.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 168
    Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Tova 4e te si mislqt 4e izpitva lubov e drugo ne6tu,predi da se sre6ne6 s realniqt surov jivot 6te e mn trudno da uznaqt istisnkoto zna4enie na tazi duma !

Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]Tova 4e te si mislqt 4e izpitva lubov e drugo ne6tu,predi da se sre6ne6 s realniqt surov jivot 6te e mn trudno da uznaqt istisnkoto zna4enie na tazi duma !
    q ne mi svetkai s tiq lampi4ki ti kfo ...da nqma pravilo:"Vlizav v suroviq jivot sled 18 po rano NE~!~"Q stiga ne kazvam,4e nie sme navlezli...nie tepurva se podgotvqme i navlizame leka po leka... no ne mojesh da zabranish na NIKOTO da obicha,da bude obichan...samo zashtoto e na 13..Za boga tova vasheto sa pulno prostotii...Chovek se e rodil ot obich....za da obicha...prez celiq si jivot.Zapomni tova ot men
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Аре стига с темите за 13- 14 момичета. Вие само това ли знаете да обсъждате? И какво? Тогава е първата любов, която не се забравя. Вие пък, големите, седнали да обяснявате кой кога може да се влюби...

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Аре стига с темите за 13- 14 момичета. Вие само това ли знаете да обсъждате? И какво? Тогава е първата любов, която не се забравя. Вие пък, големите, седнали да обяснявате кой кога може да се влюби...
    temata neka sedi,no si prava... edin den i nie shte budem na tqhnata vuzrast...eidn den te shte govorqt za tqhna lubov,a nie shte izjivqvame lubovta si .Te mogat da ni pou4avat sega,no i te ima kakvo da nau4at ot nas
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    temata neka sedi,no si prava... edin den i nie shte budem na tqhnata vuzrast...eidn den te shte govorqt za tqhna lubov,a nie shte izjivqvame lubovta si .Te mogat da ni pou4avat sega,no i te ima kakvo da nau4at ot nas
    Май съм оставила впечатление че съм на 13- 14. Е, не съм

не вярвам деца на 13-14 години да се влюбят.привързани да,но не и влюбени.защото са прекалено доверчиви и не са изпитали почти нищо от живота.много рядко има хора на по 13-14 години да се чувстват влюбени,но...не смятам че е наистина любов.
    "Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."
    Мартин Лутър Кинг, Младши!

Град
    При метЪлите ^^
    Възножно е,защо да не е възможно.Виж...всеки се влюбва различно...
    е,аз не съм била влюбена,макар,че съм почти колкото теб
    (говоря истински влюбена).
    Come on, and show them your love
    Rip out the wings of a butterfly
    For your soul, my love
    Rip out the wings
    For your soul

Май съм оставила впечатление че съм на 13- 14. Е, не съм
    ne ne si sxpo az znaeh,4e si po golqma...

Цитирай Първоначално написано от smile_m3
    не вярвам деца на 13-14 години да се влюбят.привързани да,но не и влюбени.защото са прекалено доверчиви и не са изпитали почти нищо от живота.много рядко има хора на по 13-14 години да се чувстват влюбени,но...не смятам че е наистина любов.
    e ti moje da ne smqtash,no az smqtam...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    spored men moje...zashtoto az sum go izpitvala tova....prosto v golqma stepen zavisi ot misleneto na chovek i dali shte ima koi da go nasochi i da mu kaje abe taka i taka jivota e edi kvo si...tva ima golqmo znachenie...a i drugoto koeto e da umeesh da razgranichavash haresvaneto vliubvaneto i obichta....

Повече от фен
    Za6to pak da ne moje?!?Parvite vliubvaniq sa nai-4isti i iskreni .Te se pomnqt zadalgo.Takava liubov ostava krasiv spomen .

Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Za6to pak da ne moje?!?Parvite vliubvaniq sa nai-4isti i iskreni .Te se pomnqt zadalgo.Takava liubov ostava krasiv spomen .
    e bravo to4no tova trqbvashe nqkoi da go kaje... nqkoi da se suglasi,a ne oniq :"ne ne moje.."pone da kajat zashto... nie dokazahm..zashto tazi lubov e vuzmojna.,...sega tezi,koito mislqt,4e ne e....da deistvat.Dokajete zashto ne moje

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Аз пък нямам никакви красиви спомени от "любовите" си на 12-13
    2 т. от правилника. Бан на профил

АТАКАБГ
    Guest
    То може и да е възможно,но шанса двама души на 13год. да изпитват истинска любов един към друг е адски малък. Трябва да са с ебати развитите умове,което на 13 е почти невъзможно. Да речем обаче,че има 9-10 такива двойки по света...Може би някакви деца-вундеркиндчета

ohh taq tema mi e mn stranna!az imam sestra na 13godini,koqto kazva 4e e vliubena!de da znam i az!ama kato bqh na 13 o6te si igraeh s dr deca na ulicata pyk sega....
    sunney_f

