.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 168
    stelaa
    Guest
    mi i spored men tova ne e vuzmojno po skoro moje da izpita6 4uvsvoto na po silno privli4ane no 4ak puk istinskata lubov ne mi se vqrva

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Аз лично не вярвам!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    определено на 13 си мислиш, че знаеш всичко но тфа минава с възрастта

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Guest
    Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    Ам де да знам,може и да е възможно, ама няма да е доживот. Ама чакай ся 13 годишни ам...не ве те са още много малки, пък като дете не разбираш от друго освен от игра.
    повярваите ми може да се влуби6 на тази възраст

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не вярвам ... та те още имат детско мислене(не, че моето на 16 години е на некъв супер голям и умен човек, но...), възприемат по детски нещата..
    А не смятам, че любовта е нещо детско...
    Както и да е.. не вярвам, че такова нещо може да се случи, всичко е просто силно харесване и до там..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто стигам до извода,че повечето тийнейджъри забравят ЛЮБОВТА за месеци и казват,че са влюбени,а нищо не е повече от едно харесване.Има и са голяма рядкост хора,които НАИСТИНА могат да се влюбят на 13,а не след няколко месеца да го забравя.Повечето са така честно казано.И при по-силното харесване край вече влюбих се.Харесвала съм много силно момчета на 13,но никога не съм въобразяла,че съм била влюбена.
    I aaz sum na tva mnenie.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    зависи от човека,какво му се е случило досега и мн други неща .. според мен е възможно ... като имам за пример себе си ..
    бях на около 13 и половина .. когато наистина се влюбих , бяхме заедно 10 месеца , сега съм на 15.. вече 7 месеца след раздялата ни още мисля само за него и още го обичам...
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

bez da se obijda,ma IdIoTkA za tfa nicka ti e takuf..kazvam vi moje...koito ne vqrva ne mi puka...nqma da sporq s...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Голям фен
    Град
    Compton
    любовта за 13-14 годишните е по-скоро харесване

Според мен човек може да се влюби във всяка една възраст казвате че не разбирали та какво има да се разбира на любовта тя е чувство за което няма години,причини или начини тя просто се чувства ....

em AZ Sam na 13 Am pri men do sega sichko si e samo privlichane i iharesvane i si mi haresva taka!! NE mi se zanimavaa s nekfi revLivi liubovni..istorii oshte ..ISkam Da si poJiveqq
    ..

Цитирай Първоначално написано от luda`flirtajika
    kazvam vi moje...koito ne vqrva ne mi puka...nqma da sporq s...
    Точно така!И на мен не ми пука дали мислите че е невъзможно-аз за себе си знам че това което в момента изпитвам е ЛЮБОВ!И ТО ИСТИНСКА!

Да,възможно е да се влюбиш на 13 защото за любовта няма възрасти-всичко е до това как разсъждаваш на тези години и колко акъл имаш в главата за да прецениш дали само харесваш някой или дали си влюбена

Цитирай Първоначално написано от White_Shadow
    Точно така!И на мен не ми пука дали мислите че е невъзможно-аз за себе си знам че това което в момента изпитвам е ЛЮБОВ!И ТО ИСТИНСКА!

Да,възможно е да се влюбиш на 13 защото за любовта няма възрасти-всичко е до това как разсъждаваш на тези години и колко акъл имаш в главата за да прецениш дали само харесваш някой или дали си влюбена
    Ami vij sega-ne e vuprosa kolko akul imash v glavata si,lubofta ne e mislene,lubofta e chuvstvo...za tova nqma i vuzrastovi granici,to ako zaviseshe ot misleneto...lubofta shteshe da e samo za sled 20 godishna vuzrast,no NE tq e za vsichki i vseki...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Re: Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?

Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]vazmojno li e da si na 13-14 god i po malki daje i da znaqt kakfo e istinska lubov.......spored men e nevazmojno......i ako nqkoi misli obratnoto da se obosnove za6to misli taka ??????
    значи при момичетата тва е по възможно но все пак сме в българия-държавата дето на 13 години и вече си родител така че може

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O

Re: Vazmojno li e 13-godi6ni,a ve4e ISTINSKI VLUBENI ?

Цитирай Първоначално написано от warewolf
    Цитирай Първоначално написано от [BG
    Fen`]vazmojno li e da si na 13-14 god i po malki daje i da znaqt kakfo e istinska lubov.......spored men e nevazmojno......i ako nqkoi misli obratnoto da se obosnove za6to misli taka ??????
    значи при момичетата тва е по възможно но все пак сме в българия-държавата дето на 13 години и вече си родител така че може
    Това дали са те на*бали и си родил, не означава че си го направил от любов! И в България на 13 имат деца, ама са от малцинството, много рядко "истински българи"

Цитирай Първоначално написано от White_Shadow

Ami vij sega-ne e vuprosa kolko akul imash v glavata si,lubofta ne e mislene,lubofta e chuvstvo...za tova nqma i vuzrastovi granici,to ako zaviseshe ot misleneto...lubofta shteshe da e samo za sled 20 godishna vuzrast,no NE tq e za vsichki i vseki...
    Не казвам,че трябва да мислиш за да се влюбиш и че любовта зависи от мисленето-казах че човек трябва да има акъл в главата,за да прецени дали е влюбен/а/ или само харесва някой и тогава да говори за истинска любов.

Изобщо не съм имала предвид че любовта е мислене и че е само за след 20 годишни възраст -явно не си ме разбрала правилно или аз не съм се изказала точно .

