Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
Абе аре бе..... ХахахХхаХХаААа тя още не знае в ква поза се пикае, дошла да ми обяснява за любов.....
Я не ми говори бе! Ти ще каеш дали не знам... на 14 съм и знам кво е да обичам... вие кво си мислите, че понеже повечето са малки разгонени ... к*****а всички са такива а? Знам к'во е любов ... и к'во е човек да обича... са за по малките 12 13 не знам... се човек разсе по различно в смисал, че има такива дето са на по 18/19години с акала на 13/14 годишно лапенце и такива дето са на 14/15 с акала на поне 17/18 да кажеме не че и тея на 17/18 са много умни и видели и изпитали повече неща (така се води)
Любовта е за хора със сърца, а не за някой да се подиграва, използва някой наивен и да го използва... В тоя свят вече всичко е възможно, така, че си затваряите устите , това, че не сте го видяли не значи, че го няма и не съществува Един човек може да започне да жидее от тогава, когато реши, че иска и че може и е готов ... може да е на 14 год. и да знае мн повече от 18год... Да е преживял/а много повече от един човек на 18 ... така, че има значени, от обстановката която изразстваш, родителитети какви са, и приятелите...всичко това влияе на една особо, независомо каква е тя!!!
Сорри много се отклоних темата
Просто исках да кажа, че е възможно, аз съм живо доказателство...
(Или са ще сметнете "О-о-о поредната лигла дето ми се прави на умна и разбираща се!") Ам наете ли к'во ще ви кажа , защото не ми пука... аз си се знам к'ва съм и к'во съм преживяла!

KisskilleRcHe... а за тебе ти на колко си я ми кажи? Много знаещия и разбиращия, че да казваш кой какъв е к'во може и к'во неможе?