Та колкото и да твърдят някои двойки, че си приличат, че си подхождат идеално, винаги има разногласия, различни гледни точки и т.н. Кои са нещата, които така и не разбирате в приятеля/приятелката ви? Дори и най-дребните навици... подробности, дреболийки, за които сте на различни мнения. Начини на държание, реакции, навици.. А за какво той/тя ви се чуди на вас?
Аз например се чудя защо приятелят ми прекалено много се влияе от чуждото мнение, до известна степен е притеснителен пред другите, докато мен не ми пука.
Или пък се чудя защо постоянно пие безалкохолно от 60 стотинки Гадно е. Аз го мразя. Предпочитам чешмяна вода :Р
Или пък аз ям бързо, пък той яде бавно. И той все ме упреква, че ям бързо, а пък аз него - че яде бавно.
Чудя се защо каквото и да го боли, не пие лекарства. И изобщо не познава най-често срещаните болкоуспокояващи, спазмолитици и т.н. Дори аналгин... Пък мен баща ми беше лекар и за най-малкото нещо съм свикнала да пия хапче.
Според мен домакнинската работа трябва да се дели 50 на 50, а според него - жената да готви и чисти, и да гледа децата, а за мъжа винаги се намирало "мъжка работа"
Той ми се чуди защо обичам да деля всичко 50 на 50. Например ако ядем шоколад, аз го разделям наполовина, за да няма ощетени.