.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Точно такива като теб им трябват на коалицията на далаверата и Първаноглу.

След като не гледаш телевизия, как знаеш, че "Атака" не прави нищо? Ти какво очакваш? Някой да дойде у вас и да позвъни на вратата ти, за да ти каже, че "Атака" е внесла проектозакон ли?

За сега Волен прави каквото може, но с тази малка група от хора, не може да се направи нищо.

И кои са тези "независими медии"?

Голям фен
    Град
    sofia
    VUN VUN VUN da se mahat
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амиииии да речем, че мога да се информирам за случващите се събития, като си подбирам източниците и гледам да са минимум 5 независими една от друга медии, за да не бъда подведен или манипулиран...

и не ми казвай какъв съм аз и на кой му трябвам в коалицията, защото ми е много любопитно г-н Сидеров точно какви са му идеите, защото доколкото си спомням абсурдната му програма няма нищо общо с това, което прави в момента...
    Не си спомняш правилно бе,пич!

НЕ!

А ти какво мислиш:

Настоящите американци прости, големи герои ли са при положение, че простите им прадеди каубоите или на български - кравари са трепали наред миролбивите и близки с природата индиянци?

А, редно ли е тези олигофрени по природа американци да се гаврят с готините негри по онзи начин в миналото?

А, какво мислиш за онзи психопат Хитлер, дето е трепал наред гениалните евреи?

А, защо олигофрените по природа американци пуснаха на духовитите жълтури атомната?

И какво по-точно търсят простите кравари в европа и каква е настоящата война?

А, защо тъпите кравари продължават да наливат пари в секти из България?

И разбрахте ли вече, колко опасен в крайна сметка е птичия гриб и колко бесни далавери се скриха зад облика на пилето?

РАСИЗМА ГОВОРИ ЗА ТЕСНОГРЪДИЕ!
    ЗА ЧОВЕК С НИЩОЖНА ДУША!
    Какво общо имат американците в случая?
    Просто мангалите НЯМАТ място в България!!!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    не, не е това начина.
    Подкрепям те с две ръце

sergi
    Guest
    awe az tuka si imam 1 sapun4e...

Няма да е никак зле, ако за циганите се намери територия и се основе една тяхна държава, където те щда живеят със собствените си нрави и разбирания. Но тъй като това е утопия, отговорът ми по темата е, че циганите не трябва да бъдат изгонени от България, защото колкото и мизерии да вършат, те почти нямат вина за упадъка на родната ни държава. Циганите крадяли - това е така. Само дето българите сме далеч по-крадливи от тях. Те крадат от случайни хора на улицата, а сънародниците ни крадат от целия български народ. Ромите може да имат много отрицателни черти, но ние трябва да си вземем пример от тях за едно нещо - единството. Когато изпаднат в беда, те се подкрепят взаимно, докато ние започваме да се плюем едни други и да злорадстваме. Докато това е така, България няма да се оправи.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен Аватара на machoka
    Расистки теми не се допускат. Прочетете правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си