- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 12съм а още не съм правила секс...
О,о,о,о боже...и аз съм на 12 год. ама и не мисля за секс,а да мисля да правя....После цял живот ще сажелявам,има си време за абсолютно всичко!Защо е нужно да бързаш!?!Но това е решение което ти сама трябва да вземеш.
От одавна ти е минало времето да правиш секс.Вече си стара.Я,се осъзнай щото си много зле.
Хаха,еми нз.Попринцип не пиша особено много тук,само влизам на видя темите и ако има нещо интересно като тази тема да разгледами пиша ако има какво да кажа
![]()
Честито вече си стара чанта!!!Първоначално написано от Анонимко
Как ме дразнят такива....На 12 ти въобще знаеш ли нещо за любовта ?!Тръгнала да се оплаква!Сори ама не мога да ги разбера тези...
abre ludiii temata e bazikkk mnoou ste zleee![]()
Хой се самоубий с макаров в *путката.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
areeeee po poleka s obidite 6toto i az moga![]()
nqma krai taq prosta6tina.......![]()
![]()
![]()
![]()
lockkkkkkkk
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
spokoino du6te samo na 12 si,ima vreme da stane6 *kurva !
Lleleelel...MnoGo Si stAra beeee...NqmA dA te ZemAt zA kuRfa!!!NAiStiNA mOIte SaboLezNoVAniq!Ae ti si MNoY mnOy Zleee...Ti iLi NesHTy Ni EBavAsh Ili NAistIna ISkAsh DA stANesH kuRfa![]()
![]()
![]()
![]()
мно лошо ....ние още на 8 се почнахме !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Наистина лИ?Първоначално написано от bebe s biba
![]()