- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- kak da spra da qm
zna4i problema e sledniq imam adski golqm apetit i ne moga da spra da qm,ne sam palna no korema mi vinagi e mnogo podut i tva me pritesnqva
kak da poisna apetita si
Пробвай да пиеш повече течности.От тях апетитът ще намалее.Също вършат работа някои ментови бонбони,но с тях изпитваш глад,а нямаш апетит.По-добре с течностите пробвай.
am...kato ti se qde qj plodove i zelen4yci ma se pak si pozvolqvai tam kot ti se qde sladko ili de da znam
![]()
Бих ти препоръчала да пиеш леко затоплена вода -около половин литър-когато усетиш глад.Може и билков чай, но не подсладен.Създава чувство за ситост и е полезно за водния баланс в организма.![]()
Затвори си устата.
и аз бях така няколко дена така спокс
дъвчи дъвка тва подтиска апетита ..поне моя..![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Виж аз съм забелязала че огландявам когато нямам кво да правя.Ми прави нещо....де да знам...чети,рови се из нета,бързикай си телефона,обади се на някоя фр да си лафите,решавай задачи по математика(майтап де)....има мн възможности.От опит знам че това помага.Успех![]()
Намали храната ,ама в никакъв слъчай не много и извеснъж - това може да ти донесе големи неприятности.
Това е, защото си в пубертета! А и ако по цял ден се чудиш какво да правиш и ровиш в хладилника може и да е от скука-тогава си намери някакво занимание! Корема се подува и разширява, ако преяждаш! Така, че , ако нашистина прекаляваш намали храненето, ако не можеш- ходи на лекар! Само да не вземеш изведнъж да спреш, защото нали знаеш за анорексията и булимията!![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
spored men nai vajno e da imash volq bez neq ni6to ne stava .zapomni!
Ne e golqmo reshenie no as kogato pusha i ne mi se qde posle![]()
Това е тъпо. Бива ли такова нешо?! Да убеждаваш момичето да пуши. По-добре да не се хваща с тая болест. А на тебе са ти казвали 1000000 пати, че не е редно, така че няма да си хабя приказките. Като ти си се вкарал в лошия път поне недей да завличаш и другите след себе си. Апетита е една от проявите в пубертета така, че не се притеснявай.Храни се с неща, които насищат повече и ако не свърши работа можеш да пробваш с хапчета, които потискат апетита.Първоначално написано от undead
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
qj maryli
abe q ne se ograni4avai,prez poslednite 3 sedmici pazeh ujasna dieta,no do dnes-pisna mi i se natupkahme s edna sau4eni4ka kato za posledno!![]()
Mdam tova e mn vqrnoПървоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
m/drugoto tva go znam ot li4en opit ama bih se vazdarjalaza zada4kite![]()
Adi i ot mene uspeh \/
с воля![]()