- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls vizte mn se kompleksiram s tva
sry temata e malko nelepa i ne za tuka no iskam da mi kajete momi4eta spored vas sme6no li e mom4eto da ima po izpuknalo dupe i ne da e nqkva tapa razbira se , da e visoko no pak nz pove4eto mom4eta ne sa taka i za tva malko se kompleksiram
![]()
kak mislite????
Тебе май лошо те треесе хормона а ??? Как мислиш???? Ти не си добре !!!!!!Първоначално написано от WaNTeD
![]()
KisskilleRcHe май от тва ше е!Първоначално написано от KisskilleRcHe
![]()
Аз от утре започвам да си меря гръдната обиколка да не е някое момиче да има по голяма от мойта...... ХАхХАХАХахХАХАХхаХХАХАХАа хХПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
of bojeeeeeeeeeee....
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
pri teq obstoqtelstva nemoga da mislq !
Ох недей тва е болното ми мястоПървоначално написано от KisskilleRcHe
, от мойта по-голяма има и то доста. И сега...малииии ко ша прая...да мра ли
или не отивамна психолог
ahah e ne 4ak tolkova de![]()
Не е важно да имаш 475214785457см. гръдна обиколка за да ти харесат циците... Просто трябва да са стегнати и да са намястото си, а не на коленете....Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
ako sa ti preeekaleno golemi cicite daje ve4e e grozno
Едва ли темата беше за моите цици, ама вече стана, а?![]()
vie osuznavate li se,4e se podigravate?4oveka pusnal tema da spodeli i da vi pita,a vie...se podigrahte...na takiva hora doverie-NIKOGA
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Виж как се отнасяме сн аште проблеми, просто искаме да покажем че това са глупости от които нищо няма значение. Какво искаш да седнем до него и да го съжаляваме, че покрай него и себе си. това са неша които не трябва да го безпокоят.Първоначално написано от luda`flirtajika
tztztz 10x i stiga ste se karali maina ne moga da razbera kvot kaje nqkoy drugiq trqa vednaga da mu protivore4i.bahti staga ve4e aina na sqka 2-ra tema e taka pff basi
кажиПървоначално написано от Sophie
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Не не неСеща се точно какво искаш да кажеш...един блиизък
приятел е така ии това много ми харесва в него...Не знам при теб как е.той има много яка извивка на гръбнака преди дупето точно и може би това е причината де ама изглежда супер.
дай снимчица, иначе си е яко \/
![]()
Mn e tupo tova!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
zavisi kolko e izpuknaloVij sa ako mom4eto e gotino i kato dvoika si otivate tva dali dupeto mu 6te e izpuknalo ili ne ne e ot zn
![]()
не бе, верно... горкото момиче се притеснява, а вие тука какво я правите. да ти кажа честно, според мене не е страшно. както и преди мене са казали, това дали му е изпъкнало дупето или не няма никакво значение. аз нямам тоя проблем - от мойто дупе по изпъкнало няма![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Стига глупости и комплекси.Не мисля,че това е проблем.Просто такава ти е структурата,а когато ти се харесваш и другите ще те харесват.
[-o< ХахахахаххахаххахаПървоначално написано от мечтател
![]()
А по темата хаха, не си напрягай напразно мозъчните гънки, няма смисъл, защото това си е нещо нормално
Първоначално написано от KisskilleRcHe
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
tctctc![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
kak da si ka4a snimka[/img] btw caknete na linka otdolu tva sam az
![]()
LuD LuD!A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658