Zna4i moq priqtel u4e6e v moito daskalo i sega zavur6i.Trugnahme mart mesec.... tezi ot negoviq klas ne odobriha vruskata mi s nego... govoreha kakvi li ne kluki za nas... 4e hodq s nego za pari... za da me karal s kolata na daskalo i sqkakvi takiva vreli nekipeli.Doide vreme za bala.Az ne mu bqh dama...V denq v koito zaminaha toi mi prati sms i mi pi6e6e 4e sa go obedili 4e trqbva da ima dama na bala nezavisimo koq e... az estestveno pobesnqh.Bqh gotova da go ostavq... i v kraina smetka edna gadna tupa ovca mu be6e dama.... edna deto e bila v negoviq klas ama v 9-ti klas se e premestila da u4i v Sofia.4uvstvam se ujasno... vse o6te ne moga da spra da mislq za tova... toi mi kaza togava 4e vsi4ki 6te si imat dami i nemoje samo toi da nqma.... a edinstvenoto mom4e ot negoviq klas s koeto sme dobri fr. si e nqmalo.... nerazbiram za6to be6e TQ a ne az.... sega v tezi hubavi spomeni 6te e drugata....neznam kakvo da mislq... nepojelavam na nikoi da mu se slu4i ne6to takova za6toto povqrvaite ujasno e... za6to go napravi..... :{ kak da spra da mislq za neq....