Guest
    Az se vlubih za 1vi pbt na 13 godini i vrazkata mi beshe godina i polovina.Tova 4e s vas se e slu4ilo po-kbsno ne oznachava 4e nepremenno s vsichki e taka.znam 4e beshe lubov zashtoto ...xa ...4e koi ne osaznava kogato se vlubi ?

Супер фен
    Май май може защото аз като бях на 12 харесвах едно момче,сега съм на 14 и още го "харесвам" но вече разбрах че май е любов...има мн доказателства-да кажем бяхме с една фр на кафене и тя вика : "Оле той идва!" и като го каза в стомаха ми подскочи нещо.Това е едното само ама не ми се разпрая надълго и на широко.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Абе аре бе..... ХахахХхаХХаААа тя още не знае в ква поза се пикае, дошла да ми обяснява за любов.....
    Я не ми говори бе! Ти ще каеш дали не знам... на 14 съм и знам кво е да обичам... вие кво си мислите, че понеже повечето са малки разгонени ... к*****а всички са такива а? Знам к'во е любов ... и к'во е човек да обича... са за по малките 12 13 не знам... се човек разсе по различно в смисал, че има такива дето са на по 18/19години с акала на 13/14 годишно лапенце и такива дето са на 14/15 с акала на поне 17/18 да кажеме не че и тея на 17/18 са много умни и видели и изпитали повече неща (така се води)
    Любовта е за хора със сърца, а не за някой да се подиграва, използва някой наивен и да го използва... В тоя свят вече всичко е възможно, така, че си затваряите устите , това, че не сте го видяли не значи, че го няма и не съществува Един човек може да започне да жидее от тогава, когато реши, че иска и че може и е готов ... може да е на 14 год. и да знае мн повече от 18год... Да е преживял/а много повече от един човек на 18 ... така, че има значени, от обстановката която изразстваш, родителитети какви са, и приятелите...всичко това влияе на една особо, независомо каква е тя!!!
    Сорри много се отклоних темата
    Просто исках да кажа, че е възможно, аз съм живо доказателство...
    (Или са ще сметнете "О-о-о поредната лигла дето ми се прави на умна и разбираща се!") Ам наете ли к'во ще ви кажа , защото не ми пука... аз си се знам к'ва съм и к'во съм преживяла!

KisskilleRcHe... а за тебе ти на колко си я ми кажи? Много знаещия и разбиращия, че да казваш кой какъв е к'во може и к'во неможе?
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

[quote="cS_LaMeRkA"]
    Цитирай Първоначално написано от KisskilleRcHe
    Абе аре бе..... ХахахХхаХХаААа тя още не знае в ква поза се пикае, дошла да ми обяснява за любов.....
    ami ela mi obqsni v koq poza se pikae,shtoto az tfa mai sum go propusnala

basi..az moq go razliubih dokato vi obqsnq,4e na 13 mojesh da se vlubish...xaxaxa bazikam se...

Guest
    abe q ... HIPOTETI4NO ..zna4i momi4ence ...5 klas zapo4va s haresvane.....i do 10 klas ima 4yvstva kum su6toto mom4e i e izjivqla s nego hilqdi ne6ta dori i da e hodela s nego ..nqkolko meseca,da ne sushtestvuva drug za neq da ne vijda v nikoi dr tova deto vijda v vuprosnoto mom4e da pla4e za nego da dava vs za nego i da znae 4e naistina go obi4a...kvo 6e mi kajete 4e ot 5 do 10 klas go e haresvala li????????

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Само едно ше кажа.....зависи всеки кой как го почуства и кой как е настроен за каква ръзка...аз съм на 15 години и мога да кажа че в момента обичам истински и чуствата ми са сериозни.....от там нататъка всеки е различен и е въпрос на човек!

Guest
    hahaha vijte deca,ne 4e sam mn po golqma ot vas, no samo edno 6te vi kaja.nai lesno e da se vqrva v istinskata liubov i da q tursi6 vav vsqka iskra na vnimanie.nai lesno e da kaje6 obi4am go.a dali e taka? 4eta postove na 13-14 godi6ni momi4enca i o4ite mi se pulnqt sas salzi ot smqh. citiram "az sam momi4e na 13 i ot 2 sedmici sam s priqtelq si.mn go obi4am!gotova sam da dam vsi4koza nego...." govorite i sami ne si vqrvate! te bili zaedno to 2 sedmici , a tq go obi4ala! ta tq dori ne go poznava!kakvi sa tezi naludni4avi idei!az sa s priqtelq si ot 3 godini! i v nikakav slu4ai ne moga da kaja 4e go obi4am. da kogato go nqma mi lipsva, iskam da e do men,no tova az nari4am privurzanost, za6toto znam 4e ako doide drug, koito iskam pove4e dori za min gqma da mi igne okoto da otida pri nego! i ako trqbva da budem to4ni pove4eto taka nare4eni hora v deistvitelnost si vuobrazqvat 4e sa vliubeni! a kakvo e liubovta? za men liubovta e pani4eski strah ot samotata!

на 14 добре ама...
    на 13? ахахахахахах дооообре, хубав виц, ще го запомня
    не, просто днешните 13 годишни курвички видят някой изрусен дебил за 2 секунди и веднага почват 'обичам гоооооооо', на следващия ден видят някой друг и пак същото и така...
    може да има изключения, ама са малко... нвм
    ...Bear Me The Light...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си