.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 168 от общо 168
    Фен
    Град
    In Your Mind..
    На 14 години се влюбих, бях 9 месеца с този човек а след това не можех да го забравя повече от година дори понякога още мисля за него.. Не казвам, че може да се случи на всеки, но ако не ти се случи е нормално да не го вярваш..

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

аз ще ви кажа че Е възможно и няма намерение да се обеснявам !!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    аххахахахах боже божее ..... на 13 ..... абе момиче ти имаш ли си глаза на раменете или я използваш само за да я игримираш и да си решеш косата ....!
    ок нека се примерим че не е невъзможно .... може и да е възможно за 1 човек от 1000 но не повече ....! се пак сяко правило си има изключения .... !
    Ахахахаххх.Ми не,нямам "глаЗа",имам глаВа на раменете.Оххохохухуууоохо .И да-използвам я за Гримиране,а не "Игримиране" .

Не се "примЕрявам" че е невъзможно,защото е възможно.А ти се примИри,че е възможно.
    И + написаното горе,ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ не е за главата а ЗА СЪРЦЕТО И ДУШАТА!

П.С:"Сяко" се пише с "В" отпред.Демек "Всяко".Както и не се пише "се пак",а "Все пак".

П.С:То си личи кой има глава и за кво я използва....Като гледам колко правописни грешки...Леле мале....

denislava18
    Guest
    Разбира се, че е възможно да се влюбиш на 13-14 години.Абе всеки почва тогава, кво се правите и вие на тежки!!! УУУУ, писна ми от прости хора!!!

Град
    София

....

Абе за влюбване на 13-14 едвали?!Тогава преживяваме некфи яки страсти и си мислим , че въе всеки втори сме влюбени, ама тва са временни чуства , без мноо смисал в тех!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от sugar_nadia
    Абе за влюбване на 13-14 едвали?!Тогава преживяваме некфи яки страсти и си мислим , че въе всеки втори сме влюбени, ама тва са временни чуства , без мноо смисал в тех!
    колко си правааа !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

i az sum bila nqkoga na 13,haresvala sum si mom4eta i sum si mislila 4e sum bila vliubena,no tva nemoje da se kaje 4e e liubov tva po to4no moje da se nare4e privurzannost ili ne6to ot sorta.tva sa deca...nz kak deistva se o6te jivota pak kamoli da znaqt kakvo e liubovta :P

BaDi TaKuv KaKuvTo SiI

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Възможно е да се влюбиш на 13 години, по - рядко е, но става.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Da vazmojno e.. shtoto sq sam na 14 a pak veche 2 godini stana sam vlubena v edno momche ama vse ne namiram smelost da mu kaja, pak i toi e 5-6 godini po golqm ot men... no imam predvid che beshe ot prav pogled, izobhto ne go poznavah dokato ne go vidqh i imashe nqkva stranna trapka i ot togava ne sam sprqla da mislq za nego. Taka che e vazmojno, no mejdu drugoto i az mislq che sluchaite sa dosta redki... Znam che moje nqkoi da ne mi vqrva i da i misli che si praq bazici, no mi e se taq.. Dosta hora mi kazaha da si jiveq jivota i da prodaljavam napred, no pri men v momenta lipsva dosta razum

M/u drugoto tezi koito kazvat che e nevazmojno si mislq che po skoro te sa se vlubeli malko po kasno ili v po losiq sluchei nikoga ,no tova che te ne sa ne oznachava che nqma takiva koito izpitvat takiva chustva . primerno az poznavm nai malko 7-8 choveka koito sa se vlubeli na 13-14 i imat 4-5 godishni vrazki

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Прекалено стара тема,хората които са писали тук преди,вече бутат детски колички.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Povecheto koito v momenta komentirat che na 13 ne moje da si vluben, spored men izobshto si nqmat predstava kvo e lubov.... Osaznavate li che vie shte si komentirate tuka no na nikoi ne moje da promenite mnenieto i sashto taka det kazvate che ''na vsqka krachka se vlubvah v nqkoi'' a ve izvinete ama ne vsichki sa nqkvi ku**i tuka, vie kat ste bili taka ne dokazva che drugiq e taka ... davate edni pokazaniq tuka dori i bez da se argumentirate... Pak i imam sklonnost da vqrvam che kato ste bili ili ste na 13-14 ste imali nedorazvit mozak ili ste takiva koito postoqnno rasajdavat varhu neshtata i ne se doverqvat na intoiciqta i na chustvoto i posle chak sled kosur godini ste se vlubeli ... I na vsichkoto otgore nqkoi ot horata tuk se opitvat da obqsnqvat kvo e lubov i to vsichkite tezi koito se opitvat sa tezi koito nevqrvat che moje da ima istinska lubov na 13-14 godini , izvinete ama shtom se opitvate da obqsnqat kvo e vie ste totalno typi ... Vie me dokarvate v shok kat pishite teq gluposti... Samo moga da vi kaja che ste mnogo zabili i izobshto si nqmate na predstava ot jivota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

аз съм на 14 и съм се влюбвала точно 2 пъти - първият път в едно момче, което *да го наречем* обичах 1 година и 5 месеца, а вторият път в друго момче, с което все още сме заедно - 6 месеца. мислила съм много, може би това не е истинска любов, която изпитват големите на по 30-40 години, но за тийнеджърите да харесваш някой и да искаш искаш да прекараш цялото си време с него се нарича влюбване. Не знам дали ще ми повярвате и ако искате ме съдете, но ДА, И МАЛКИТЕ СЕ ВЛЮБВАТ!!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ami nz sigorno moje
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    София
    според мен е възможно,аз се влюбих само на 6 години и с времето любовта ми нарасна,бях готова на всичко за него любовта ми продължи 8 години и повече,с всеки изминал ден все повече страдах за него,вече го забравих може би но смея да кажа че дори сега да съм го забравила все още трепва нещо в мен макар и малко и съм убедена че това винаги ще ми остане голямата любов едва ли ще изпитам по голямо чувство от това което изпитвах към него,не знам истинска ли беше но знам че бях много наранена и че наистина много го обичах,а може би все още го.

Абе честно да кажа по-малките са способни да обичат по-истински, защото гледат на любовта не като на секс, а като на любов, което е по-важното. Друга е работата, че сега ни бъкат хормоните отвсякъде ... ама аз говоря за по-малките деца - смис на по 8-9 год. и не за истинската любов на ниво "брак" и тинтири минтири, а за любовта като цяло. Те не познават ужаса на света и за тях любовта е нещо нормално и естествено.
    Пък и има едно клише което казва че за любовта години няма.
    Ама може и това е казано за старците на по 80 год.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Защо пишете по теми от 2006 година. 7 страници пълни небивалици...

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми