- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?
mi i spored men tova ne e vuzmojno po skoro moje da izpita6 4uvsvoto na po silno privli4ane no 4ak puk istinskata lubov ne mi se vqrva![]()
Аз лично не вярвам!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
определено на 13 си мислиш, че знаеш всичко но тфа минава с възрастта![]()
повярваите ми може да се влуби6 на тази възрастПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
Не вярвам ... та те още имат детско мислене(не, че моето на 16 години е на некъв супер голям и умен човек, но...), възприемат по детски нещата..
А не смятам, че любовта е нещо детско...
Както и да е.. не вярвам, че такова нещо може да се случи, всичко е просто силно харесване и до там..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I aaz sum na tva mnenie.Първоначално написано от koalka
зависи от човека,какво му се е случило досега и мн други неща .. според мен е възможно ... като имам за пример себе си ..
бях на около 13 и половина .. когато наистина се влюбих , бяхме заедно 10 месеца , сега съм на 15.. вече 7 месеца след раздялата ни още мисля само за него и още го обичам...
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
bez da se obijda,ma IdIoTkA za tfa nicka ti e takuf..kazvam vi moje...koito ne vqrva ne mi puka...nqma da sporq s...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
любовта за 13-14 годишните е по-скоро харесване![]()
Според мен човек може да се влюби във всяка една възраст казвате че не разбирали та какво има да се разбира на любовта тя е чувство за което няма години,причини или начини тя просто се чувства ....
em AZ Sam na 13 Am pri men do sega sichko si e samo privlichane i iharesvane i si mi haresva taka!! NE mi se zanimavaa s nekfi revLivi liubovni..istorii oshte ..ISkam Da si poJiveqq![]()
..
Точно така!И на мен не ми пука дали мислите че е невъзможно-аз за себе си знам че това което в момента изпитвам е ЛЮБОВ!И ТО ИСТИНСКА!Първоначално написано от luda`flirtajika
Да,възможно е да се влюбиш на 13 защото за любовта няма възрасти-всичко е до това как разсъждаваш на тези години и колко акъл имаш в главата за да прецениш дали само харесваш някой или дали си влюбена
Ami vij sega-ne e vuprosa kolko akul imash v glavata si,lubofta ne e mislene,lubofta e chuvstvo...za tova nqma i vuzrastovi granici,to ako zaviseshe ot misleneto...lubofta shteshe da e samo za sled 20 godishna vuzrast,no NE tq e za vsichki i vseki...Първоначално написано от White_Shadow
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
значи при момичетата тва е по възможно но все пак сме в българия-държавата дето на 13 години и вече си родител така че можеПървоначално написано от [BG
Това дали са те на*бали и си родил, не означава че си го направил от любов! И в България на 13 имат деца, ама са от малцинството, много рядко "истински българи"Първоначално написано от warewolf
Не казвам,че трябва да мислиш за да се влюбиш и че любовта зависи от мисленето-казах че човек трябва да има акъл в главата,за да прецени дали е влюбен/а/ или само харесва някой и тогава да говори за истинска любов.Първоначално написано от luda`flirtajika
Изобщо не съм имала предвид че любовта е мислене и че е само за след 20 годишни възраст![]()
-явно не си ме разбрала правилно или аз не съм се изказала точно
.
Az se vlubih za 1vi pbt na 13 godini i vrazkata mi beshe godina i polovina.Tova 4e s vas se e slu4ilo po-kbsno ne oznachava 4e nepremenno s vsichki e taka.znam 4e beshe lubov zashtoto ...xa ...4e koi ne osaznava kogato se vlubi ?![]()
Май май може защото аз като бях на 12 харесвах едно момче,сега съм на 14 и още го "харесвам" но вече разбрах че май е любов...има мн доказателства-да кажем бяхме с една фр на кафене и тя вика : "Оле той идва!" и като го каза в стомаха ми подскочи нещо.Това е едното само ама не ми се разпрая надълго и на широко.
Я не ми говори бе!Първоначално написано от KisskilleRcHe
Ти ще каеш дали не знам... на 14 съм и знам кво е да обичам... вие кво си мислите, че понеже повечето са малки разгонени ... к*****а всички са такива а?
