.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    рика
    Guest

Споделям опит с f!

С приятеля ми често правим анален секс и реших да го изненадам с нещо ново в тази насока. Знаех, че цял ден ще бъдем самички и си направих една добра клизма и почнахме да правим секс. Докато правихме секс аз на няколко пъти му го лапах и когато той започна да се празни в мен аз се дръпнах и му лапнах и продължих да му го смуча докрай. Мислех си, че може да има миризми и тем подобни, но явно клизмата си беше свършила работа, а и това супер много го възбуди, а и на мен ми се строи перверзно много. Така, че приказките за аналния секс колко бил гнусен и как миришело и кви поразии ставали явно зависят от подготовката. Пробвайте гарантирам ви, че ще го побъркате от кеф

ричи
    Guest
    Е ти си железна. Нямаш ли някоя приятелка дето да прилича на теб

Град
    София
    Ma ti si bila furiq. Pozdravleniq ot men. Takiva momi4eta sa nujni nam mom4etata-bez zadrujki i esnafski razbiraniq. A ina4e tuk nqma na koi ot f-ta da spodelish 4e vij kakvi vapros4eta zadavam sled kato sa ska4ali na lastik i sa pravili kofi4ki na pqsa4nika. A na teb =D> =D> :P

Мега фен
    И аз задоволявам мъжа си, но не пускам теми по детски форуми, за да се фукам. Било ви е хубаво...честито.

Guest
    da i az sam go pravila tva na gadjeto,pobarka se ot kef...kak si si napravila klizma az vzemam slabitelni

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    bravo na sichkite =D>

Yupeeee !

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    =D>

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    awe ti s taq klizma si si izkarala karantiite,ne ta e sram !

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И аз задоволявам мъжа си, но не пускам теми по детски форуми, за да се фукам. Било ви е хубаво...честито.
    =D> =D> =D> =D> =D>
    I Don`t Give A Fuck!!!(Mene Fanaha Tebe EBAHA!!!) I LoVe IvO !!!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hmm

=D> =D> =D>

зависи от много неща. желание, подготовка, достатъчно изчетена литература и запознаване с рискове и удоволствия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си