.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    mi sega sixkiller zaslujavash da ti kaja : OBICHAM TE
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    mi sega sixkiller zaslujavash da ti kaja : OBICHAM TE
    Чак сега, е добре е все пак... обичам те !

Повече от фен
    be ko ti puka kvo govorqt drugite nali ti si pred tqh kot i da govorqt ti si znaesh che ne e taka ne se tovari za takiva neshta.
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: ZA6TO POSTYPI TAKA???? :(

Цитирай Първоначално написано от NE6TASNATA
    Zna4i moq priqtel u4e6e v moito daskalo i sega zavur6i.Trugnahme mart mesec.... tezi ot negoviq klas ne odobriha vruskata mi s nego... govoreha kakvi li ne kluki za nas... 4e hodq s nego za pari... za da me karal s kolata na daskalo i sqkakvi takiva vreli nekipeli.Doide vreme za bala.Az ne mu bqh dama...V denq v koito zaminaha toi mi prati sms i mi pi6e6e 4e sa go obedili 4e trqbva da ima dama na bala nezavisimo koq e... az estestveno pobesnqh.Bqh gotova da go ostavq... i v kraina smetka edna gadna tupa ovca mu be6e dama.... edna deto e bila v negoviq klas ama v 9-ti klas se e premestila da u4i v Sofia.4uvstvam se ujasno... vse o6te ne moga da spra da mislq za tova... toi mi kaza togava 4e vsi4ki 6te si imat dami i nemoje samo toi da nqma.... a edinstvenoto mom4e ot negoviq klas s koeto sme dobri fr. si e nqmalo.... nerazbiram za6to be6e TQ a ne az.... sega v tezi hubavi spomeni 6te e drugata....neznam kakvo da mislq... nepojelavam na nikoi da mu se slu4i ne6to takova za6toto povqrvaite ujasno e... za6to go napravi..... :{ kak da spra da mislq za neq....
    Ох хора преувеличавате вече...кво сте се вманиачили в тея глупости.Нали ся е с теб кво искаш?!Приятеля на моята приятелка и той беше на бал тая година,ей тя орева света през 10 мин му се обаждаше.Напрао аз се побърках незнам за него.И ви като почнете да драматизирате...Пък и тва е един хубав момент от живота му не му го разваляй с излишни скандали.

Повече от фен
    v toq forum golemi drami sa vnasqt e huuto e che pone 70 % sa izmislici
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    v edna pesen se pee6e"nali sega e do teb i te durji za ruka..." vajnoto e 4e sega e s teb, a kolkoto do bala-ne se tormozi-ve4e e minalo i nqma kak da go promeni6. Ako neprestanno mu natqkva6 kolko ti e bilo gadno i t.n. ni6to nqma da spe4eli6, nai-mnogo da mu stane dosadno na nego. Kakvoto stanalo-stanalo, nqma vru6tane nazad!
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен
    az se si mislq/// I da me mrazish i da ne me mrazish kvo ot tva i v dvata sluchaq si mislish za men///

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си