.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Bez_ime
    Guest

Moderated:Искам да спя с него,но ме притеснява бялото течени

Здравейте имам еди въпрос!Искам да спя с приятеля ми,готова съм!(До сега не съм спала с момче)Обаче има нещо което ме тормози и това е бялото ми течение!Това ме притеснява много!Ходила съм на лекар казаха ми че е нормално!Чела съм и ж много книги и статий,обаче...Искам да го разкарам...само това ме спира да спя с него!Една моя позната също има но не и пука ваобще и спи с нейния приятел!Кавете ми как да го махна или де да знам...Някак си гадно ми е да имам бяло течение и да спя с някой!Моля ви помогнете ми!До сега все лъжа приятеля ми,че ми трябва още време и така нататък!Той се съгласи,но всъщност не ми трябва време а искам да си махна бялото течение и тогава!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Ех и аз сам така и много се притеснявах от това бяло те4ение преди да спя с приятеля си и даже все о6те ми е гадно, ама много не6та съм опитвала и не6те да се махне, ве4е не ми пука, то сие нормално, няма от кжо да се притеснява6, 6том си готова го направи без да ти пука

Мега фен
    Мъжете не се притесняват от влажните женски полови органи. Даже колкото по-влажна е жената, толкова по-приятен им е сексът. Като се замисли човек, ако момичето има по-обилно течение, това ще помогне на проникването, дори да не е много възбудено.

Guest
    E VSE NQKOGA SHTE POCHNESH NEDEI IZLISHNO DA KARASH MOMCHETO DA CHAKA

ne mislq, che tova trqbva da te pritesnqva i da e osnovnata prichina poradi , koqto ne spish s priqtelq ti!Kato beshe na lekar kakvo ti kaza? Trqbva da znaesh, che tova e normalno i ne si edinstvenata.. a na edin muj ne mislq, che shte mu napravi vpechatlenie..hahah
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    hmmm hodi pri drug ginekolog ako ima stranna mirizma i cvqt... ne bi trqbvalo da se pritesnqvash ot tova samo 6te te posavetvam da go pravite s prezervativ za6toto ako ti ima ne6to nedai si boje 6te mu go predadesh haide mili4ka uspeh i ne se pritesnqvai tolkova
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мъжете не се притесняват от влажните женски полови органи. Даже колкото по-влажна е жената, толкова по-приятен им е сексът. Като се замисли човек, ако момичето има по-обилно течение, това ще помогне на проникването, дори да не е много възбудено.
    Syglasna sym s teb

Guest
    е всяко момиче има бяло течение и това и е съвсем нормално. хич да не ти пука

Повече от фен
    Град
    sofia
    [quote="`Death`Whore`"]Мъжете не се притесняват от влажните женски полови органи. Даже колкото по-влажна е жената, толкова по-приятен им е сексът. Като се замисли човек, ако момичето има по-обилно течение, това ще помогне на проникването, дори да не е много възбудено.[/quote

Dam. Ne moje6 da go mahe6 - to e kato cikula. Po4ne li vednuj ne spira (do opredelono vreme)

:):П:)
    Guest
    Пък и нали като се възбудиш и овлажниш така или иначе има нещо като 'течение'

абе кво ти пука.. кажи ми кое момиче го няма тва бяло течение..тва че при едни е по-обилно а при други не няма значение.. печелиш повече от другите.. ще си по овлажнена и няма да е проблем за приятеля ти Успех и презерватив задължително
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ne moej6 da si predstavi6 ako te4enieto ti e po obilno kolko e vurhoven seksa,za6toto dosta dobre deistva za lubrikant..... pak i ako naistina obi4a6 priqtelq si 6te spodeli6 problema si taka 4e toi da ne se pritesni i 6te vidi6 4e na nego niama da mu e nepriqtno a naprotiv.. vse pak ako si niamate doverie za kvo ste zaedno?

Пчелата Лайнарка
    Guest
    Ебати смръдлите... епа завъдете бактерии за повече течение да е по-готин секса. Фанете малко здравна култура да имате поне.

Всички момичета имат този проблем.Но щом лекар ти е казал,че всичко е наред,не се притеснявай.Ако не ползваш интимен сапун,купи си.Той намалява течението.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Не знам защо вси4ки се притеснявате от тези неща и как щяли да реагират силните ви половинки.Да ви кажа 4естно ние мом4етата сме доста запознати с това 4е имате те4ения и тем подобни и го приемаме нормално така 4е не трябва да се притеснявате от това ,споделяйте спокойно с нас и ние сме хора и ще ви разберем Пък тези които реагират по някъкъв на4ин остро на тези неща явно или още не са порастнали достатъ4но с акъла си или нещо не са много наред ,щом се притесняват от нормалните неща в живота.

Ползвай интимен сапун.

Повече от фен
    nqkoi 6e mi kaeli kvo to4no e tva bqlo te4enie !?
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

И без това няма как да го махнеш,така че недей се притеснява!

Мега фен
    Бялото течение е просто повишена секреция на влагалището, т.е. е от влагалището тече бяла течност /не толкова рядко като вода обаче/.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Martos
    Не знам защо вси4ки се притеснявате от тези неща и как щяли да реагират силните ви половинки.Да ви кажа 4естно ние мом4етата сме доста запознати с това 4е имате те4ения и тем подобни и го приемаме нормално така 4е не трябва да се притеснявате от това ,споделяйте спокойно с нас и ние сме хора и ще ви разберем Пък тези които реагират по някъкъв на4ин остро на тези неща явно или още не са порастнали достатъ4но с акъла си или нещо не са много наред ,щом се притесняват от нормалните неща в живота.
    eeeeeee brato kefish me
    Love you Kris !!!

Guest
    nqma kak mila,tova e estestvenata sreda na vlagali6teto.primiri se i tova e !

Gost`
    Guest
    abee wie ludi li ste ima antbiotici za tazi rabota bialoto techenie wodi do sterilnost wzemete se obrazowaite malko...

Guest
    Епа превключи на черно течение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си