.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Голям фен Аватара на thirteen
    Много жалко ако по този начин се опитва те зареже,да използва разстоянието..

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Той сега нищо не ми пише , но аз си излях душата в чатчето ни Ето:
    za6to se durji6 taka,kato az te obi4am.za6to...az li sum vinovna,4e ti e skapano nastroenieto.za6to vinagi triabva da si go izkarva6 na men.I moeto nastroenie ne e perfektno,no vupreki tva ti pi6a hubavi ne6ta nali.Moje6e prosto da mi kaje6-Ne iskam da si pi6em.A ne da se durji6 taka!!!
    И това:
    KOGATo se VurnE6 triabva da pogovorim Mnogo SeriZono!6toto ne moje da produljava taka,na tebe nekoi da ti e skapal nastroenieto i az da go otnasiam.Ako me uvajava6e pone malko,6te6e da razbere6 kakvo mi e i da li e redno da mi pi6e6 si4kite tia mizerii!

Ама той излезе,щото не му пука.Е тва е тъпото
    sorry za tova oba4e s tova koeto si my napisala adski mn si sbarkala...
    nikoga ne trqbva da se moli6 taka na mom4e parvo 4e stava6 jalka v o4ite my vtoro ti kvo nqma6 li samo4yvstvie?
    neeee...na tvoe mqsto bih sprqla da my po6a dokato toi ne pi6e ne6to ot roda "mn izvinqvai nqma da se povtori" ili ne6to takova

Re: Дайде и моя ред да поискам съвет

Преди малко си писах с гаджето ми, той е в Испания и скоро се връща.В повечето случеи или е недостъпен или отпочиващ в скайп.Сега видях, че си е скайпващ.Писах му-Слънце ненагледно.И той ми каза.Бегай са!Бахти държанието Аз ли съм виновна, или той е глупак.Аз му казах, че няма да търпя държанието му и ми казах Чао.И той ми написа-да ти влезе цял! Бахти само секс му е в кухата глава .
    Държи се ужастно, вместо да ми обясни, че не може да ми пише сега, той какво
    Извинете, че ви занимавам със сапунките ми, ама ми е супер ШИТ сега
    Omg... kak se izlaga6 samo... Vmesto prosto da go zaebe6 sa se oplakva6 i s tova pokazva6 na drugite kak mu hodi6 po gyzy >>> seti se sama kakvo mnenie sazdava6 za sebe si v o4ite na drugite.. E da de, ti po-princip drynka6 gluposti, ama s tazi tema napravo si se zakopala...

Takova dyrjanie normalni hora ne tyrpqt..

Ok, da predpolojim 4e e bil piqn, za6to togava sled tova ne ti se e izvinil, a prosto te e ostavil da se izmy4va6...?
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Мега фен
    1. Ебава се.
    2. Не му дреме за теб.

Може и да е първото, но е прекалил.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    zaebi go tupan e . na nego ne mu puka za teb a ti pa 6e reve6 za nego q se stegni malko .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Guest
    Може някой друг да му е писал от името или от компа без той да разбере, иначе ако те обича се самнявам да ти пише така! спокойно изчакай го да влезе в скайп и той да ти напише и си поговорете мн сериозно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Може някой друг да му е писал от името или от компа без той да разбере, иначе ако те обича се самнявам да ти пише така! спокойно изчакай го да влезе в скайп и той да ти напише и си поговорете мн сериозно
    Той постоянно е в скайп, но е недостъпен.
    Не знам вече какво да мисля, много ми е кофти.А доколкото го познавам, той не би ми се извинил за нищо!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    pod masata
    има вариант да не е бил той на компа щото на мен лично се е случвало един приятел да ме пита що е бил напсуван от мен по скайп, а се оказа че на даскало скайпа е бачкал с моето име, другия вариант е пича да е абсолютен ГЪЗ \/
    mquuuuu

Супер фен
    Скъсахме

Супер фен
    Скъсахме
    Ей,съжалявам! Добре ли си?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Скъсахме
    Ей,съжалявам! Добре ли си?
    Ми не особено , но БЛАГОДАРЯ все пак, че попита.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Скъсахме
    Ей, много съжалявам...надявам се да си добре и да не изпадаш в депресия. Кофти наистина...