Ромео и Жулиета на 50 години ли са били като са се пожертвали в името на любовта,според вас...?
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Абсолютно невъзможно.Първото което е на 13 години не знаеш дали те сърби или те боли пък камо ли любов Боже Господи.За да разбереш какво е истинска любов трябва доста ама доста да опитваш , да падаш и да ставаш да търсиш , да се отчайваш и пак да търсиш.Ти може да си с един човек година и дори повече да си мислиш че го обичаш а всъщност да сте заедно просто защото сте свикнали един с друг.На 13-14 години във никакъв случай не може да се влюбиш ама наистина истински просто защото точно тогава се започва цикъла на многото влюбвания
    Don`t try to fix me i`m not broken!
    [/url]

Цитирай Първоначално написано от QuEeN_of_SoRroW
    Абсолютно невъзможно.Първото което е на 13 години не знаеш дали те сърби или те боли пък камо ли любов Боже Господи.За да разбереш какво е истинска любов трябва доста ама доста да опитваш , да падаш и да ставаш да търсиш , да се отчайваш и пак да търсиш.Ти може да си с един човек година и дори повече да си мислиш че го обичаш а всъщност да сте заедно просто защото сте свикнали един с друг.На 13-14 години във никакъв случай не може да се влюбиш ама наистина истински просто защото точно тогава се започва цикъла на многото влюбвания
    mislish li,che nqkoi "broikadjiq" shteshe da mi kaje:ti me nauchi kakvo e istinska lubof

ps:ne e zaduljitelno 13 godishna s 13 godishen... moje 13 godishna s 15/16 godishen...

ps:ne mi puka ot vasheto mnenie az sum sigurna,che sum vlubena..koito kakvo shte da kazva.Po gotino chuvstvo ot lubofta NQMA i nqma i da ima.Ne mi puka koi kakvo misli ili kazva...problema ne e moi...

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Напълно възможно е!!!На тоя свят няма невъзможни неща!А и защо мислите че не е възможно,всеки се развива различно!И както каза luda`flirtajika "Po gotino chuvstvo ot lubofta NQMA i nqma i da ima."

Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    Напълно възможно е!!!На тоя свят няма невъзможни неща!А и защо мислите че не е възможно,всеки се развива различно!И както каза luda`flirtajika "Po gotino chuvstvo ot lubofta NQMA i nqma i da ima."
    prosto te ne mogat da dokajat...zashto ne moje... i znaesh li zashto ne mogat da dokajat,4e ne moje-zashtoto moje

Цитирай Първоначално написано от ®©PeTq®©
    prosto te ne mogat da dokajat...zashto ne moje... i znaesh li zashto ne mogat da dokajat,4e ne moje-zashtoto moje
    Само да кажа че съм съгласна със абсолютно всички мнения пуснати от luda`flirtajika в тази тема.

П.С:Отново да кажа,че тези които мислят че е невъзможно да се влюбиш на 13 години са хора с МНОГО ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ...
    За съжаление виждам че тези хора са много....Но каквото и да говорите не можете да докажете че е невъзможно,защото е възможно!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кратко и ясно ..... не !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    не мисля че едно 13/14 годишно момиченце,може да говори за истинска любов,да е истински влюбено на тази възраст,защото още няма никаква представа какво е това..
    а най-много се дразня като някое такова хлапе каже,че била влюбена,много го обича още от първия път,в който го е видяла,а след 1 месец вече не му помни даже и името и тича след друго момче,ако тва е любов....
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    Плевен
    Зависи от момичето ... даже сега намирам и дори 16 годишни които като си харесат някой и кажат 'Влюбена съм' ... на мене са ми казвали момичета че са влюбени в мене дори да не ме познават лично...

А гаджето ми тя е 15 годишна имала си е гаджета доста преди мене надраснала си е възрастта определено,плакала е за момче преди мене и дори 2 месеца след като ме харесваше (1 след като бяхме тръгнали) не можеше да ми каже че ме обича а че супер мн ми се кефи ... и един ден ми каза че за пръв път се влюбила в мене.

Само правете разлика между хлътване и влюбване ... Ако някоя се влюби дори на 13,а ако и момчето и е първият в леглото,едва ли ще може да го забрави лесно ... Дори от личен опит на сестра ми знам че след 5-6 години вече след като е забравила мутрата на 1-та си любов,като го е видяла са и се разтреперали краката и пак се е сетила кво и е било.
    А за истинска любов ... тва вече нз.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Мега фен Аватара на koalka
    Просто стигам до извода,че повечето тийнейджъри забравят ЛЮБОВТА за месеци и казват,че са влюбени,а нищо не е повече от едно харесване.Има и са голяма рядкост хора,които НАИСТИНА могат да се влюбят на 13,а не след няколко месеца да го забравя.Повечето са така честно казано.И при по-силното харесване край вече влюбих се.Харесвала съм много силно момчета на 13,но никога не съм въобразяла,че съм била влюбена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си