.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    az ako bqh 6tqh da izlezna s nego ako 6te da e samo zaradi lubopitstvoto!no puk vse pak e nai dobar pr ti!malko ne e 4estno tva!misli6 i se pritesnqva6 dali tvoq ti e veren a si gotova da izleze6 s drug!verno ne go obi4a6 taka kakto priqtela ti no vse pak ima6 trapka kam nego!ami ako sre6tata ti haresa i ne6tata se zadalbo4at?kakvo 6te pravi6 togava?predstavi si priqtela ti se varne i razbere 4e negovoto momi4e se vijda s nai dobriq mu priqtel,koito i da e na negovo mqsto 6te se 4usvtva mn naranen i izlagan!no vse pak idi,nali si si pisala mn vreme s nego!
    Ne mu e nai-dobar pr be hroa chetete li ili kvo praite kazah che bratovcheda na tova momche e nash obsh priqtel na men i na gadjeto mi, i plus tova tova momche sled edin mesec si zaminava i ne se znae dali shte go vida chak drugoto lqto

Ne moje da izlizash samo si priqtelq ti nali?A i ne vidqh kakva beshe pri4inata da te oprili4at na ....
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вие не сте добре,не не-ние сте ненормални."Само да си полафели,да излязат като приятели".Е това беше върха на сладоледа.ХАХАХА.ОБЯСНЕТЕ МИ КАК ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ САМО КАТО ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЯ ИМЯ НЯКАКВА ТРЪПКА КЪМ НЕГО?????ДА СИ ПОЛАФЯТ?МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТИ НЕ ОБИЧАШ ВЕЧЕ ГАДЖЕТО СИ.АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ДВОУМИШ ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДАЛИ ДА СЕ ЗАБИЕШ С НЯКЪВ ТАМ,А ЩЕШЕ ДА МИСЛИШ САМО ЗА ГАДЖЕТО СИ И НЯМАШЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ДРУГ!!!Но уви това явно не е така.Можеш да продължаваш още да се залъгваш,че го обичаш.А вие-продължавайте да давате тъпи съвети(не говоря за всички)!!!По-добре се раздели с гаджето си и после се забивай с който искаш,А НЕ ГО ЛЪЖИ!

nai nakraq edna devoika deto misli kakto trqbva !!!
    Мерси.Всички които казват,че това е нормално да излезне с друг просто не са добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си