- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- confused situation :(
[b]Значи моята ситуяция е следната. Приятеля ми, с който ходим от десет месеца работи на морето и не се виждамеРаботи като сервитьор и там една която също е сервитьорка в неговия ресторант преди са имали връзка няколко лета подред и са правили секс...Сега тя го кара да излизат на кафета с нейни приятелки които го били харесали но той ми казва че не искал а имал много възможности да ми изневери, а тук всички ми говорят да не си въобразявам, че ми е верен и че това е море а той е момче и си има нужди (19г е, аз съм на 16) и колкото и да ме обича щял да се ебе с др...но не това ми е проблема тъй като до голяма степен му вярвам! Значи наскоро от Гърция си дойде едно момче което бях забеляза преди 1-2 години и ми харесваше. Той видял мои снимки в sladur.com и ми се включи и започнахме да си чатим...оказа се че е братовчед на един мой и на приятеля ми добър приятел. И той ме покани да отида утре на среща и аз приех..братовчед му няма да каже на никой, но ме притеснява факта някой да не ни види и също така ме гризе съвестта, че лъжа приятеля ми, а в същото време с това момче въпреки че до сега не се познаваме лично и само си чатим имам много голяма тръпка, която не съм изпитвала много отдавна, а ък и още много обичам приятеля ми но все пак искам да изляза с него поне от любопитство...моля ви дайте ми съвет какво да правя и изпадал ли е някой в подобна ситуация
![]()
![]()
![]()
![]()
[
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
![]()
i tova mi bila vqrna jena
![]()
macko ti ne si ni6to drugo osven edna evtina K*RVA!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Първоначално написано от Obitax
Офф поисках съвет а не някой да ме обижда!! Напротив много съм си вярна и на морето като бях и сега имах много възможности да му изневера но не го направих!!!! Обожатели не ми липсват за да го направя когато си поискам, но казвам, че този път имам някаква тръпка не е само за едната целувка а има тръпка!![]()
![]()
tova e izlizane s priqtel ne sre6ta taka 4e kvo ti pre4i...ako ne se celuva6 s nego o6te na parvoto izlizane zna4i vsi4ko e ok flirtuvai si spokoino
gre6ka evtina K*RVA S samo4ustvie ................. prosto si jalka ako naistina go obi4a6e i mu ima6e doverie NIKOGA amA NIKOGA nqma6e da iska6 da si s drugo mom4e osven s nego . a tiq trapki sa mi do bolka poznati.Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Я си дай профила в сладура като си тръгнала да се ебеш с целия квартал поне и аз да те прасна. Мрете курвиии, върнете ми паритеее аз ще ви върна ебането.
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
Offf mnogo ste smotani az ne sum trugnala da se eba a da izleza na sreshta!! Plus tova sym se ebala samo s edno momche i sum s nego i do sega !!!!!!!!!!!! Ebahti idiotite......![]()
Tapo e da o4akva6 vqrnost ot nego, kogato samata ti mai ne vqrva6 v neq, ili ako vqrva6 to prosto ne dyrji6 na vryzkata vi dystaty4no...
Po-princim izcqlo vqrvam na teoriqta>>> "Vsi4ko v jivota se vry6ta"...
T.e. ako sega 6te mu bie6 6ut, dori toi da ne nau4i nikoga na tova, sy6toto otno6enie rano ili kasno 6te ti se vyrne, t.e. nqkoi 6te te lyje, dori i da dyrji na tebe...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Добре, дай ми тогава телефона на гаджето ти аз да му кажа аз две три неща, нищо че не го познавам знам кво е добре за него, па ти после ходи ако щеш с турци да се ебеш..Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
2т. системно
Phh.. i za6to da e kurva...??? Za6toto 6te izleze s nekvo mom4e da si polafqt, nali?? Tq ne e kazala 4e iska da trygne s onq, deto q e bil haresal.... MOje prosto da si ostanat priqteli...
PS>>> stiga da kaje6 na onq vednaga za gajeto si, bez da mu dava6 nadejdi.. 4at si e 4at... no i ne te zadyljava...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Според мен си мислиш, че той ти е изневерил и сега искаш да му го върнеш.
11 tochka deaktiven profil.