Знам к'во е любов ... и к'во е човек да обича... са за по малките 12
13
не знам... се човек разсе по различно в смисал, че има такива дето са на по 18/19години с акала на 13/14 годишно лапенце и такива дето са на 14/15 с акала на поне 17/18 да кажеме не че и тея на 17/18 са много умни и видели и изпитали повече неща (така се води)
![]()
Любовта е за хора със сърца, а не за някой да се подиграва, използва някой наивен и да го използва...В тоя свят вече всичко е възможно, така, че си затваряите устите
, това, че не сте го видяли не значи, че го няма и не съществува
Един човек може да започне да жидее от тогава, когато реши, че иска и че може и е готов ... може да е на 14 год. и да знае мн повече от 18год...
Да е преживял/а много повече от един човек на 18 ... така, че има значени, от обстановката която изразстваш, родителитети какви са, и приятелите...всичко това влияе на една особо, независомо каква е тя!!!
Сорри много се отклоних темата![]()
Просто исках да кажа, че е възможно, аз съм живо доказателство...
(Или са ще сметнете "О-о-о поредната лигла дето ми се прави на умна и разбираща се!") Ам наете ли к'во ще ви кажа![]()
, защото не ми пука...
аз си се знам к'ва съм и к'во съм преживяла!
KisskilleRcHe... а за тебе ти на колко си я ми кажи? Много знаещия и разбиращия, че да казваш кой какъв е к'во може и к'во неможе?![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
[quote="cS_LaMeRkA"]ami ela mi obqsni v koq poza se pikae,shtoto az tfa mai sum go propusnalaПървоначално написано от KisskilleRcHe
basi..az moq go razliubih dokato vi obqsnq,4e na 13 mojesh da se vlubish...xaxaxa bazikam se...
abe q ... HIPOTETI4NO ..zna4i momi4ence ...5 klas zapo4va s haresvane.....i do 10 klas ima 4yvstva kum su6toto mom4e i e izjivqla s nego hilqdi ne6ta dori i da e hodela s nego ..nqkolko meseca,da ne sushtestvuva drug za neq da ne vijda v nikoi dr tova deto vijda v vuprosnoto mom4e da pla4e za nego da dava vs za nego i da znae 4e naistina go obi4a...kvo 6e mi kajete 4e ot 5 do 10 klas go e haresvala li????????
Само едно ше кажа.....зависи всеки кой как го почуства и кой как е настроен за каква ръзка...аз съм на 15 години и мога да кажа че в момента обичам истински и чуствата ми са сериозни.....от там нататъка всеки е различен и е въпрос на човек!
hahaha vijte deca,ne 4e sam mn po golqma ot vas, no samo edno 6te vi kaja.nai lesno e da se vqrva v istinskata liubov i da q tursi6 vav vsqka iskra na vnimanie.nai lesno e da kaje6 obi4am go.a dali e taka? 4eta postove na 13-14 godi6ni momi4enca i o4ite mi se pulnqt sas salzi ot smqh. citiram "az sam momi4e na 13 i ot 2 sedmici sam s priqtelq si.mn go obi4am!gotova sam da dam vsi4koza nego...." govorite i sami ne si vqrvate! te bili zaedno to 2 sedmici , a tq go obi4ala! ta tq dori ne go poznava!kakvi sa tezi naludni4avi idei!az sa s priqtelq si ot 3 godini! i v nikakav slu4ai ne moga da kaja 4e go obi4am. da kogato go nqma mi lipsva, iskam da e do men,no tova az nari4am privurzanost, za6toto znam 4e ako doide drug, koito iskam pove4e dori za min gqma da mi igne okoto da otida pri nego! i ako trqbva da budem to4ni pove4eto taka nare4eni hora v deistvitelnost si vuobrazqvat 4e sa vliubeni! a kakvo e liubovta? za men liubovta e pani4eski strah ot samotata!
на 14 добре ама...
на 13? ахахахахахах дооообре, хубав виц, ще го запомня
не, просто днешните 13 годишни курвички видят някой изрусен дебил за 2 секунди и веднага почват 'обичам гоооооооо', на следващия ден видят някой друг и пак същото и така...
може да има изключения, ама са малко... нвм
...Bear Me The Light
...