- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайде и моя ред да поискам съвет
Много жалко ако по този начин се опитва те зареже,да използва разстоянието..
sorry za tova oba4e s tova koeto si my napisala adski mn si sbarkala...Първоначално написано от Eleonora
nikoga ne trqbva da se moli6 taka na mom4e parvo 4e stava6 jalka v o4ite my vtoro ti kvo nqma6 li samo4yvstvie?![]()
neeee...na tvoe mqsto bih sprqla da my po6a dokato toi ne pi6e ne6to ot roda "mn izvinqvai nqma da se povtori" ili ne6to takova
Omg... kak se izlaga6 samo... Vmesto prosto da go zaebe6 sa se oplakva6 i s tova pokazva6 na drugite kak mu hodi6 po gyzy >>> seti se sama kakvo mnenie sazdava6 za sebe si v o4ite na drugite.. E da de, ti po-princip drynka6 gluposti, ama s tazi tema napravo si se zakopala...Първоначално написано от Eleonora
Takova dyrjanie normalni hora ne tyrpqt..
Ok, da predpolojim 4e e bil piqn, za6to togava sled tova ne ti se e izvinil, a prosto te e ostavil da se izmy4va6...?
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
1. Ебава се.
2. Не му дреме за теб.
Може и да е първото, но е прекалил.
zaebi go tupan e . na nego ne mu puka za teb a ti pa 6e reve6 za nego q se stegni malko .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Може някой друг да му е писал от името или от компа без той да разбере, иначе ако те обича се самнявам да ти пише така! спокойно изчакай го да влезе в скайп и той да ти напише и си поговорете мн сериозно![]()
Той постоянно е в скайп, но е недостъпен.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
Не знам вече какво да мисля, много ми е кофти.А доколкото го познавам, той не би ми се извинил за нищо!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
има вариант да не е бил той на компа щото на мен лично се е случвало един приятел да ме пита що е бил напсуван от мен по скайп, а се оказа че на даскало скайпа е бачкал с моето име, другия вариант е пича да е абсолютен ГЪЗ \/
mquuuuu
Скъсахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей,съжалявам!Първоначално написано от Eleonora
Добре ли си?
Ми не особеноПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
, но БЛАГОДАРЯ все пак, че попита.
![]()
Просто прекаляваш, едва ли точно това е чакала да чуе! И знаеш ли точно в този момент колко й пука какво другите си мислят за нея, поне си е искрена, за кфо трябва да й пука за форумците...при положение, че не се познавамеПървоначално написано от *Poli*
Когато човек е влюбен, понакога търпи доста...както Елеонора....не е трябвало, тоя идиот нищо не заслужава
И да не вземеш да се депресираш...оооо наистина не заслужава такова "внимание"
Замисли се колко други можеш да имаш и се успокой
![]()
Ба маааааму, значи си в почерпка... Евала да не ти пука!!!!!!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Съжелявямполучило се е гадно ама да не ти пука той как се е даржал по скайпа с теб...Не те заслужава
![]()
ЛЕлелелеллеле трябва да си много тъп, че да си измислиш такава причина:(think) dobre,no mi kaji pri4inata pone
[11:58:03] •●◦•◦·1nS71nK7·◦•◦●• каза: iska6 li naistina
[11:58:05] MUJETE SA LAINA!!! каза: da
[11:58:38] •●◦•◦·1nS71nK7·◦•◦●• каза: za6toto si super t1pa i super ligava i ne moje6 da se opravi6 tva e .... adski mn me drazni6 i tva e are .........
![]()
аха......"прекрасно оправдание"...
Случаино ако наистина това е причината,той като е трънал с теб е искал да те промени ли ..?Офф съжелявам ама тоя е много зле...
Още в началото си казахме, че не може да се променим един друг.Лелелел аз как може така да говориПървоначално написано от ®©PeTq®©
, а той като е несериозен и кух и само СЕКС му е в тъпата глава!
![]()
![]()
Доста е директен в обяснениятаАбе да не ти пука....такова момче не заслужава сълзите на момиче
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ебати глупака!Първоначално написано от Eleonora
кофти се е получило ама май теорията ми че е гЪз се оказа вярна, за нещастие
mquuuuu
тцтцтцтц
единственото нещо,кото можеш да напраиш сеа е да не ти пука за тфа..нещо.![]()
ебати,така ли се държат с гаджетата си вече?!
и да,прекраасна причина за късане.. ако беше истина нямаше и да ходите но както и да е.. тъпак!
А вие какво искате? Да каже: "Страхотна си, но не можем да сме заедно", а всъщност да мисли, че е лигава и глупава? По-добре да каже истината и тя да се замисли за поведението си.
mii sry skupa 4e taka se e polu4ilo tegli mu edna maina i si glea rabotata
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Миличка пределно ясно е, че той вече няма нищо към теб ! Извинявай, че го казвам, но то е ясно ... Просто го зарежи!