.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 168

Hybrid View

za 13-godishni ne znam no az sum na 15 i sum istinski vliubena i ne se sramuvam ot tova!

Da vazmojno e.. shtoto sq sam na 14 a pak veche 2 godini stana sam vlubena v edno momche ama vse ne namiram smelost da mu kaja, pak i toi e 5-6 godini po golqm ot men... no imam predvid che beshe ot prav pogled, izobhto ne go poznavah dokato ne go vidqh i imashe nqkva stranna trapka i ot togava ne sam sprqla da mislq za nego. Taka che e vazmojno, no mejdu drugoto i az mislq che sluchaite sa dosta redki... Znam che moje nqkoi da ne mi vqrva i da i misli che si praq bazici, no mi e se taq.. Dosta hora mi kazaha da si jiveq jivota i da prodaljavam napred, no pri men v momenta lipsva dosta razum

M/u drugoto tezi koito kazvat che e nevazmojno si mislq che po skoro te sa se vlubeli malko po kasno ili v po losiq sluchei nikoga ,no tova che te ne sa ne oznachava che nqma takiva koito izpitvat takiva chustva . primerno az poznavm nai malko 7-8 choveka koito sa se vlubeli na 13-14 i imat 4-5 godishni vrazki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си