.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Kak razbirate dali e liubov ili uvlechenie?

Kak pravite razlikata? Az si imam priqtel ot godina i neshto, no mi se naloji da zamina i veche ne sme se vijdali 4 mesetza. Zapoznah se s edno momche tuk i mi haresa. No dali naistina mi haresa ili si vyobryzqvam, zashtoto mi lipsvat laski, ne znam. Bili li ste v podobna situatziq? Ili razdvoeni? Kak razbirate koe chuvstvo e istinsko?

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами при увлечение обикновено не умираш през цялото време да си с гаджето,не ти пука особено къде и какво прави,ревнуваш от други момчета/момичета,но не много,понякога се питаш дали постъпваш правилно,не си представяш живота ви заедно след години и т.н.А при любовта е съвсем,съвсем,съвсем различно.И доста дълго за обяснение...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Prosto se useshta.. Ako e istinsko ne bi si zadavala podoben vapros..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ами при увлечение обикновено не умираш през цялото време да си с гаджето,не ти пука особено къде и какво прави,ревнуваш от други момчета/момичета,но не много,понякога се питаш дали постъпваш правилно,не си представяш живота ви заедно след години и т.н.А при любовта е съвсем,съвсем,съвсем различно.И доста дълго за обяснение...
    ахам и аз тъй мисля
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако само си увлечена то е нещо по-несериозно и не ти пука толкова какво ще стане.При любовта нещата не стоят по същия начин.Страдаш,ако не си с човека,който обичаш.

Guest
    ako samo pri misylta za lubiq 4ovek syrceto ti za po4va da bie ludo zan4i si vlubena meto momi4e -

Супер фен Аватара на maybelline
    То се усеща,не е нужно да се анализира,за да разбереш какво точно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си