Цитирай Първоначално написано от Sophie
Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Na men nai redovno mi zakysnqva NIKOGA ne e to4no.Zakysnqvalo mi e s 15 20 dena normalno e mislq 4e..
na men mi e zakusnqvalo s 6 meseca i do dnes ne mi e redovno vupreki 4e go imam ot 4 godini i tupata ginekolojka nikoga ne se zadulbo4ava v izsledvaniqta mi iska da me tup4e s nqkvi gadni hormoni ot koito da napulneq mn jestoko...i az nz kakvo da pravq
Много неприятно.Наистина смени гинеколожката или отиди в някой частен кабинет , ако имаш възможност.Поне ще знаеш, че ще ти се обърне внимание със сигурност.На мен така ми закъсняваше преди 1-2 години с по няколко месеца редовно.Първата гинеколожка , при която отидох ми предписа някакви хапчета , от които напълнях , а на всичкото отгоре проблемът не се реши.По-късно други лекари ,при които бях , ми казаха, че тези хапчета въобще не са били за мен, тъй като съм била много малка и спирали развитието.И само като си помисля , че се тъпчех с тях повече от половин година...лошо ми става.Накрая отидох при наистина добра гинеколожка и от тогава проблеми нямам.