И то с турци!Първоначално написано от Mo6no
![]()
2т. системно
hahaha da si polafqt do kolkoto razbrah toi ne izliza samo za lafa ma karai kifli kolko 6te6 .Първоначално написано от *Poli*
ne sam saglasna 4e e kurva ako be6entakava vaob6te nqma6e da ni pita kakvoto i da bilo prosto 6te6e da go napravi...![]()
![]()
![]()
мисля че трябва да излезеш с него. Щом има някаква тръпка не трябва да оставиш нещата така,дори и както ти казваш само от любопитство. вече след това ако тръпката се окаже по-силна трябва да се замислиш наистина. Щом има някакво колебание от твоя страна по отношение на това дали трябва да излезеш с него по-добре отиди
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Toi znae che si imam gadje i vupreki tova iska da se vidim i plus tova ne moga da imam nishto seriozno s nego zashtoto si e tuka samo za lqtoto a gadjeto mi sega go nqma
Не ви пречи да излезнете просто като приятели,мисля че приятелят ти няма да има нищо против,ако въобще разбере.
Аха и тва че е питала я оправдава и вече и е чиста съвестта. Ама жените откога станахте такива курволенца?Първоначално написано от ANGEL4E
2т. системно
абе ти ако няма какво умно да кажеш защо просто не си замълчиш, Много ти знае устата,щом трябва да обиждаш момичета,които дори не разбираш за какво точно искат съвет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
ne vsi4ki sa takiva!Първоначално написано от Amayo
az ne se imam za kurva a i na poznava6 i ne moje6 da tvardi6 4e sam takav 4ovek!
prosto tova 4e e pitala ne zna4i 4e e takava no vij ako tq iska da se 4yka s nego da ve4e stava no spored men zabivkata ne e kurvenska postapka
да, бе, нали... той да ходи там по морето с някакви мадами, а тя нищо! я се стегни! дреме ти на... шапката. отивай с тоя новия, макар че, аз не подкрепям интернет връзките и запознанствата - ти си знаеш. просто да не ти дреме. аз лично веднага щях да си отида. а ти Obitax си един малоумник, щом говориш така... просто не знаеш за какво става дума... =D>Първоначално написано от Obitax
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Аре аз слагам 50 лева ако се обадя на мъжа й и му кажа - Абе жена ти е срещнала некъв левент дето като го види и пичката и настръхва и си е уговорила среща с него и иска да отиде на кафенце само двамата за да може той да и щипка цицетата и да и бърка под полата... и той ако отговори - "Ми нищо, забивката не е изневяра"ти давам 50 кинта от сърце.Първоначално написано от ANGEL4E
2т. системно
Макар колегите по-горе да бяха малко по-груби отколкото позволява добрия вкус, мисля, че в същността си мненията им са на място.
Ето, момчето е на море и ти почваш да излизаш друг. Нито той ти е дал причина за ревност, нито нищо. Какво като там е бившата му приятелка? Той да не би да е екстрасенс за да го знае? Или сега да не ходи никъде, за да не го ревнуваш?
И в други теми съм споменавал за натурата на момичетата - ако ти не ги разкараш, рано или късно ще ти забият нож в гърба. Сега хич не ми се иска да съм човека, който казва "Казах ли ви?", но май така ще излезе. Точно тук, точно в тази тема, виждате какво представляват 90% от представителките на нежния пол.
"Усещат тръпката" и веднага забравят приказките за вечна любов, чувства и прочие shit. А ако не им се отвори парашута, оревават половината форуми в страната и изкарват нас виновни за проблемите им.
Имам въпрос към всички госпожички: Вие сте кучки. Какви искате да бъдем ние?
Нужно ли е да тръгват,да се праскат и т.н.,щом тя ВЕЧЕ МУ Е ИЗНЕВЕРИЛА?Край,свършен факт е-да,изневерила си му.И изневярата ти се състои в това,че имаш чувства към друг човек освен гаджето ти.Ами какво да ти кажа,след като ситуацията е такава според мен има един изход-скъсай с гаджето си и щом имаш тръпка към другия тръгни с него.Но недей да залъгваш и себе си и него-чувствата ти са факт,изневярата ти също.Първоначално написано от *Poli*