- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?
vazmojno e tva nqma zna4enie na kolko si godini e da ne si bash 10 ili 11 ama...
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Мда или..."ихааааааааа...тоя много готин...много сладък"...направят 2 крачки и виждат още един и пак "лелеле...готин е"...след 2 дена с някой "лудо влюбена съм в него"...аре стига булшит...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
VIE STE ABSOLIUTNI KRETENI KAK MOJE DA GOVORITE TAKA WE TOVA 4E VIE NE STE GO IZPITALI NE ZNA4I 4E I DRUG NE GO IZPITVA NE MOJETE DAJE I DA ISKATE DA VIDITE KVO E V DU6ATA NA DRUGIQ TAKA 4E SI TRAITE S TYPITE SI OGRANI4ENI UBEJDENIQ ...A TAQ DETO HODI S NQKUV OT 3 GODINI I NE GO OBI4A ....NO COMENT
daaaa daaa a idi mi go prikazvai tva. Istinska lubov na 13 godini bojeeeeeeeeee. Dam kogato bqh na 13 i az si go misleh. i az si vikah nikoi nemoje da mi kaje drugo ama sea ne e taka. Ta palavi momi4enca na po 13 godinki deto si mislite 4e ste mnogo vlubeni, samo 1 moga vi kaja na vas- jiveite si jivota i si se "vlubvaite" kolkoto iskate to 6e vi doide vremeto kogato 6e razberete kvo e istinskata bolka. Lubovta moje da e nai hubavoto ne6to na toq svqt ama nai mnogo bolka nosi. Aide piite si birata ot men. Nazdrave za si4ki deto izpitvat tazi bolka v momenta, kakto i az...
mhm zna4i az sam taka nare4enata "taq deto hodi s nqkav ot 3 godini". iii milo dete nito si mi na godinite, nito si mi na akula!6te doide vreme kogato 6te razbere6 kolko pravi sme bili! na tvoqta vuzrast i az razsujdavah taka!q otidi i pitai mama o6e li e vliubena v tati i dali vav vruzkata im o6te ima iskra kato tazi o6te v na4aloto,ili ve4e vsi4ko e navik i prosto privurzanost! neka pak da si pogovorim kogato porasne6Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
![]()
![]()
![]()
moje li da te popitam kakva e ralzikata m/u 13 i 14? au ne shte se zadavq ot smqh
![]()
na 14 moje,no na 13-NE
:
![]()
![]()
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mne ne mislq..tva e nqkva puberska vuzrast det neznaish kvo iskash i sa menish ot den do dva i tn. no oopredeleno nemojesh da prikazvash za istinska lubov na taq vazrast. ( ako za vas "ISTINSKA" lubov se razbira da imash neshto kam nqkoi 2-3-4 meseca daje i povechko ..) ne znachi tfa
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
2-3-4 meseca dobre ama kvo 6te kaje6 za 2 godini,a?Първоначално написано от yo-ma-nigga
bqh na 12 i nqkolko meseca zapoznah se sas edno momi4e bqhme cqlo lqto zaedno,avgust mesec tq mi se razsardi,az bqh sasipan osaznah kolko mnogo q obi4ah no nemojah da napravq nishto za da q varna,minavaha mesecite opravihme no sled nqkolko meseca pak se razdelihme i sled tova jivota mi stana ad ,den i nost az q tarsih ,obikalqh ulicite sas edni4kata nadejda pone da q vidq ot dale4e i taka v prodaljenie na 4 god,ve4e gore dolu q zabravih no vinagi ste q obi4am i vinagi shte badi moqta lubov i vsqka druga sled neq q sravnqvam sas tova momi4e i vinagi mi stava mn ma4no,moje da ne vi se vqrva vsi4ko tova no si e samata istina
Da vyzmojno e.nqma opredelena vyzrast za lubovta.I az q izpitah za pyrvi pyt na 14.Vajnoto e da ne q obyrkash s nqkvo po-silno haresvane.no edva li...tq se poznava.![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
мноо извинявайте ама аз съм на 13 и съм адски влюбена в приятеля си и връзката ни продъжава вече 10 месеца така че не си мислете че и ние 13-годишните не изпитваме любов!!!!!!ако вие като малки не сте го изпитвали нас какво ни бърка и да ви кажа ако се обичат защо пък да не продължи връзката им повече от 3-4 месеца ......![]()
mn tochno kazano.Smisul nas naistina ne ni puka..nito puk ni zasqga...vie mn mislite za tfa..Първоначално написано от Sweety_kisses
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
знаех си, че ще има такова мнениеПървоначално написано от luda`flirtajika
окей, НАПРИМЕР между 13 и 14 няма разлика... между 14 и 15 също... тогава ква е разликата между 13 и 15?
всъщност да, и повечето 14 годишни са курви... нвм, то и тея колкото мене и те са такива... и всички не знаят кво значи да обичаш ама са влюбени в чък норис...)
...Bear Me The Light
...
оооо зависи от много неща и естествено че може![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
Първоначално написано от ShaDoW^ZonE
koi e pa toq idiot... e huu sluchaino az ne go obicham..
az si obicham edin dr...i ralzikata m/u 13 i 15
maliiii izvinqvai mn,ma ti govoreshe za ralzikata m/u 13 i 14 ae sq ne uvurtai
да!
не увъртам, давам прост пример. в противен случай нямаше дори да ти отговоря ((;Първоначално написано от luda`flirtajika
а за чък норис се шегувах ((; по-скоро са влюбени в бат' джъстинчу тимбърлейков...
...Bear Me The Light
...
Е защо пък да не може? Аз се влюбих в предучилищната.
Първоначално написано от drawers
![]()
![]()
![]()
PS;justin4u timburleikov...![]()
![]()
![]()
Ееее, айде сега-не може.Може-верно,не става въпрос за истинска обич,такава каквато ще изпиташ на 20 години примерно.Детска любов е,но все пак любов.Съгласна съм,че трябва да пораснеш за да разбереш какво е истинското чувство,но на 13 не може ли да се влюбиш?Искрено,чисто по детски дори да е?
А пък някои 16 годишни да казват,че на 13-14 си играели с кукли...Поне моля ви се,вие дето сте по-големи,кажете дали на тея години не сте си мислели,че обичате?
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Абе,вие кво си мслите,що да е невъзможно.Напълно възможно.Аз съм на 14...и знам кво е да си влюбен,била съм.Ние като сме по-малки не означава,че не сме изпитвали това чувство.
пхах каква любов на 13 бе, вие луди ли сте. на 13 години още си дете, нищо не знаеш за света и изобщо... хахаха може да са много близки приятели, които са се целували 2-3 пъти, нещо по-сериозно - не.
vengeance knows no mercy
i az mislq taka !Първоначално написано от vladi_addict
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
a kak si obqsnqvash che sum hodila godina i 3 meseca s nqkoi....vaobsthe ne sum suglasna s tebe zashtoto si zavisi strogo individualno ot choveka...stiga da ima koi da te nasochi i da ti kaje nqkolko prikazki za jivota i realnostta vsichko e vuzmojno...Първоначално написано от vladi_addict
Хмммм,не трябва някой да ти казва нещо "живота и реалността".Докато сам не го изпиташ,никакви приказки няма да слушаш и разбереш!Първоначално написано от BeBencEto
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...