Познато... siXt_senSe, много си права за свободата. Поне аз така се чувствам понякога. При нас няма някой който да е по-богат от другия, напротив, в едно положение сме, което според мен е по-добре. Ако един от двамата има някакво затруднение, другият ще го разбере и ще може да му влезе в положението. А при твоят случай... много важен е човекът. Зависи как е възпитан. Могат да се измислят варианти... той да те взима с теб и да поема твоите разходи(което за мен лично не е добър вариант) или ти да намираш малко пари от някъде(да спестяваш или да работиш...не знам)... не е лесно. За разлика от всички тук, за мен това е проблем. Гаджето ти да иска да отиде някъде на почивка с теб, или да се позабавлявате на някое различно място, а ти да отказваш с оправданието, че не ти се ходи... а всъщност, просто да не можеш да си го позволиш. Е тва е гадно... Съветвам те да поговориш с него, ако се стигне до там. Смисъл, ако той иска да отидеш с него, а ти да не можеш... кажи му честно, че те притесняват парите... няма смисъл да лъжеш. Решението самО ще излезе.