- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелите...коио всъщност не са съвсем такива..
Имали ли сте приятели, които са ви изоставали? Които поради някаква причина, която не се крие в самите вас, да са ограничавали контактите ви до минимум? Аз мога да дам 1 такъв пример: 1 момиче, което ми бе6е доста близко, преусанови почти всичките си контакти с мен, само защото предпочита да излиза с приятеля си, в което всъщност няма нищо лошо(в това да излиза с приятеля се, все пак се обичат)..но аз някак си не се чувствах добреако ви се е случвало, то как реагирахте, опитахте ли се да направите нещо по въпроса?
![]()
Случва ми се почти постоянно... Повечето ми "приятели" ме търсят само когато имат нужда от нещо, иначе си гледат кефа и не им пука, когато пък аз имам нужда от нещо. Така че тези "приятели" не са никви приятели, ами са си направо предатели.. Иначе има и изключения...
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
da slu4vlo mi se i ti nemojej da napravo6 ni6to toi prosto te izbqgva i ne iska da imate ni6to ob6toПървоначално написано от Blackie
да случва ми се доста често приятелки ме изоставят и просто ме забравят и ме търсят когато им се поиска![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
na men se slu4i 2 puti :S purfq put az izostafix a vtoriq put me izostafi bivshata mi nai-dobra frendka...i to po edna mnoy tupa pri4ina...emi nqmashe kfo da prafq..tq mi predloji da budem pak frendki no prosto ne 4ak tolkoz dobri..a az prosto ne mojex da q gledam da xodi s dr kompaniq i s dr frendki..prosto plakax seki den ne izlizax ot naz..i dori sled 1 godina oshte mi e mu4no za neq!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Такива 'приятелства' имах в началното училище и прогимназията.Сега имам 5-6 наистина свестни приятелки и макар,че не се виждаме много често,ние си оставаме най-добри приятелки.А освен това и гадже имам,но гледам да не пренебрегвам приятелките си заради него.
mda sluchvalo mi se e....i to s dvama moi uj mnogo dobri priqteli.pfff mnogo se uchudih.estestveno opitah se da si vazstanovq otnosheniqta s tqh,no ne se poluchi![]()
e tova beshe otdavna taka che sq mnogo mnogo ne se seshtam![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
това е тъпо! трябва да имаш време за всички, пък и гаджета - много , истински приятели - рядкост!Първоначално написано от Blackie
I was born when you kissed me and I died when you left me but I live for the time you loved me !
Дам и на мен ми се е случвало,явно е неизбежно.
И все пак рано или късно намираш истинския приятел мечта![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Мда, случвало ми се е...So what?! Те губят
![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
и на мен ми се случи 2 пъти..единия както ви казах беше не толкова добра за мен приятелка, а втория..трагичен..най-добрата ми приятелка..тя започна да се отчуждава от мен..и аз реших да зарежа всичко..сега я мразя и не съжалявам, че поступих така, защото се оказа съвсем променена ии като цяло не човека за който я мислех..![]()
Случвало ми се е един път, но за щастие въпросната приятелка не ми беше толкова близка т.е. нещо, малко повече от позната
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ми да слу4вало ми се е, оба4е нищо не може да се направи(поне в моя слу4еи) 6тот приятелсрвото си е приятелство, а любовта си е любов!![]()
единственото което можеш да направиш е да излизате заедно по двоики![]()
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!