Цитирай Първоначално написано от GothicGirl
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
S priqtelkata mi go napravihme za 1vi pyt...oba4e neq mnogo q boleshe i vlqzoh v neq samo s 5-6 sm i sled malko sprqhme.Oba4e nqmashe i kapka kryv a 5-6 sm si e dosta, ta se 4udq ima li vyzmojnost vse oshte da e devstvena i cipata da ne se e razkysala ili nqma takava ?

P.S. ne iskam kakto vinagi stava vseki da se prai na razbira4 i da pishe!
molq samo tezi koito sa po kompetentni da si davat mnenieto!
Така, здравей
виж, първо щом е имало болка при нея значи неизменно си засегнал девствената ципа, нали така? Кръвта не е задължителна при късането на тази ципа. Вероятностите са дае непокътната, макар и съвсем малка. Може да е разкъсана и частично, а не изключваме и да си я отворил достатъчно, че да можеш да влезеш. Зная, че това не е отговора, който очакваш, понеже има много вероятности, но винаги е така - не може да се даде еднозначен отговор на този етап и с тази информация, която даваш. няма как да знаем. но пък има вероятности приятелката ти може да вземе едно огледалце и да погледне дали е разширена дупчицата отдолу, дали има нещо разкъсано. друг съвет . за да не я боли толкова следващия път увери се, че е достатъчно навлажнена, говори й, гали я още повече..удвои всичко мило и страстно, което правиш.
m i az tova i kazah 4e ot tova moje da q boli,zashtoto sym iz4el tolko literatura specialno za tova 4e moje da se kaje 4e vsi4ko znam.ta to stana nabyrzo liubovnata igra beshe dosta malka...a az tova i 4akah da se vyzbudi do krai i da se ovlajni taka kakto sym q useshtal (1 pyt napravo se o4udih kato vidqh kolko e vlajna...) no pri 1viq ptr tq mi kaza 4e e gotova i da davam... az se osymnih malko zashtoto beshe minalo malko vreme ( a pyk imashe vyzmojnost i tehnite da se priberat) ta taka stanaha neshtata...