- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- PISNA MI
abre hora znam 4e temi4kata mai ne e za tuka ama mi pisna si4ki da atakuvat razdel sex ima mn po hubavi razdeli ot tozi kato naprimer "u doma" ili t.n pls pomaglejdaite i dr 4e se vbesqvam![]()
Има един лаф "Акъл от гъза си НЕИСКАМ"Първоначално написано от aaaa NE
![]()
![]()
То си е работа на users къде ще пишат ,така че квото и да постваш-> файда ...![]()
![]()
Разбирам гледната ти точка, но може би това, че постовете тук са най-много е показателен фактор, че това е най-интересната и дискутирана тема. Все пак много деца, тиинейджъри и т.н търсят информация относто това. Някои в специалните книги, а други предпочитат форуми като този. Не виждам нищо лошо и не се ядосвай, няма за какво.Първоначално написано от aaaa NE
![]()
кой каквото го вълнува,това чете!!!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
не мисля, че трябва да сме груби с човека, понякога и на мен ми пари главата от разни неща..
mersi mn to qvno ima nekvi pikli deto sa trugnali da mi razvivat teorii abre mani...Първоначално написано от GothicGirl
е, недей с тоз тон, за да не стават още излишни разправии. аз лично те разбирам от какво е провокирана темата и дори агресивният начин на израз, но все пак не е хубаво така налиПървоначално написано от aaaa NE
![]()
аз не мисля,че съм груба.Дори човека си е много прав.Първоначално написано от GothicGirl
просто обобщавам
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
олив ойлПървоначално написано от olive_oil
не беше насочено към теб, нито към някого конкретно, просто знам какво става с такива теми и мнението ми беше насочено към бъдещите постове.![]()
seki 6e gi 4ete kvot si iska
LuD LuD!A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658
нали се сещаш че и твоита тема спада към "тъпи и безполезни теми"Първоначално написано от aaaa NE
а и ако си мислиш че по някакъв начин ще помогнеш хххаххаха ..даже още поиче ще станат темите : )
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....