- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- qka sre6ta???
am v 4etvartak me4tanoto mom4e nai-nakraq me pokani na sre6ta...az go pitah kade 6e hodim i toi mi kaza ti izberi...iskam da si prekarame dobre 6toto mnogo sam se ma4ila za nego...mom4eta pomognete kade 6te vi haresa?na razhodka,kino ili kafe nz..
![]()
ми поне кажи в кой град
emi na kino ne 6toto nqma da si lafite na kafe mn poznati 6te idvat da pozdravqt teb ili nego po dobre na razhodka otidete v nqkoi park ili nqkoq krasiva mestnost blizka do grada v koito jivee6
ходете на Софияленд![]()
А ако не си от София, забиите се в некой клуб да играете боулинг примерно![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
moje i bilqrdПървоначално написано от Eleonora
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
mi ot plovdiv sam..az misleh za tepeto..ama nz dali ne e malko tapo v taq jega sigorno 6e izlizame kam 5-6!6toto posle e na trenirovki.da na kino mai 6e e tapo 6toto 6e trqq da mal4im
ela sas kola sas korab ili vlakshte ti sloja pechata na ruse grad :}rusenskataa sekciaaa ;] nqma mqsto za platina na moqta sekciaaaaaaaaaaaaaaaaa
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
MI razhodete se nqkude v nqkoi park ili enhsto takova Ili ansitina hodete da igraete bilqrd bouling darc i tn a ako nemojesh mnogo dobre moje da go nakarash da te ponauchi
Неподходящ размер на снимка в подпис!
na grebnata ili na tepeto nad stariq grad....i az mislq da izpolzvam edno ot tezi dve mesta dr sedmica......stiskaite palci plsssssssss![]()
Кафенетата до Mcdonalds са много клюкарски...А бе що не отидете на Санкт Петербург Аква парка На басейнче?На градската градина срещу Тримонциум е адски тъпо...Тъпо на кино...Първоначално написано от teen4e
Значи остава басейна на Аква Парк Санкт Петербург!ИЛи пък на кафене в Халите също е хубава оферта!Но на тепетата ще е адски тъпо най-много да поиска нещо повече от целувки!
В кой квартал си горе-долу може да ти кажа някои кафенца още?
nai-dobre u tqh....'' da gledate nqkoi film''![]()
![]()
според мен се разходете някъде![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Може и да отидете в Студенски град в Боулинга![]()
mi za kafe nz ako ni dotapee ne6to..a za tepeto nqma stra6no toi ne e takav v smisal ne e ot tiq koito da iskat ne6to ot teb a ti da ne go jelae6 i da go praqt...za basein toi ne e navit ne6to neiska nz 6to...mai nemoja da plyva ama go e sram da mi kaje..edin negov friend mi kaza 4e nemojel da plyva moje bi za tva..ot ki4yka sam
![]()
Разходка сред природата. Сами сте, можете да говорите и да се разхождате безкрай, не харчите пари и ако си допаднете много, можете да се целувате и натискате, без да ви видят.![]()
усамотете се някаде...говорете си,пък после-квот дал Господ!![]()
emi mai i az taka re6ih!posledno na tepeto i 6e vzemem nqkvi raboti tam za piene i t.n.Първоначално написано от Chukasimo
moje da otidete i na aqualand-a(ako se pi6e taka de)v trakiq!ako ne idete v makalali ili atlasa primerno,razhodete se iz glavnata ili po dobre 6te e v gradskata gradina ili 4ikidjiiskoto tepe v stariq grad!ima mn varianti!a kolkoto do kinoto-edno 4e 6te mal4ite ami i nqma da gledate nqkav hubav film!sega sa vse nqkvi tupi!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ei sq my spomenah za tepeto i toi awe ti da ne si lyda!ybi me napravo help me....
kaji mu togava toi da izbere kade da hodite ili puk mu predloji niakoe kafe
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
i az sum ot plovdiv..na4iiii tepeto za purva sre6ta-ne,pone ne prez lqtoto,mnooo jega....puk i znae6 kvo e v na6iq grad prez lqtoto...aaa ujas!spored men...purvo idete na kefe,ama nqkude,kudeto nqma da sre6ta6 mnogo poznatiПървоначално написано от teen4e
ne pove4e ot 40 min,sled tva ve4e kato e trygnalo laf4eto,se porazxodete...puk popitai go i nego kade predpo4ita
aide uspex
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
Може да отидете на кафе до фламинго синема или пък на кино пак в фламинго синема.Зад фламингото има едно много приятно кафене Манията аз лично съм ходила веднъж двапъти може там да отидете не е лошо!На гребната също има яки кафенца и тъкмо ще е с по-приятен изгледПървоначално написано от teen4e
По пътя към гребната там преди спортното има едно кафене мисля точно след линията сещо е хубавко!Е едно от всичките ще е добра идея!А и сега ми дойде една идея може да отидете на пеещите фонтани би трябвало да работят!
А да и едно добро съветче като за първа среща в никакъв случай не го води на диско!
ЧАО от мене ПОЗДРАВИ!
razhode te se na nqkade
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........