави го сега,може да е ядосан нещо, или пък да е пийнал...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми, мила може да не е бил в настроение. Но все пак това в никакъв случей не оправдава държанието му.Обясни му, че не ти е станало приятно и поговори с него.

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Еми, мила може да не е бил в настроение. Но все пак това в никакъв случей не оправдава държанието му.Обясни му, че не ти е станало приятно и поговори с него.
    Но не сега!Може пък той да и се включи ама не го занимавай ся .. да не се скарате стабилно!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ако наистина имаше чувства към теб,нямаше да му коства много усилия да ти пише" Мило много съжалявам,ама съм зает в момента.Когато се освободя,ще ти пиша"Извинявай,ама ако бях на твое място не бих му позволила да се държи така.Какво като е в Испания?Това да не би да е основателна причина да ти говори така?Доста е груб...По-хубаво не му пиши въобще за известен период от време и ако не ти се извини или като си дойде продължи да се държи така...по-добре го зарежи тоя,защото явно незнае как да се отнася със момичето което той сам си е избрал

Супер фен
    Той сега нищо не ми пише , но аз си излях душата в чатчето ни Ето:
    za6to se durji6 taka,kato az te obi4am.za6to...az li sum vinovna,4e ti e skapano nastroenieto.za6to vinagi triabva da si go izkarva6 na men.I moeto nastroenie ne e perfektno,no vupreki tva ti pi6a hubavi ne6ta nali.Moje6e prosto da mi kaje6-Ne iskam da si pi6em.A ne da se durji6 taka!!!
    И това:
    KOGATo se VurnE6 triabva da pogovorim Mnogo SeriZono!6toto ne moje da produljava taka,na tebe nekoi da ti e skapal nastroenieto i az da go otnasiam.Ako me uvajava6e pone malko,6te6e da razbere6 kakvo mi e i da li e redno da mi pi6e6 si4kite tia mizerii!

Ама той излезе,щото не му пука.Е тва е тъпото

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Но не сега!Може пък той да и се включи ама не го занимавай ся .. да не се скарате стабилно!
    Нямах предвид за сега, явно не съм се изразила както трябва.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Ako e Piqn Moje da Mu prosti6 stiga da ti se izvni . ako si e nameril druga go kusai . tegli mu edna Kusa-dulga
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Отговор
    Guest
    Изчакай да се върне,ако пак се държи така,го заеби.

Guest
    mom4eto nai-veroqtno e qdosano ne6to ne go zaka4ai neska..toi ytre 6e sam 6te ti se izvinqva..ako te obi4a istinski

Голям фен
    Град
    Memphis
    mnogo losho durjanie toi mai nete uvajava teb vaoshe
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    Еми, мила може да не е бил в настроение.
    не съм съгласна за любимия човек винаги трябва да имаш настроение и най-вече време. каквото и да се е случило трябва да се опираш на него, но не и да му обръщаш гръб

Мега фен Аватара на koalka
    Нещо не е наред определено.Наистина поговори с него и се изяснете.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    И аз мисля че нещо не е наред Дори и да не е бил в настроение е трябвало да е малко по-мил,защото това даржание...Като се прибере поговори сериозно с него,но мисля че ще се оправите успех

Поговорете много сериозно. Това не е нормално поведение за едно влюбено момче. Може наистина да не е бил в настроение, но това не го извинява. Не уточняваш, дали за първи път се държи така или винаги е такъв. Ако е било нещо моментно, може да не е бил на кеф, не че това го оправдава. Ако пък редовно се държи така, не ми е ясно какво правиш още с него. Не му пиши повече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Тури ми куро и не се занимавай с него, във всяко едно полужение!? Ако си мислиш, че на некой пор като му прищрака може да говори на лево и на десно какво си поиска, значи не е познал... И като край спомени майка му!!!!!!

Супер фен
    Незнам как го търпиш още.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    i na men mi se e slu4valo da se durja kato nego,spox prosto e mn qdosan za ne6tu i si go iskarva na teb,siguren sum 4e sega sajelqva za napisanoto!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Kato obichash TYRPISH i tolkoz, jalko no fakt!
    A po temata .. neznam kolko e seriozno m/u vas i dali po princip imate problemi, no nqkakva prostotiq v skype e nedopostimo da e prichina za kraini deistviq! Vqrno e che nikoi ne zaslujava da mu tarpish loshite nastroeniq, no ako se e sluchvalo i predi i si mu go proshtavala e estestveno che shte se sluchi otnovo, prosto taka si go nauchila! No trezvo reshenie edva li moje da se vzeme pri nalichieto che v momenta ste tolkova daleche edin ot drug.. taka che dokato se varne imash vreme da razmislish .. kasmet mila!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Kato obichash TYRPISH i tolkoz, jalko no fakt!
    A po temata .. neznam kolko e seriozno m/u vas i dali po princip imate problemi, no nqkakva prostotiq v skype e nedopostimo da e prichina za kraini deistviq! Vqrno e che nikoi ne zaslujava da mu tarpish loshite nastroeniq, no ako se e sluchvalo i predi i si mu go proshtavala e estestveno che shte se sluchi otnovo, prosto taka si go nauchila! No trezvo reshenie edva li moje da se vzeme pri nalichieto che v momenta ste tolkova daleche edin ot drug.. taka che dokato se varne imash vreme da razmislish .. kasmet mila!
    Всичко си има граници,погледни той как се държи с нея...мислиш ли,че човек който обича е способен да се държи така с половинката си?!

Супер фен
    Лоша работа трябва да разбереш защо така е станало но все пак аз щях да искам да ми се извини!!!!Имай достойнство!УСПЕХ!

Голям фен Аватара на Ice
    Хм ми мила може наистина да е бил в кофти настроение и все пак това не го оправдава не му пиши известно време както казаха по-нагоре.Или ако искаш говори с него.Айде късмет дано се оправите
    Everything happens for a reason..

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Не му пиши!Колкото и да ти е трудно просто не му пиши ти първа!Изчакай да видим длаи ще ти напише извинение,ако не ти пише значи наистина нещо му има и това състояние не е временно.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Не ми пише нищо, той се връща другата седмица и мисля, че чак тогава ще мога да говоря с него.Ако ме потърси де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си