.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Град
    Варна

как да му кажа, че искам презерватив?

Съжалявам, ако има др теми със същото съдържание....нямам време и възможност да изчета целия форум...значи проблема ми е, че с приятеля ми не използваме презерватив...нз как да му кажа, че искам за да съм по-спокойна...той е мн опитен и ми повтаря постоянно, че няма да забременея и че си знае работата, но все пак изпитвам някакъв страх... и притеснение....благодаря ви предварително
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Ми просто му го казваш - "искам с презерватив, щото ще се оправяш сам"
    Това си е твойто тяло и няма той да забременее ако стане белата. Все пак не е сам в секса, трябва да уважаша и твоето мнение.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    abe opiten e toi..tva sa gluposti. 6tom sexa e bez prezervativ VINAGI ama vinagi si ima risk. moje da si znae rabotata ma toi falut vednuj stava, taka 4e 6tom te obi4a 6te misli za teb, sednete i pogovorete seriozno za6toto ako ne6to ne dai si boje stane bebeto 6e e na tvoite ruce nali??
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Колкото и "да си знае работата" никога не може да е сигурен че няма да забраменееш ... По често му казвай че искаш с презерватив или седнете и говорете по сериозно на тази тема. Все пак както казаха по горе "е е сам в секса, трябва да уважава и твоето мнение".

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    Sophie .... i s prezervativ IMA risk
    ae sleznete na zemqta malko

Yupeeee !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    da, tova mi e qsno, prosto tq spomena tozi tip kontracepciq i za tova citirah imenno prezervativite. ina4e znam 4e vinagi ima vuzmojnost da se skusat...

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    da, tova mi e qsno, prosto tq spomena tozi tip kontracepciq i za tova citirah imenno prezervativite. ina4e znam 4e vinagi ima vuzmojnost da se skusat...
    that was me
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Повече от фен
    S dumi ina4e nemoje po dr na4in ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Ооо слънце я стига...опитен бил. Опитен , опитен ама ако стане гафа ти ще си го отнесеш. Изобщо няма кфо да му мислиш, накарай го да ползвате презерватив, пък той нека пак е опитен и нека пак да те пази
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

Фен
    Град
    Плевен
    За няколко дена разбрах че тука в тоя форум е пълен с някви спекари и песимисти ... Ще станел гафа ... още от мойта тема ви разбрах кви сте разбирачи ... Секретите които се изпускат не са опасни дори да имат малък брой сперматозоиди,те са супер малко и са негодни (ОСВЕН АКО МОМИЧЕТО НЕ Е В ОВУЛАЦИОНЕН ПЕРИОД) ...
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да е много опитен,но и на него може да му се случи да сбърка и тогава...Той трябва да уважи мнението ти,защото и ти провиш секс,а не само той.Презерватива е задължителен,защото без него има голяма възможност да стане гафа.Говори с него и му кажи,че искаш да използва презерватив.

Казваш му го исно и директно:"Искам да го правим с презерватив, повече не ми се рискува". Ако те обича ще те разбере. Но има и други начини, не знам на колко години си, но ако си достатчъно голяма може да взимаш противозачатъчни. Все пак изборът си е твой. Не забравяй, че животът е твой и една бременност може да го съсипе напълно. А ton1 може да сме песимисти, може да сме всякакви, но поне сме реалисти. Може и рискът от бременност да е малък, но не може да отречеш, че съществува.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Варна
    благодаря на всички за отговорите
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами казваш му-без гума няма секс.В крайна сметка си е твоето тяло и ти трябва да имаш думата по въпроса.Сексът се прави от двама и тези неща се обсъждат от двамата преди даже да са започнали интимните си взаимоотношения.Както го свикнеш-така ще продължите.Много мъже са против презервативът,защото развалял удоволствието,защото са големи мъжкари и ще те пазят-да бе да.Сигурността на този метод е 75-80%,така че ако ви се рискува толкова много момчета-действайте,ама да знаете раждаме децата и ви ги тръскаме на главите да ги гледате и възпитате.В крайна сметка удоволствието в сексът не идва само от половите органи,а е в главата-да си 1 цяло с човекът,който обичаш,който е важен за теб.Струва ли си за 20 минутен кеф да страдате вие и половинките ви цял живот?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Ми просто му го казваш - "искам с презерватив, щото ще се оправяш сам"
    Това си е твойто тяло и няма той да забременее ако стане белата. Все пак не е сам в секса, трябва да уважаша и твоето мнение.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Казваш му условията си и ако не се съгласи-режеш го. Щот после ше избяга и тряа да праиш аборт или да го раждаш там на незнам си колко години, че и проблеми с родители, малиии тоз опитния разбирач гледа да му е възможно най-яко, ама не мисли ей

