- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия ми приятел се опита да ме целуне...
Приятели сме от осем години.Почти всеки ден се виждаме и прекарваме поне по един час заедно.Аз,той,още 2 момичета и едно момче..Вчера едното момиче и едното момче(брат и сестра) заминаха на море..Тази вечер аз,той и другото момиче седяхме пред нейния блок и си приказвахме,когато нея я извикаха..Тя се качи за 5 минутки до у тях и ние я чакахме..Еми тогава се заприказвахме с него и той се приближи до мен ииии се опита да ме целуне..Аз обърнах глава и когато го погледнах той ме гледаше странно.Живеем в един и същи вход,на един и същи етаж и преди да се разделим той ме гушна и ме целуна по бузата.Преди не се е държал така,незнам какво го прихвана...Харесвам го само като приятел,но не искам да го нараня!!!!!!!!Та въпроса ми е как да се държа утре като се видим???Плс хелп!!!!!!!!!![]()
teoriqta mi se potvarjdava 4e mejdu momi4e i mom4e ne moje da ima samo priqtelstvo![]()
Щом се е опитал да те целуне,значи е предполагал че го харесваш не само като приятел.Ако наистина е бил с такива убедждания,няма как да не бъде наранен,но трябва да бъдеш искрена с него.Нали знаеш че когато харесваш един човек,ти тълкуваш всякаква негова близост с теб като знак че т ехаресва,т.н. не преценява реално нещата и оттам се стига до погрешни изводи както в твоя случай.Утре се дръж с него нормално,както преди,но при първия подходящ случай му обясни че гледаш н анего само и единствено като на приятел и че не искаш да го изгубиш като такъв
obqsni mu 4e ne moje da ima ni6to mejdu vas no spored men moje priqtelstvoto vi da pricliu4i .![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Abe vie televiziq Gledate Li Ne6to reklamata Na Sprite A ? http://www.vbox7.com/play:93e56366?sprite_2005
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Еми точно това не искам да става...Първоначално написано от Obitax
Някакъв начин да го избегна?
govorete... nakarai go da ti obqsni vsi4ko, koeto 4uvstva kam teb.. ti mu kaji kakvo misli6... awe ne6tata 6te se naredqtNqma za edin den da se razvali 8 godi6no priqtelstvo
[estestveno ako e istinsko]
Tova e nai-normalnoto neshto koeto moje da se sluchi m/u nai dobri priqteli, toi gleda na teb kato na nai-idealnoto momiche
sgurno mu spodelqsh vsichko, plachesh pred nego , znae kolko si bila naranqvane i che zaslujavash poveche i tn i tn ..Edinstvenoto koeto mojesh da napravish e da mu obqsnish tova, iskash ili ne shte go naranish!
Dano samo e dostatachno porasnal da prieme che m/u vas moje da ima samo priqtelstvo i ako te razbere sega ti garantiram che s vremeto shte izraste tazi liubov i moje bi shte gleda na teb samo kato na priqtelka ...
нуждаете се от стабилен разговор, но ако не искаш да го нараняваш така директно просто му покажи, че не искаш от него нищо освен приятелството му. когато той се опита отново да те целуне или направи друг подобен намек за нещо между вас, дискретно отклони нападката. след няколко опита вече трябва да се е отказал
Еми не можеш да направиш кой знае какво.Просто му кажи,че го възприемаш само като приятел и не може да стане нищо между вас.Вие сте доста близки и той явно е започнал да има чувства.
Ми та целуниго и ти или поне го прегърни.......
Трябва да му обясниш,че не може да се получи нищо между вас...излъжи го примерно,че има друго момче...На него ще му стане малко гадно и ще му мине.Ако не е някой тъпак ще си останете приятели,но ще му трябва може би малко време да свикне,че не може да сте нещо повече от приятели.
kaji mu 4e ne go haresva6 dokato e vreme,i ne e stanala nqkakfa po golqma ka6a![]()
ahh naistina gadna situaciq... ami prosto mu kaji ,4e go haresvash kato prqtel i ne iskash da si razvali6 dalgoto prqtelstvo kato tragne6 s nego !Първоначално написано от Какво да правя??
mislq ,4e v na4aloto 6te mu e krivo ...ama posle vsi4ko 6te si e OK![]()
ne moje...ako q ahresva...to e prikliu4iloПървоначално написано от Obitax
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Нали знаеш,че едно приятелство лесно заваршва с любов,но е мн трудно една любов да завърши с приятелство...Е щом не го искаш за гадже се прави,че нищо не се е случило...аз с най-добрият си приятл понякога се целуваме ей така щот се обичаме мн силно ама само като приятели инак секи си има любов,макар и несподелена...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
приятелството не прераства в любов - любовта се превръща в приятелство с времето. понякога се случва между близки приятели да се появи такова желание, но това е самозаблуждение. дори и да му се отдадете то ще изчезне. но то никога не ще изчезне след разговор "няма да стане, понеже сме приятели". според мен такава емоция не трябва да се подтиска. тя сама по себе си е мимолетна. но въздържането от нея може да я превърне в нещо повече. пак ти казвам - не приятелството се превръща в любов, а обратното.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Амий глей ся...Той явно те харесва,ти него-не,ако отново ти показва чувствата си по-добре поговори с него и му кажи,че ти не го харесваш и това е.Няма начин да не го нараниш,така че не си прави илюзий,че е възможно.
Ами..сигурна ли си че го харесваш само като приятел?Първоначално написано от Какво да правя??
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
tva e edinstvenoto ne6to v koeto moga da buda 5871086328759873649610326417368746921% siguren 4e ne moje da sa6testvuva prtiqtelstvo m/u momi4e i mom4e tva prosto nqma kak da se polu4i.vinagi ot ednata strana priqtelstvoto 6te premine v ne6to pove4e.tva e kofti.sega oba4e ako go otreje6 6te si razvalite priqtelstvoto i trqbva da naprai6 vsi4ko vazmojno tva da ne stane
Офф..ловиме ли бас че може да има приятелство м/у момче и момиче?!Аз от 8-9 годишна ходя с момчета и по-малко момичета и с само 1 съм имала нещо по-сериозно...А с всички останали сме си супер добри приятели!!!
ей,мацка...се едно не си гледала първата реклама на спрайт от така известната поредица...трудно ше си намериш "само приятел", а ако му кажеш,че го обичаш само като такъв....Първоначално написано от Какво да правя??
ЩЕ ГО СРИНЕШ!
за момчетата няма по-гадно от тфа състояните"само приятели"!
колко пъти да повтарям - рекламите на Sprite са пътеводител в живота! в случая става дума за онази, първата - за най-добрите приятели. и by the way, аз пък съм се целувала с най-добрия ми приятел. и не само това, де. и пак сме си приятели. даже сме и по-близки![]()
![]()
.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Офф,и на мен ми се е слушвало същото само че ние СЕ ЦЕЛУНАХМЕ и после извинения,глупости...но сега пак сме си приятели,излизаме си на кафе цялата компания,даже той ми помогна да съм със сегашния си приятел,така че не се отчайвай миличка.Просто поговорете.Дръж се все едно,че нищо не е станало и след време само ще се шегувате,но от друга странаможе да се замислиш дали не си му дала някакви надежди,пък и може да излезе нещо от приятелсвото ви
точно за това поговорете много добре!
Ля Ля Ляяяяяяяяяя