.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Dinq

Hybrid View

Alisaaaa
    Guest

Dinq

Zdraveite. Pazq dieta,no se interesyvam dali bih mogla da qm dinq bez da se trevoja za koli4estvoto koeto poemam. Preporu4vate li dinqta?

Guest
    mi da,koito i plod da e,ne moje da napulnee6 ot nego.

Мега фен
    Но не е препоръчително да преяждаш.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Динята помага за прочистването на организъма поради голямото си съдържание на вода. Освен това не съдържа калории в 100г диня има само 12 калории.
    По принципа на разделната диета динята може да замести почти всички други видове храни, които се включват в такава диета за отслабване.
    Съдържа много от елемента калций, витамин А.

За пълно очистване на организъма се препоръчва двудневна диета само с диня – всеки ден по четири до пет килограма.

http://64.233.183.104/search?q=cache...&ct=clnk&cd=12
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Guest
    bqh 4yvala 4e dinqta pro4istva organizma. a cq lden smao na dinq?

Въпроса наистина е разбиващ!!!Но поне можеш да научиш много полезна информация мерси Sophie а пък аз ще надебелявам от пъпеши,сливи и някои други праскови ХахАХах
    Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!

Re: Dinq

Цитирай Първоначално написано от Alisaaaa
    Zdraveite. Pazq dieta,no se interesyvam dali bih mogla da qm dinq bez da se trevoja za koli4estvoto koeto poemam. Preporu4vate li dinqta?
    така си е, но ако прекалиш не толко че ще напълнееш, колкото ще ти се разшири стомаха. Нищо прекалено не е хубаво

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Праскови

Съдържание
    Прасковите съдържат витамините В1, В2, В9, РР, С, Е, З и каротин (колкото по-жълти са плодовете толкова повече е той в тях). Те са твърде богати на калий, натрий, фосфор, магнезий и калций, съдържащо и на малки количества желязо.
    Съдържат, макар и в ограничени количества, различни микроелементи – титан, манган, мед, никел, хром и молибден.
    А колко пектин има в тези плодове, зависи от степента им на зрялост – в зелените пектинът е два пъти по-малко, отколкото в узрелите.

Лечебни свойства
    Освен че примамват с приятен външен вид, нежен аромат и прекрасен вкус, прасковите са плод с голяма лечебна сила. Тъй като отделните сортове зреят по различно време, те могат да бъдат използвани за храна и лекарство през доста продължителен период.

..............................

това намерих
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Фен
    Град
    Franciq
    mislq 4e nqma problem da qde6 dinq 6tom e plod

Какво като са плодове...? Бананите знам, че не са подходящи за диета...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Град
    Po SvEtA i U NaS
    da no bananite podhranvat i zasilvat organizma i sa se pak dobyr zamestitel na hlqb
    LuD UmOrA NqMa

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Днията съдържа много вода е прпоръчително да се яде.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Епа прави сте ама. в динята се съдържат много остатъчна захар , която се отлага в организма . И не е полезна за диети Освен ако не минеш само и единствено на диня, което не е препоръчително

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Динята помага за прочистването на организъма поради голямото си съдържание на вода. Освен това не съдържа калории в 100г диня има само 12 калории.
    По принципа на разделната диета динята може да замести почти всички други видове храни, които се включват в такава диета за отслабване.
    Съдържа много от елемента калций, витамин А.

За пълно очистване на организъма се препоръчва двудневна диета само с диня – всеки ден по четири до пет килограма.

http://64.233.183.104/search?q=cache...&ct=clnk&cd=12

glezurano kato pi6e6 ne6to purvo 4eti, a i tazi zahar e plodova i tq e polezna za organizma, a ot kakvo po to4no moje da se napulnee kato tva sa 90 procenta voda....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си