.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: kak da spra da qm

kak da spra da qm

zna4i problema e sledniq imam adski golqm apetit i ne moga da spra da qm,ne sam palna no korema mi vinagi e mnogo podut i tva me pritesnqva
    kak da poisna apetita si

Супер фен Аватара на maybelline
    Пробвай да пиеш повече течности.От тях апетитът ще намалее.Също вършат работа някои ментови бонбони,но с тях изпитваш глад,а нямаш апетит.По-добре с течностите пробвай.

Фен
    Град
    Franciq
    am... kato ti se qde qj plodove i zelen4yci ma se pak si pozvolqvai tam kot ti se qde sladko ili de da znam

Голям фен

=

Бих ти препоръчала да пиеш леко затоплена вода -около половин литър-когато усетиш глад.Може и билков чай, но не подсладен.Създава чувство за ситост и е полезно за водния баланс в организма.

Супер фен
    Затвори си устата.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    и аз бях така няколко дена така спокс
    дъвчи дъвка тва подтиска апетита ..поне моя..
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Виж аз съм забелязала че огландявам когато нямам кво да правя.Ми прави нещо....де да знам...чети,рови се из нета,бързикай си телефона,обади се на някоя фр да си лафите,решавай задачи по математика(майтап де)....има мн възможности.От опит знам че това помага.Успех

Намали храната ,ама в никакъв слъчай не много и извеснъж - това може да ти донесе големи неприятности.

Това е, защото си в пубертета! А и ако по цял ден се чудиш какво да правиш и ровиш в хладилника може и да е от скука-тогава си намери някакво занимание! Корема се подува и разширява, ако преяждаш! Така, че , ако нашистина прекаляваш намали храненето, ако не можеш- ходи на лекар! Само да не вземеш изведнъж да спреш, защото нали знаеш за анорексията и булимията!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Guest
    spored men nai vajno e da imash volq bez neq ni6to ne stava .zapomni!

Ne e golqmo reshenie no as kogato pusha i ne mi se qde posle

Цитирай Първоначално написано от undead
    Ne e golqmo reshenie no as kogato pusha i ne mi se qde posle
    Това е тъпо. Бива ли такова нешо?! Да убеждаваш момичето да пуши. По-добре да не се хваща с тая болест. А на тебе са ти казвали 1000000 пати, че не е редно, така че няма да си хабя приказките. Като ти си се вкарал в лошия път поне недей да завличаш и другите след себе си. Апетита е една от проявите в пубертета така, че не се притеснявай.Храни се с неща, които насищат повече и ако не свърши работа можеш да пробваш с хапчета, които потискат апетита.
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен
    Град
    sf
    abe q ne se ograni4avai,prez poslednite 3 sedmici pazeh ujasna dieta,no do dnes-pisna mi i se natupkahme s edna sau4eni4ka kato za posledno!

[LP]_precakaNa
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Виж аз съм забелязала че огландявам когато нямам кво да правя.Ми прави нещо....де да знам...чети,рови се из нета,бързикай си телефона,обади се на някоя фр да си лафите,решавай задачи по математика(майтап де)....има мн възможности.От опит знам че това помага.Успех
    Mdam tova e mn vqrno
    m/drugoto tva go znam ot li4en opit ama bih se vazdarjalaza zada4kite
    Adi i ot mene uspeh \/

Голям фен
    Град
    Бургас
    с воля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си