Мега фен
    Кажи му, че ако иска секс, трябва да сложи кондом! Лесно е!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    ohh ai prestanete we... edno vreme va6ite da ne sa go praili s prezervativi we... a sq 6i mi kazva nakqv po-gore ,4e i s prezervativite imalo opastnost..... Emi ima ama kato te e strah nqma da praish sex !

ами няма да е най-лесното нещо на света,но по-добре поговорете,отколкото да збременееш
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    ohh ai prestanete we... edno vreme va6ite da ne sa go praili s prezervativi we... a sq 6i mi kazva nakqv po-gore ,4e i s prezervativite imalo opastnost..... Emi ima ama kato te e strah nqma da praish sex !
    Теб ако не те е страх да не би момичето да забременее, значи си свиня!

Re: как да му кажа, че искам презерватив?

Цитирай Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
    Съжалявам, ако има др теми със същото съдържание....нямам време и възможност да изчета целия форум...значи проблема ми е, че с приятеля ми не използваме презерватив...нз как да му кажа, че искам за да съм по-спокойна...той е мн опитен и ми повтаря постоянно, че няма да забременея и че си знае работата, но все пак изпитвам някакъв страх... и притеснение....благодаря ви предварително
    а има ли опит в бутането на детска количка?
    откажи му секс ако трябва, ако е точен ще те уважи.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Parvo -> ti pa4avro ne si nikakva za da me opredelqsh kav moje da sam i spri da se zaqjdash i da davash opredeleniq na horata ...qsno?

Drugoto ,koeto iskam da kaja e , 4e mi puka za momi4eto - estestveno ne iskam da zabremenee ...prosto iskam da kaja ,4e pravite ot muhata slon...,a vsi4ko e tolkova prosto slagash kaputa i ebe6 ... !

Мега фен
    Щом не си такъв, защо се засягаш?

Parvo -> ti pa4avro ne si nikakva za da me opredelqsh kav moje da sam i spri da se zaqjdash i da davash opredeleniq na horata ...qsno?

Drugoto ,koeto iskam da kaja e , 4e mi puka za momi4eto - estestveno ne iskam da zabremenee ...prosto iskam da kaja ,4e pravite ot muhata slon...,a vsi4ko e tolkova prosto slagash kaputa i ebe6 ... !
    моля те, не обиждай `Death`Whore`. не съм нито адвокат, нито защитник. просто имам хубави впечатления от нея, а каквото и да ти се е сторило, че е направила тя е добър човек, а и в чата не всичко се предава по правилният начин. приятелски съм настроена ок?
    а по темата, аз си казах каквото имах, смятам, че чак като се ожени човек може да си позволи без презерватив.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Щом не си такъв, защо се засягаш?
    ZA6TOTO MI OMRYZNA DA GLEDAM KAK PRI TAKIVI IZKAZVANIQ SE ZAQJDASH S HORATA I IM DAVASH OPREDELENIQ.... VIJDAL SAM ,4E PI6E6 I MNOGO SMISLENI NE6TA AMA VSE PAK ....GLUPAVO E KOGATO NE POZNAVASH 1 4OVEK DA MU DAVASH OPREDELENIE...
    PRIMER NE TE POZNAVAM A TI NAPISAH "PA4AVRO"

ADI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си