Значи моята ситуяция е следната. Приятеля ми, с който ходим от десет месеца работи на морето и не се виждаме Работи като сервитьор и там една която също е сервитьорка в неговия ресторант преди са имали връзка няколко лета подред и са правили секс...Сега тя го кара да излизат на кафета с нейни приятелки които го били харесали но той ми казва че не искал а имал много възможности да ми изневери, а тук всички ми говорят да не си въобразявам, че ми е верен и че това е море а той е момче и си има нужди (19г е, аз съм на 16) и колкото и да ме обича щял да се ебе с др...но не това ми е проблема тъй като до голяма степен му вярвам! Значи наскоро от Гърция си дойде едно момче което бях забеляза преди 1-2 години и ми харесваше. Той видял мои снимки в sladur.com и ми се включи и започнахме да си чатим...оказа се че е братовчед на един мой и на приятеля ми добър приятел. И той ме покани да отида утре на среща и аз приех..братовчед му няма да каже на никой, но ме притеснява факта някой да не ни види и също така ме гризе съвестта, че лъжа приятеля ми, а в същото време с това момче въпреки че до сега не се познаваме лично и само си чатим имам много голяма тръпка, която не съм изпитвала много отдавна, а ък и още много обичам приятеля ми но все пак искам да изляза с него поне от любопитство...моля ви дайте ми съвет какво да правя и изпадал ли е някой в подобна ситуация
i tova mi bila vqrna jena macko ti ne si ni6to drugo osven edna evtina K*RVA!!