- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Свирите ли на нещо?
Ще обясниш ли какво представлява тамбурата?Първоначално написано от drawers
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ami az sam ot Muzikano u4ili6te i prez godinite sam minalamateriala ot Betoven - Lunnata sonata, do 6open,6uman,abe vsi4ki romantici pianisti, do ruska muzika - Skrqbin,Prokofiev....svirila sam i Pan4o Vladigerov i sumati raboti,kvoto mi dadat.Първоначално написано от machoka
Аз не свиря на нищо!Но много искам да се запиша на уроци по китара,да свиря на китара...това ми е мечта...но още се колебая,дали има смисъл...
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Музикалното в кой град?Първоначално написано от If4eto
Какво от Шопен?
) На конкурси ходила ли си, ако не си кой би искала да посетиш
![]()
Китара - блус, рок, метъл с почти всичките му разновидности. С банди се занимавам.![]()
Вокал - рок, метъл, изобщо квото падне, ако ще и на Лили Иванова нещо. Пея високо, но точно какъв ми е гласът не мога да ви кажа в момента. Не е много шлифован.![]()
Бас - също за каквото падне, но все още има какво да науча за този инструмент.
Клавишни (пиано, синтезатори) - преди свирех повече, сега мога само няколко неща на Шопен, Бетовен, Й. С. Бах, и някои по-съвременни песньовки.
Акордеон - тва само за майтапа, знам няколко неща, не свиря сериозно
Ударни (барабани, перкусии) - съвсем малко, колкото да поддържам ритъма и темпото
Хармоника - като Ози в The Wizard![]()
като прочетох с уста и в първия момент се обади мръсното ми подсъзнание...Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Пиано 12 години. Какво.. от класиката много, Beatles, G'N'R.. ся мъчим малко Елтън![]()
Има ли желание, има и начини!
svirila sum na piqno no tova be6e predi sega na nishto ne svirq![]()
Първоначално написано от fti4ka
![]()
Aз свиря на пиано.
/rossa./
8 години съм свирила на пиано, но от година не го правя.![]()
Любов е да дадеш на някого възможност да те унищожи, вярвайки, че той няма да го направи..
Свиря на Фрути Луупс на компа![]()
Ами на флейта вече две години и на пиано-пак горе долу две![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
барабани, но за жалост се оказа, че и за тва тряя талант![]()
![]()
Аз се занимавам с музика от 4 годишен (сега съм на 17). Свирил съм на акордеон -около 5 години.Сега правя 12-та на пиано,а от скоро започнах на китара. Музиката ме прави щастлив и ще продължа да се занимавам докато мога. Не я пренебрегвайте.Тя дава нещо, което нищо друго не може да даде. Запълва празнотата в душите ви.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
xaxax emi az svirq na kitara ili po-to4no svirih sega sedi zavrqna v edin 1gal na staqta mi i s1bira prahaNo ot vreme na vreme se se6tam za neq i po4vam da dr1nkam nqkvi 6turotii koito mogat da ti spukat t1pan4etata i bih kazala 4e ve4e s1m zabravila da svirq na neq
![]()
Момиче съм ! ! !
Хаха еми на китара въпреки че тва изобщо не е нещо което да казваш, като се има в предвид че всеки свири на китара ахха :>
Кво беше - на всеки барабанист се падат по 3ма басисти, по 10 вокала и по 10 000 китаристи хаха :> Що не могат да се правят групи само с китари :>
на акордеон в 1 и 2 клас
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song