.
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 168
    Guest
    vij sq seki si e razli4en sq vuzmojno e 6toto mi se e slu4valo az sum na 14 no sum presledvala mom4e okolo 1 godina za6toto go obi4ah mn 4esno kazano gluposti sum mislila togava no se pak i da si haresa6 super mn nqkoi i tam da se obi4ate uj i takiva tva se pomni 6tot se pak si e detska lubov )) az sega sum si vlubena i sum si mn 6tasliva i mn si obi4am moq si aver !!!!!!

Мега фен
    Според мен човек може да срещне човека за себе си, да срещне любовта и на 3 годишна възраст, но не съм сигурна, че може да обича на 13. За любовта човек трябва да знае какво иска от партньора, какво иска от живота.

spored men e vazmojno da sa istinski vlubeni no sled vreme vraskata im 6te umrazne v tova sam 100% siguren.vsi4ko zavisi ot umstvenoto razvitie i na dvamata.ako ediniq si misli za koli4ki i igra4ki a driguq si misli za seriozni ne6ta nqma da se polu4i.vupreki 4e na tazi vazrast ne vijdam do kolko moje da se misli seriozno

Мега фен Аватара на koalka
    Сигурна съм,че повечето от вас не са и изпитвали любов,ИСТНСКА ЛЮБОВ!!!!Просто някои казват обичам те все едно казват здрасти.Не,според мен не може да се обича на 13.Много силно харесване да,но любов не.Да обичаш не означава чувствата ти да изчезнат след няколко месеца и вече нищо!!!Просто се залъгвате.Какво е любов според вас?Просто чувства?

Az vinagi sum kazvala, 4e nqma nevuzmojni ne6ta
    No na 13 god dori ne znae6 kakvo e istinskata lubov.Az predi edna god. bqh na tazi vuzrast i razbirase 4e sum si haresvala nqkoe mom4e i sum ti4ala sled negoo i summ si mislela 4e go obi4am, no tova sa gluposti.Daje ima o6te mn da razbiram za lubovta .Taka4e sum na mnenie 4e ne moje da si istinki vluben na 13 god.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Podkrepqm luda`flirtajika........i az sam na 13 i sam vlubena v sega6niq mi priqtel i moga si4ko da naprava za nego
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Macka vij, ti moje da si vlubena i az ne sum mn golqma i sum v su6toto polojenie kato teb i ostanalite 13-14 godi6ni momi4eta.Moje naistina da ima6 silno pribvli4ane i da si mn privurzana kum nqkoi, oba4e sled vreme kogato ozree6 pove4e 6te vidi6 4e tova koeto si izpitvala predi nqma ni6to ob6to s tova koeto ti predstoi da izpita6.Mn po-silno 6te e
    Сабрина младата вещица

Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Macka vij, ti moje da si vlubena i az ne sum mn golqma i sum v su6toto polojenie kato teb i ostanalite 13-14 godi6ni momi4eta.Moje naistina da ima6 silno pribvli4ane i da si mn privurzana kum nqkoi, oba4e sled vreme kogato ozree6 pove4e 6te vidi6 4e tova koeto si izpitvala predi nqma ni6to ob6to s tova koeto ti predstoi da izpita6.Mn po-silno 6te e
    abe vij sega:az mn puti si vikam,4e obi4am nekoe mom4e..i sled vreme se osuznavam,4e sum bila prosto mn hlutnala,no...tova,koeto izpitvam sega NE MOJE da se sravni s nito edno hlutvane po koeto i da e bilo mom4e...ti moje da mislish,4e e nevuzmojno da se vlubish na 13-14,no vij..fakt e..i ne samo az...BeBcHeTo...sushto... na tozi "greshen"svqt vsi4ko e vuzmojno,...nima do sega ne go razbra ?

sega pak si pomisli... tova,4e ti ne si vlubena sega...ne zna4i...,4e za nas e nevuzmojno da izpitvame tova neveroqtno 4uvstvo~!~
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

И според мен е възможно просто няма невазможни неща на тоя свят.И аз сам на 14 и ве4е кам половин година не мога да забравя бившия просто твърде много си го оби4ах и май продължавам да го оби4ам макар и не толко силно,си4ки си мислят 4и 6том си на 13-14 о6те си играе6 с куклите....давам ви за пример 2 моми4ета на по 10 год. и по малко в4ера ги 4ух неволно докато минавах да си говорят за мом4ета тва как 6те го възприемете просто като 4ух едното моми4е да казва "ами той митко е мноу сладак,а пак за гошо да не говорим" а другото и отговори "да и 2-мата са мноу сладки" и тфа го казаха 9-10 годишни лапита направо щях да полу4а удар.Така 4е според мен е нормално да оби4аш на тази възраст и няма нищо лошо в това.......

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..

Re: Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?

Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]vazmojno li e da si na 13-14 god i po malki daje i da znaqt kakfo e istinska lubov.......spored men e nevazmojno......i ako nqkoi misli obratnoto da se obosnove za6to misli taka ??????
    Добре,склонна съм да се съглася,но искам да чуя твоето обяснение защо едно момиче/момче не може да се влюби на 13?
    Няма да се опитвам да убеждавам никого,че е възможно,щото чуждото мнение не би ми повлияло въобще..но съм сигурна,че съм обичала..
    И не виждам що обеснявате на luda`flirtajika кво изпитва,като тя най-добре си знае.. както и да е.. според мен е възможно.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    abe vij sega:az mn puti si vikam,4e obi4am nekoe mom4e..i sled vreme se osuznavam,4e sum bila prosto mn hlutnala,no...tova,koeto izpitvam sega NE MOJE da se sravni s nito edno hlutvane po koeto i da e bilo mom4e...ti moje da mislish,4e e nevuzmojno da se vlubish na 13-14,no vij..fakt e..i ne samo az...BeBcHeTo...sushto... na tozi "greshen"svqt vsi4ko e vuzmojno,...nima do sega ne go razbra ?

sega pak si pomisli... tova,4e ti ne si vlubena sega...ne zna4i...,4e za nas e nevuzmojno da izpitvame tova neveroqtno 4uvstvo~!~
    Mila az napisah 4e naistina nqma nevuzmojni9 ne6ta, no lubovta na 13-14 god. nqma ni6to ob6to s lubovta na primerno 10 god. Zamislise vurhu tva, az su6to sum bila vlubena no v;lubvaneto natazi vuzrast nqma ni6to ob6to svlubvaneto kogato ve4e si zrql 4ovek.

Gornoto mnenie e moe
    Сабрина младата вещица

razbirase 4e e vyzmojno

emi moga da vi kaja 4e e napylno vyzmojno !!! kogato bqh na 13 se vlubih v edno mom4e koeto vse o6te obi4am !!! spored men nqma nikakvo zna4enie dali si na 13 ili na 18 vajnoto e da go po4ustva6 sys syrceto si !!!

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Mnogo ste mi interesni vsi4ki...vseki si ima mnenie po tozi vupros a vie ste trugnali da ubejdavate luda`flirtajika 4e tq ne e izpitvala istinska obi4..tq si znae nai dobre...a otnosno temata-DA moje nqkoe taka nare4eno 13-14 godi6no hlape da se vlubi istinski az dori sum jiv primer....v momenta sum na 13 i sum vlubena istinski i nikoi ama nikoi ne moje da me ubedi v obratnoto..dori e malko jalko za6toto na tolkova ranna vuzrast osuznava6 kollko mnogo boli no v posledno vreme pokolenieto se razviva mn po burzo otkolkoto predi...i sega momi4etata s mn po zreli ot mom4etata (a to mai vinagi e billo taka)...i iskam da dopulnq..tova 4e nqkoi ot vas ne sa znaeli kakvo e istinska lubov na 13-14 godi6na vuzrast ne zna4i 4e vsi4ki trqbva da sa kato tqh...tova 4e ti si na 18 i togava za 1vi put si izpital istinska lubov ne zna4i 4e i edno 13 godi6no hlape trqbva da se vlubi istinski na 18 godini......

Фен
    Град
    В нас ;)
    Цитирай Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
    Mnogo ste mi interesni vsi4ki...vseki si ima mnenie po tozi vupros a vie ste trugnali da ubejdavate luda`flirtajika 4e tq ne e izpitvala istinska obi4..tq si znae nai dobre...a otnosno temata-DA moje nqkoe taka nare4eno 13-14 godi6no hlape da se vlubi istinski az dori sum jiv primer....v momenta sum na 13 i sum vlubena istinski i nikoi ama nikoi ne moje da me ubedi v obratnoto..dori e malko jalko za6toto na tolkova ranna vuzrast osuznava6 kollko mnogo boli no v posledno vreme pokolenieto se razviva mn po burzo otkolkoto predi...i sega momi4etata s mn po zreli ot mom4etata (a to mai vinagi e billo taka)...i iskam da dopulnq..tova 4e nqkoi ot vas ne sa znaeli kakvo e istinska lubov na 13-14 godi6na vuzrast ne zna4i 4e vsi4ki trqbva da sa kato tqh...tova 4e ti si na 18 i togava za 1vi put si izpital istinska lubov ne zna4i 4e i edno 13 godi6no hlape trqbva da se vlubi istinski na 18 godini......

emi .. ABSOLIUTNO sum suglasna s teb .. i sum v sushtata situaciq .. samo che sum na 14 ..

Естествено че е възможно!Аз се влюбих когато бях на 12,сега вече съм на 13 и още съм влюбена в същият човек...И да-готова съм да дам живота си за него.

