.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ISKAM DA POPITAM

TIPAT OTSRE6TA
    Guest

ISKAM DA POPITAM

DA POPITAM SAMO NE6TO. NE SAM MNOGO INFORMIRAN ZA DALJINATA NA POLOVIQ AKT BEZ LUBOVNATA IGRA KOLKO TRQBVA DA E I IMA LI ZNA4ENIE KOLKO 6TE TRAE POLOVIQ AKT ZA DA SE DOSTIGNE DO ORGAZUM

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Зависи от опита ти и колко си възбуден. От 5 минути до.... може и да не свършиш изобщо....

P.S. Не викай. Тука слепи няма

tiput otsre6ta
    Guest
    a be hora az pitam po princip normalno za da dostigle momi4eto do orgazum kolko e ne za mom4eto

Фен
    Град
    Добре де, какво очакваш, конкретна цифра ли....половин час, два, три.... всичко е субективно.

Пак казвам... зависи доколко е възбудена и от ред други женски причини. Зависи и ти къв ебач си. Може и хич да не достигне до оргазъм но няма да се пУашиш. По принцип момичетата по-трудно стигат до оргазъм, по-лесно става след няколко години креватна гимнастика... Недей очаква чудеса от 15-годишната си приятелка (примерно).

tiput otsre6ta
    Guest
    sa6to da popitam ima li ne6to svarzano s naglasa .za da dostigne momi4eto do orgazum?

Фен
    Град
    Цъкни Тук

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Цъкни Тук

axaxxxaa yess tva e otgovora na 50% ot zapitvaniqta na novacite v toq forum
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Повече от фен
    m prav e
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си