Супер фен

Re: Дайде и моя ред да поискам съвет

Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Omg... kak se izlaga6 samo... Vmesto prosto da go zaebe6 sa se oplakva6 i s tova pokazva6 na drugite kak mu hodi6 po gyzy >>> seti se sama kakvo mnenie sazdava6 za sebe si v o4ite na drugite.. E da de, ti po-princip drynka6 gluposti, ama s tazi tema napravo si se zakopala...

Takova dyrjanie normalni hora ne tyrpqt..
    Просто прекаляваш, едва ли точно това е чакала да чуе! И знаеш ли точно в този момент колко й пука какво другите си мислят за нея, поне си е искрена, за кфо трябва да й пука за форумците...при положение, че не се познаваме Когато човек е влюбен, понакога търпи доста...както Елеонора....не е трябвало, тоя идиот нищо не заслужава И да не вземеш да се депресираш...оооо наистина не заслужава такова "внимание" Замисли се колко други можеш да имаш и се успокой

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ба маааааму, значи си в почерпка... Евала да не ти пука!!!!!!!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Съжелявям получило се е гадно ама да не ти пука той как се е даржал по скайпа с теб...Не те заслужава

Супер фен
    ЛЕлелелеллеле трябва да си много тъп, че да си измислиш такава причина:(think) dobre,no mi kaji pri4inata pone
    [11:58:03] •●◦•◦·1nS71nK7·◦•◦●• каза: iska6 li naistina
    [11:58:05] MUJETE SA LAINA!!! каза: da
    [11:58:38] •●◦•◦·1nS71nK7·◦•◦●• каза: za6toto si super t1pa i super ligava i ne moje6 da se opravi6 tva e .... adski mn me drazni6 i tva e are .........

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    аха......"прекрасно оправдание"...
    Случаино ако наистина това е причината,той като е трънал с теб е искал да те промени ли ..?Офф съжелявам ама тоя е много зле...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    аха......"прекрасно оправдание"...
    Случаино ако наистина това е причината,той като е трънал с теб е искал да те промени ли ..?Офф съжелявам ама тоя е много зле...
    Още в началото си казахме, че не може да се променим един друг.Лелелел аз как може така да говори , а той като е несериозен и кух и само СЕКС му е в тъпата глава!

Супер фен
    Доста е директен в обясненията Абе да не ти пука....такова момче не заслужава сълзите на момиче
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    ЛЕлелелеллеле трябва да си много тъп, че да си измислиш такава причина:(think) dobre,no mi kaji pri4inata pone
    [11:58:03] •●◦•◦·1nS71nK7·◦•◦●• каза: iska6 li naistina
    [11:58:05] MUJETE SA LAINA!!! каза: da
    [11:58:38] •●◦•◦·1nS71nK7·◦•◦●• каза: za6toto si super t1pa i super ligava i ne moje6 da se opravi6 tva e .... adski mn me drazni6 i tva e are .........
    Ебати глупака!

Град
    pod masata
    кофти се е получило ама май теорията ми че е гЪз се оказа вярна, за нещастие
    mquuuuu

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    тцтцтцтц
    единственото нещо,кото можеш да напраиш сеа е да не ти пука за тфа..нещо.
    ебати,така ли се държат с гаджетата си вече?!
    и да,прекраасна причина за късане.. ако беше истина нямаше и да ходите но както и да е.. тъпак!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    А вие какво искате? Да каже: "Страхотна си, но не можем да сме заедно", а всъщност да мисли, че е лигава и глупава? По-добре да каже истината и тя да се замисли за поведението си.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mii sry skupa 4e taka se e polu4ilo tegli mu edna maina i si glea rabotata

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    Миличка пределно ясно е, че той вече няма нищо към теб ! Извинявай, че го казвам, но то е ясно ... Просто го зарежи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си