Относно истинското влюбване-един човек постоянно да е в мислите ти,да не можеш да спреш да мислиш за него,да искаш да го видиш,за да може да се зарадваш на неговият поглед,да го търсиш с очи където и да се намираш,да го сънуваш всяка нощ,да мечтаеш да сте заедно завинаги,да се страхуваш да не го загубиш,да се молиш на следващият ден да го видиш,защото ти липсва,да искаш да продължаваш да живееш,за да виждаш неговите очи,да настръхваш от кеф като те докосва,да те целува и да искаш този миг никога да не свършва-ако това не е ЛЮБОВ.....ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Според мен тези които мислят че е невъзможно влюбването на 13 години са хора с ограничено мислене...

Guest
    za lobovta nqma vyzrast

Хъм...И според мен е възможно,но зависи до каква степен се е развила психиката на дадения човек.Има много примери който все още на тази възраст мислят като 10 годишни(Това е само пример,имайте предвид)Но и има 13 годишни на който начина им на мислене е определено по-развит.
    Така,че всичко зависи от дадената психика на човека,а не от годините му...

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Цитирай Първоначално написано от White_Shadow
    Естествено че е възможно!Аз се влюбих когато бях на 12,сега вече съм на 13 и още съм влюбена в същият човек...И да-готова съм да дам живота си за него.

Относно истинското влюбване-един човек постоянно да е в мислите ти,да не можеш да спреш да мислиш за него,да искаш да го видиш,за да може да се зарадваш на неговият поглед,да го търсиш с очи където и да се намираш,да го сънуваш всяка нощ,да мечтаеш да сте заедно завинаги,да се страхуваш да не го загубиш,да се молиш на следващият ден да го видиш,защото ти липсва,да искаш да продължаваш да живееш,за да виждаш неговите очи,да настръхваш от кеф като те докосва,да те целува и да искаш този миг никога да не свършва-ако това не е ЛЮБОВ.....ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!

Според мен тези които мислят че е невъзможно влюбването на 13 години са хора с ограничено мислене...
    e taka te iskam... shtom za lubovta vuzrast nqma...zashto ne mojesh da se vlubish na 13??? tova ne si go obqsnqvam... ako moje zashto... mi eto razbra se,ako ne moje zashto..ai da mi obqsnite zashto ne moje da se vlubi 4ovek na 13...Iskam pri4ina,koqto da ne ot roda...mi shtoto ste mn malki... tova sa gluposti ~!!!~edin ne se vlubil na 13...aide... i drugite ne mogat.... vie otka4ate be hora...sq mi kajete pri4inata da ne mojesh...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Tesinka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WaNTeD
    vazmojno e oba4e ostava samo za 3-4 meseca nay mnogo
    na 13 se vlubih istinski i hodim ve4e ot 10 meseca... nqmame i namereniq da se razdelqme.nikoi neznae koga 6te se vlubi istinski...!Oba4e sum na 14 i nqkoi hora sa pravi kato kazvat 4e ne e dojivot...!Mnogo qsno.az sum na 14 i ne mi izglejda ... realno taka da se izrazq vrazkata ni da produlji dojivot kolkoto i da se obi4ame!vse ne6to 6te stane ...(realistka sum,zatova go kazvam)!Kolko oshte vruzki me o4akvat.... nemoje da e samo edna vse pak v celiq mi jivot )!
    A BE HORA.......OBI4AITE SE! )

Guest
    Които казва че Не може на 13 да се влюби е бахти лаинара да доиде да ми го каже на мен ! дет сам на 13 и бих направил всичко за приятелката ми! да доиде да ми го каже ебах ви в устата ! педерасти грозни на маика ви путката

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Които казва че Не може на 13 да се влюби е бахти лаинара да доиде да ми го каже на мен ! дет сам на 13 и бих направил всичко за приятелката ми! да доиде да ми го каже ебах ви в устата ! педерасти грозни на маика ви путката
    i az go napisah tova,no ne to4no taka... az sushto napisah,4e iskam da razbera zashto ne moje da se vlubish na 13... no ne psuvah... ti me ubi

Град
    pod masata
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    Цитирай Първоначално написано от Sex Is Zero
    момичетата може би да...те се развиват по-бързо от момчетата, нооо рядко момчетата, те се 'влюбват' не в момичета а в дупки
    kakvo ima6 predvid "dupki"
    познай от 3 пъти
    mquuuuu

Може може можеееееее
    Guest
    Може аз съм на 13 гаджето ми на 18 запознахме се по чата и в началото аз се влюбих в него после той в мен станахме гаджета и всичко си върви чудесно и много се обичаме.Бих умряла за него както и той з амен

Guest
    ne vazmojno e da si tolkvoa maluk i da izpitva6 lubov.....prosto nqma logika !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си