.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ne razbiram

Повече от фен
    Град
    pllovdiv

ne razbiram

zdr iskam da vi pitam mrazite li kogato vi vruzvat tenekiq i osobeno ako 4oveka e gadjeto vi kak postupvate kak se 4uvstvate
    az v4era se razbtrah s priqtelq si da se 4uem i da se ugovorim kude 6te se vidim dnes na sutrinta toi iska6e da hodim nna plaj n tui kato na men ne mi se hode6e toi si nameri dr koompaniq i az zaradi nego ostanah na suho tai kato otmenih planovete si mn si go obi4kam no v tozi moment treperq ot qrost dokato pi6a i ne moga da razbera kakvo stava s men slu4valo li vi se e

Супер фен
    Много мразя да ми връзват тенекия,направо побеснявам!А иначе той не ти е вързал просто му се е ходило много на плаж,трябваше и ти да отидеш.

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Prosto si nqmale nastroenie za plaj.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ne pravq ni6o protiv jelanieto si i naistina ne uda4no i vremeto za plaj no v momenta sum na granicata da izpadna v qrost

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами не е особено приятно чувството!Освен това той не ти е вързал тенекия.Помолил тее да идеш със него,но ти не си пожелала и явно на него много му се е ходило и си е намерил компания с която да иде.Може би нямаше да е зле и ти да идеш,дори просто да се печеш или да седиш на бара,но все пак да си около него

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мм да ти "вържат тенекия" не е ли.. напр. сте се разбрали да се срещнете на центъра и въпросният човек да не дойде, а да те остави да го чакаш... Да, това е...а в твоя случай приятелят ти не те е вързал...Помолил те е да отидете на плаж, ти не си пожелала, той е отишъл с други хора; не виждам нищо лошо в това, защото той не е длъжен да се съобразява с теб и, когато на теб не ти се ходи някъде, той също да не отиде
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    dam no toi mo kaza 4e iska dnes da sme zaedno i 6te mi se obadi da se razberem v kolko 6te se vidim tova kakvo ozna4ava

ne mrazq da mi vruzvat tenekiq...prosto e gadno ~!~
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Guest

Re: ne razbiram

Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    zdr iskam da vi pitam mrazite li kogato vi vruzvat tenekiq i osobeno ako 4oveka e gadjeto vi kak postupvate kak se 4uvstvate
    az v4era se razbtrah s priqtelq si da se 4uem i da se ugovorim kude 6te se vidim dnes na sutrinta toi iska6e da hodim nna plaj n tui kato na men ne mi se hode6e toi si nameri dr koompaniq i az zaradi nego ostanah na suho tai kato otmenih planovete si mn si go obi4kam no v tozi moment treperq ot qrost dokato pi6a i ne moga da razbera kakvo stava s men slu4valo li vi se e
    Аз мога да ти кажа какво ти става. Лигла си. Това е.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Просто днес не си в настроение.Не виждам нищо лошо той да си намери компания,щом много му се ходи на плаж.Като на теб не ти се ходи-осигури си една разходка по магазините Запознай се с нови хора(момичета!),пък може и момчета ама все пак си имаш гадже...
    Момчетата приемат нещата простичко и буквално.Щом ти му кажеш,че не искаш да ходиш на плаж-той те разбира.Разбира го като:"Не ми се ходи на плаж.Ако ти искаш-върви."
    Не виждам никаква тенекия в цялата случка.Просто си изнервена и приемаш дреболиите много надълбоко.Недей така
    HaVe FuN

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    случвало се е на няколко пъти да чакам приятеля ми по 10-15 мин (но не и да не дойде). по принцип го оправдавам тъй като знам, че пътува и понякога от път директно идва да ме вземе. но въпреки всичко направо откачам! побърквам се когато така се наложи да го чакам и не рядко съм откачала и съм започвала да му викам. но определено не съм от хората, които се сдържат да не си изкарат нервите

Guest
    Ne poznavam niakoi koito da obicha da mu vrazvat tenekia,obache tvoia sluchai e malko po razlichen spored men!toi te e popital a ti ne si pojelala da otidesh-moje bi triabva poveche da se iadosvash na sebe si!i na mene mi se e sluchvalo podobno neshto samo che ne sam se iadosvala mnogo ami sam izlizala vse s priatelki!gadnoto tuka e samo tva che e iskal da prekara denia s teb a e otishal na plaj!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си