Zdraveite. Pazq dieta,no se interesyvam dali bih mogla da qm dinq bez da se trevoja za koli4estvoto koeto poemam. Preporu4vate li dinqta?
mi da,koito i plod da e,ne moje da napulnee6 ot nego.
Но не е препоръчително да преяждаш.
Динята помага за прочистването на организъма поради голямото си съдържание на вода. Освен това не съдържа калории в 100г диня има само 12 калории.
По принципа на разделната диета динята може да замести почти всички други видове храни, които се включват в такава диета за отслабване.
Съдържа много от елемента калций, витамин А.
За пълно очистване на организъма се препоръчва двудневна диета само с диня – всеки ден по четири до пет килограма.
http://64.233.183.104/search?q=cache...&ct=clnk&cd=12
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
bqh 4yvala 4e dinqta pro4istva organizma.a cq lden smao na dinq?
Въпроса наистина е разбиващ!!!Но поне можеш да научиш много полезна информация мерси Sophie а пък аз ще надебелявам от пъпеши,сливи и някои други праскови ХахАХах
Be Cool !!! Be Happy!!!Be Strong!!!This Is Your LiFe Do Everything You Want!!!
така си е, но ако прекалиш не толко че ще напълнееш, колкото ще ти се разшири стомаха. Нищо прекалено не е хубавоПървоначално написано от Alisaaaa
![]()
Праскови
Съдържание
Прасковите съдържат витамините В1, В2, В9, РР, С, Е, З и каротин (колкото по-жълти са плодовете толкова повече е той в тях). Те са твърде богати на калий, натрий, фосфор, магнезий и калций, съдържащо и на малки количества желязо.
Съдържат, макар и в ограничени количества, различни микроелементи – титан, манган, мед, никел, хром и молибден.
А колко пектин има в тези плодове, зависи от степента им на зрялост – в зелените пектинът е два пъти по-малко, отколкото в узрелите.
Лечебни свойства
Освен че примамват с приятен външен вид, нежен аромат и прекрасен вкус, прасковите са плод с голяма лечебна сила. Тъй като отделните сортове зреят по различно време, те могат да бъдат използвани за храна и лекарство през доста продължителен период.
..............................
това намерих
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
mislq 4e nqma problem da qde6 dinq6tom e plod
Какво като са плодове...? Бананите знам, че не са подходящи за диета...
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
da no bananite podhranvat i zasilvat organizma i sa se pak dobyr zamestitel na hlqb
LuD UmOrA NqMa
Днията съдържа много водае прпоръчително да се яде.
Първоначално написано от Sophie
glezurano kato pi6e6 ne6to purvo 4eti, a i tazi zahar e plodova i tq e polezna za organizma, a ot kakvo po to4no moje da se napulnee kato tva sa 90 procenta voda....