- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъжна съм!
хорааамн ми е тъжно.Обичам го толкова много а той мен не
.Питах го дали съм му безразлична и каза че НЕ съм...но каза че засега изпитва само приятелски чувства към мен...и от мен зависело какви ще са нататък...не мога без него,липсва ми даже да го няма за миг
.И не мога да го разбера...прави се на недостъпен...
..отчайвам се
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ние няма как да ти помогнем.Просто трябва да свикнеш,че не можеш да го имаш.
Първоначално написано от Lorraine
mili4ka i az se 4uvstvam po su6tiq na4in s 4oveka koito bqhme godina i polovina zaedno no trqbva vreme i ne se ot4aivai![]()
![]()
kolkoto i da e trudno
vsi4ko drugo da,no ne se i ot4aivai![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Прави се яко на недостъпен и в мига в който се откажеш от него ще хукне след теб.![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Ами миличка щом вече си говорила с него по този въпрос, няма какво друго да направиш освен да чакаш и да бъдеш себе си, за да види красивото в теб![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
какво значи това "всичко зависи от теб"?! и при най-доброто си желание не можеш да накараш някой човек да те обикне, без значение какво правиш ти за него, как се държиш, колко го подкрепяш и т.н.
според мен го е казал просто за да приключи по някакъв начин въпроса, който явно му е бил неприятен. не си го слагай и най-важното: не се хвърляй в краката му. ех, колко момчета има още...![]()
не искам да го оставя..обичам го прекалено мн![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
kaza 4e me obi4aaaaaaaaaaaaaaaa![]()
\
/
я сега му кажи,че пък ти не го обичаш да видиш как ша му стане зле![]()
ама има и вероятност да не иска да те види...играй 50-50![]()
ami az mu kazah pyrva 4e go obi4am... i posle mi kaza "i az" i napravo ne si vqrvah na o4ite \/
Има една приказка, която много ме радва : "Ако обичаш някой, пусни го на свобода, а тои ако те обича ще се въне в твоята страна".... Повече няма да говорим.........![]()
Много се радвам за тебеПървоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
![]()
![]()
a ti sigurna li si 4e te obi4a,ili kato te e vidql 4e si luda po nego prosto iska da te izpolzva za SEXA i da te zahvurli.....nepravi preburzani izvodi!!!
TRQBVA DA SI sigurna![]()
![]()
![]()
Радвам се за тебно наистина внимавай
Успех!
offf pak se dyrji grubo..daje prekaleno grubo bih kazala
![]()
На тоз значи да му казваш как да са даржи с тебеПървоначално написано от Lorraine
, щото ще го намеря и...
![]()
Mi vij mili4ka..dori i da ima nqkvi simpatii kum tebe ni6to nqma da stane ako vurvi6 sled nego i mu kaa6 kolko mn go obi4a6.Prosto se pravi na nedostupna i 6te vidi6 kak 6te doti4kauspeh
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
dai idei kak da se pravq 6toto ne mogaПървоначално написано от shan7ava7a_
![]()
Уж си намери друг, ако те обичка ще дотичка, ама ако не...тогава е гаднотуПървоначално написано от Lorraine