- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- prezervativ,protivoza4aty4ni
ako polzvam protivoza4aty4ni,prezervativyt e neobhodim,za da ne hvana polovo prenosima bolest.no ako toi 6te me predpazi ot bolesti,zna4i i ot zabremenqvane 6te me predpazi.ako me predpazi ot zabremenqvane,zna4i nqma nugda da polzvam protivoza4aty4ni.no ako prezervativyt se skysa?molq,pomognete da izbera.
hora hora vijte sa az ne sam mn kompetenten ama si gi zemi i dvete da ne ima posle ne6to ot sorta na: hora help 6te imame BEBE yaaaa
are preszervativ4eto i hap4etata v ru4i4ka i mar6 se ebi
logikata e golqma...![]()
![]()
q po dobre ne pravi SEX taka 6te e nai sigurno !![]()
q nai-dobre si vzemi
prezervativi
protivozachatuchni
nai-nakraq pii i edin postinor
(za vseki sluchai)
ebati idiotie ima ... tztz![]()
Yupeeee !
Ако се ебеш с всеки срещнат, е логично да ползваш и презерватив. А ако имаш приятел и си само с него, отидете на лекар и двамата и после давайте без.
Не е много полезно да се пият редовно противозачатъчни.
Напълно съм съгласна! А и противозачатъчните са по-сигурни от презервативите.Първоначално написано от `Death`Whore`
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИТЕ СЕ ПИЯТ ВСЕКИ ДЕН! СЛЕД КАТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТА, НЕ ГОВОРИ! МАЙКА МИ Е ПИЛА ГОДИНИ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ И Е РОДИЛА 3 ЗДРАВИ ДЕЦА, КАТО ГИ Е ЗАЧЕНАЛА БЕЗ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Тя не е майка ти,а е в пубертета още не се е развила и приемането на такива хапчета няма да и е много от полза,по-добре да си използва презервативи.И не ми викай ако обичаш!Така приемам писането с главни букви и удебелен шрифт!Първоначално написано от `Death`Whore`
Правилно го приемаш. И не обяснявай, че е малка. 99% от хората в този сайт казват, че човек може да прави секс на 13 години, ако се "чувства готов"...а сега - на 16 организмът И още не се е развил. По-добре да взема противозачатъчни и да няма опасност от бременност.
Не си избрала точния човек на който да викаш!Аз не съм казвала,че 13год. възраст е добра за секс,ако се чувстваш готов.Според мен е най-добре да се посъветва с лекар какво е най-добре да направи за да не забременее!Първоначално написано от `Death`Whore`
Хайде сега,не се карайте.И противозачатъчни и презервативи е добре да ползва,ако заедно ги ползва,рискът от забременяване и полово преносими болести е минимален.Противозачатъчн те не са подходящи за 12-13 годишни,но на 16 вече организмът може да ги приеме без проблем(има нискохормонални противозачатъчни,подходящ за млади момичета).И определено са по-сигурни от презервативите(които пък се късат,изхлузват и какво ли още не),но все пак ако освен противозачатъчни се използва и презерватив,е най-безопасно да се прави секс.Някой по-горе спомена че най-безопасно било въобще да не се прави секс.Е,добре де,двама души като са близки и искат да го правят,какво сега?Да си наложат - не,никакъв секс до сватбата!Това е глупава идея(а и тези времена вече отминаха).Сега всеки си прави секс когато му скимне,но поне по-разумните гледат да се предпазят от болести и забременяване.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
Не искам като малките деца...тя започна първа ала бала плЯхх тва че си изказвам мнението и тя тръгва да ми се заяжда .. пффф
Не се ласкай. Заяждането би означавало, че имам лично отношение към теб. И естествено, че е най-добре да се консултира с лекар.
мила, логично е, че най-сигурното е да употребяваш противозачатъчни и да ползваш презерватив. но ако ще избираш едното от двете моят съвет е презервативаПървоначално написано от u4eni4kata_16
![]()
Grrrr mn mn ste zle po-golqmata chast i ste v adskata zabluda!!!!Ako si nad 16 nqma nikakuf pr da piesh OK ,daje te biha ti pomognali ako sa ti nedorazviti polovite ogradi i t.n. Imat izkluchitelkno blagopriqtno deistvie vurhu mladite momicheta ,a prezervativut e otjivelica, ne e dostatuchno siguren , no tuk qvno po-golqta chast si mislite ,che kato polzvate prezervativi ste mn dobre zashtiteni.I vmesto da vi obqsnqvam OTNOVO v google.bg(com) pishesh oralni kontraceptivi i posle shte si govorim koe e sigurno , vredno ili ne i t.n.Pulni lapeta...
izberi prezarvativite, za6toto sa po bezopastni.Protivoza4atu4nite imat starni4ni efekti,puk i e dokazano 4e sa vredni.
i kade e dokazano tfa ,ako ne e taina.te daje sa blagopriqtni za ogranizna...zashto mislish che ima spontanni aborti ? na kfo se dulji tfa ?tochno na nedorazviti matka i qichnici , a protivozachatuchnite pomagat za tova...