- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!Влюбена съм в сина на г-жата ми...
ПОМООООООЩ...........Ходя на урок и се влюбих в сина на г-жата ми.Само го видях не сме си говорили но....мн ми харесва!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!!ПЛС ПЛС ПЛС
sledvashtiq put kato idesh na urok se zapoznai s nego,zagovori go ili zvanni na domashniq im i ako vdigne toi izmisli tam neshto!dedaznam
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
е какво като й е син ?
Мотай се в квартала с приятелки и като се засечете се запознайте,ако майка му те притеснява.
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
E toi e kato vsichki ostanali momcheta.. Kfo kato maika mu ti e uchitelka.. Zapoznai se s nego.. flirtuvai kakto s vseki drug.. Toi ne e cherna krava spoks..
Така даже ще ти е по-лесно да се запознаеш с него щом ходиш при майка му на уроци! Айде действай и късмет!![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Тя каква учителка ти е частна или в училище? Ако е в училище не се хващай с него в никакъв случай.
11 tochka deaktiven profil.
kvo ti pyka 4e e sin na gospojata?...nqma zna4enie...ako e gotina gospojata
sledva6tiq pat se zapoznaite moje da ti izleze kasmeta![]()
![]()
Запознай се с него по някакъв начин,може и той да те хареса :P
kak 6te se vlubi6,6tom ne ste govorilipuk i kvo zna4enie ima na koi e sin?
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
amm da i az tui shtqh da popitam kak she se vlubish bez da si govorila s nego,no...kak da e.Zagovori go neshto vse pak kato i e sin ne znachi che s neshto e po-razlichen ot drugite momcheta![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Що пък неПървоначално написано от Mo6no
Една позната ходи със сина на учителка от даскало.Г-жата само като мине покрай тях на пейките в училище им вика само"бе не тука" ,а сина и само и се хили и като отмине пак започват да се целуват.Голяма работа като и преподава в училище и оценките и не се се променили
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ДА и после като скъсат (това все някога ще се случи) ще стане много лошо за нея, особено ако учителката и преподава.Първоначално написано от siXt_senSe
11 tochka deaktiven profil.
Еее,не е вярноте скъсаха ама госпожата си остана неутрална,дори си я толерираше-момичето е добра ученичка
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Казваш,че си се влюбила,а после,че много го харесваш.Според мен си го харесала външно.Не мога да приема,че без да си говорила с него и без да знаеш що за човек е можеш да се влюбиш от рас.
na kolko si ti 13 14
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Така някой беше дал идеята да званя у тях,ама г-жата ми знае телефона и лошото е ,че и се изписва....И ако примерно тя вдигне просто нз какво да кажа...Но това не е лоша идея мога да помисля по въпроса!
Друг беше дал идеята да се разхождам в квартала,квартала му е на 15 мин път и от там нямам познати...
Взимам частни уроци от майка му,но тя е учителка в училище,засега не ми преподава,но не е изключено след някоя годинка да ми е учителка.
Така е не сме говорили,но имало е хиляди теми за любовта от пръв поглед (това не мога да го нарека чак любов,но влюбване определено)...Как да ви обясня като го видях и забравих и ума и думавсе пак почувствах , че и той усети нещо както и аз
Това със запознаването нз как ще стане,защото аз отивам там тя веднага започва да ми предава урока и немога пред нея да свалям сина и...Ако случайно го видя сам (което е 1 на 1000) ще се запознаем,но дали ще ме помни...
ОЧАКВАМ ВАШИТЕ СЪВЕТИ след като ви казах подробности![]()
![]()
![]()
zvanni po doma6niq im i ako slu4aino vdigne gospojata ti si popromeni malko glasa i kaji 4e tarsi6 nego ... i ve4e se opravqi![]()
Това е добре , само трябва да му разбера иметоПървоначално написано от MimityYy
![]()
![]()
![]()
не виждам нищо лошо в това, че си го харесала. има много начини да разбереш дали и той има интерес към тебако има, не виждам къде е причината да се тревожиш толкова
Става ли да кажеш някои от начинитеПървоначално написано от anito.sl
![]()
ох, ами забележи дали той често минава край теб, дали забавя крачка щом се доближи, поглежда ли те по-често, усмихва ли се... особено гледай очите му. не случайно хората са казали, че очите са огледало на душата!Първоначално написано от Krem4eto
когато си сигурна дали той те харесва и ако отговора е положителен намери начин да се запознаете - чрез общи познати, уж случайно го бутни лекичко като минаваш край него и т.н. последното може да е изтъркано, но върши работа![]()
Хъм...според мен,това не е влюбване,а само привличане,а и до голяма степен само физическо...Все пак не си говорила с него пък и не му знаеш името...Но,по темата,начини има много,но всеки от тях има своите рискове естествено.Всеки от изброените начини да се запознаеш с него е възможен,но някои от тях носят по-малък напредък в определени ситуации,пък и не смятам,че мога да ти дам съвет без да съм наястно за какво става въпрос,защото човек трябва сам да разбере в каква ситуация е.Всичко е в твои ръце...
I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release
Emi,hubavo!
Drugiqt put kato otide6 se ponaglasi,ama da ne prekalqva6 s grima(spirala i prozra4en glanc) i mu se usmihni i go popoglejdai ot vreme na vreme.......no gledai da napravi6 hubavo vpe4atlenie i na gospojata ti...vse pak moje da ti "stane svekurva"....Starai se da si u4i6 urocite i da ulesnqva6 jenata....
.Posle se zapoznai s nego.Pogovorete si,moje posle da se sre6tnete.......uspeh!
На мен майка ми е очителка... И аз си харесах една нейна ученичка и ходехем половин година... Даже беше много готино... Тя дойде на урок и после идем на кафенце... ЯКО Е![]()
![]()
![]()
![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo