- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
ба както е тръгнало след 20-30 години още няма да сте проходили и ще се влюбвате и ебете. аз на 13 години се ровех в калта зад двора, ходихме и си играехме с пушки и бутахме колички. пък глей сега на 13 години и някой им е казал нещо по смислено (може и да не е било смислено ама като си неук и да ти изглежда такова) и те вече са порастнали. какво може да ти каже един 13 годишен за живота бе хахаха случи ли му се там 2-3 случки, целунал се с някоя и вече знае всичко, аре бе ... не пишете глупости.. никъде не можете да видите, прочетете или някой да ви каже какво е да те наблъска живота, могат само да ви предупредят, нищо повече.. стига толкова с 13 годишните любовници, че ставате смешни.
P.S. DEVIL BOY, точно това е, че всички сме били на 13 и знаем какво е. просто не можеш да искараш бялото черно както и да го извъртиш. като порастнеш и ще разбереш колко глупости си написал в 2 поста.
vengeance knows no mercy
Изключително рядко, но вярвам че го има това нещо.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
are be ne e vuzmojno
![]()
![]()
ooo q stiga gluposti!liubov na 13 godini......haha.i kato razglejdam pove4eto postove stigam do izvoda 4e samo decata pod 14 vqrvat v tazi taka nare4ena "liubov"!no to i sred auditoriqta v tozi forum preobladavat maloletnite taka 4e.... ne se i u4udvam.6te doide vreme v koeto 6te razberete kolko ste gre6ili.i az kat bqx na 13 za vsqko mom4e kazvah "obi4aaam goo" i nai ve4e si vqrvah, no sega znam 4e tova sa bili gluposti,i vie 6te go razberete!![]()
Ами според мен не е възможно,
на тази възраст хората не могат да изпитват такива чувства,
могат само да си мислят че ги изпитват.
Като типичен пример мога да посоча себе си,
аз съм луда по едно момче,дори понякога се чудя дали
това е любов,но искренно се съмнявам, въпреки че любовта
не пита кога и каде,тя просто идва..
не,наистина незнам дали е възможно..като се замисля,
майками ми е разправяла за някакво момче от училище,
била на моята възраст и нали там кфо прайли били "гаджета"
и след като се разделили тя още доста годинки го обичала..
Da,napulno si prava! =D>Първоначално написано от Malko_kote
Nai-loshoto predstoi!
Da,napulno si prava! =D>Първоначално написано от Malko_kote
Nai-loshoto predstoi!
[img] \/ spored men e napalno vazmogno !Az sam na 14 i da smeq da tvardq 4e ima luibov![/img]
За малко да ти повярвамПървоначално написано от az_slunceto
![]()
![]()
.
![]()
![]()
Възможно е,но ще разберете че е така само ако по някакъв начин влезете в душата ми и видите какво изпитвам.
И понеже това няма как да стане винаги ще има "умници" с ограничено мислене,които ще си пукнат на ината:-"Не е възможно та не е възможно".Ми пък докажете го...Ама няма как нали
???
Вие като не сте го изпитали на 13 години,много ясно че ще казвате че е невъзможно на 13 да се влюбиш![]()
.Вие като не сте го изпитали-и другите не могат-е*а ти логиката
![]()
!!!
Първоначално написано от White_Shadow
евала ти права =D>
аххахахахах боже божее ..... на 13 ..... абе момиче ти имаш ли си глаза на раменете или я използваш само за да я игримираш и да си решеш косата ....!
ок нека се примерим че не е невъзможно .... може и да е възможно за 1 човек от 1000 но не повече ....! се пак сяко правило си има изключения .... !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Факта че има възможност, даже и 1 на 1000 да е и 1 на 2000, е достатъчен аргумент. Аз също смятам че има истинска любов на 13, ако трябва да бъда по точен- знам че има такава любов.
Peace
ами по принцип може да се влюбиш толкова млад.но дали това е била истинска любов-спорен въпрос
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
На 14 съм, и не мога да твърдя, че съм била истински влюбена...само привличане, харесване и т.н., но Любов - едва ли...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
da kaje6 4e edno 13,14 godi6no "dete" ne moje da se vliubi e vse edno da tvurdi6 4e to ne moje da izpita tuga,muka ili vs dr 4uvstva
spored men to4no na taq vuzrast 4uvstvata sa nai-iskreni i nai-4isti i se pomnqt dulgo
vijte kakvo mili de4ica ne slu4aino v zaglavieto na temata prisustva dumata ISTINSKA kato prilagatelno kam liubov! liubovi na va6ata vuzrast s lopata da gi rine6, to taka ili ina4e vie na vsi4ko kazvate liubov!dori batkoto ot sasedniq vhod da vi namigne za vas tova pak e liubov.aaa teb mila li4no te citirah za6toto spomenava6 4e nqmame dokazatelstva za lipsata na istinska liubov pri taka nare4enite maloletni. a ti slu4aino da ima6 dokazatelstva za su6testvuvaneto na tazi liubov? ama samo ne iskam tezi ot sorta na "ami da.az sam vliubena" za6toto ti si v takava vuzrast 4e o6te ne si naqsno s tova kakvo e liubov i za teb tazi duma e dosta ob6ta.spokoino sled vreme 6te pravi6 razlika,no zasega o6te si vqrvai.Първоначално написано от White_Shadow
i v kraina smetka o6te sa vi zeleni glavite za da go proumeete i vmesto da se vslu6ate v savetite na po golemite vie sporite na inat.rano ili kusno 6te se osuznaete![]()
kfo ne be...(nqkoi pa pisal:da) off pisna mi ot teq det tvurdqt,4e e nevuzmojno... se 1 ste pa ebasi..velikite.. hora.... NE MI PUKA kfo mislite...za men moje...zashtoto sama sum izpitvala tova... i razocharovanieto i trupkata.... napravo e strahotno... no vie "umovete" tvurdite drugo?Nima neznaete kakvo e lubof...Първоначално написано от WILD__BOY
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
moje est. az sam na 14 i sam s priqtelq mi po4ti godina a dori nz koga mina tova vreme i davam vs za nego kakto i toi za men
Първоначално написано от luda`flirtajika
като не ти пука какво мислим,защо си даваш коментара след всяко едно мнение,което е различно от твоето?
f@nt@zi@
Всичко може...стига да е вярно.Блахахаха, така казваше даскала ми по математика...та придържам се към това.Защо пък да не може да се влюбиш на 13 примерно.Не виждам нищо странно.Не бъркайте зрелостта с любовта.Не е задължително да си зрял човек, за да изпитваш подобно чувство.Друг е въпроса че, го приемат твърде навътре и доста се превземат (особено момичетата), както съм и писал в преден мой пост в тази тема.Тогава за тях живота е само любов и нищо друго...но какво пък...хубаво е да си изживееш тинейджърските години като хората.Може...повтарям може да си влюбен на 13...
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
напълно съм сагласна,защото на повечето 13 годишни това им е първото гадже за първи път се целуват и не може да ме убеди когото и да било че тово е момчето но живота и че това е истинската любов,Първоначално написано от f@nt@zi@
luda`flirtajika някои хора чакат с години да срещнат истинската любов,а някои дории не я срещат,а ти искаш да кажеш че едно 13 годишно момиче ще я срещне.Но това е мое мнение всеки има право на такова
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
13 godishni...boje...dali she revesh za tva che "lubovta" ti te e zarqzala ili za tva che kuklata ti sa e chupila....ae ....kefete sa na detstvoto ne mislete za lubov posle she stradate dostatachno![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
=D>Първоначално написано от yo-ma-nigga
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...