- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne sym bogata,a toi e:(
Познато... siXt_senSe, много си права за свободата. Поне аз така се чувствам понякога. При нас няма някой който да е по-богат от другия, напротив, в едно положение сме, което според мен е по-добре. Ако един от двамата има някакво затруднение, другият ще го разбере и ще може да му влезе в положението. А при твоят случай... много важен е човекът. Зависи как е възпитан. Могат да се измислят варианти... той да те взима с теб и да поема твоите разходи(което за мен лично не е добър вариант) или ти да намираш малко пари от някъде(да спестяваш или да работиш...не знам)... не е лесно. За разлика от всички тук, за мен това е проблем. Гаджето ти да иска да отиде някъде на почивка с теб, или да се позабавлявате на някое различно място, а ти да отказваш с оправданието, че не ти се ходи... а всъщност, просто да не можеш да си го позволиш. Е тва е гадно... Съветвам те да поговориш с него, ако се стигне до там. Смисъл, ако той иска да отидеш с него, а ти да не можеш... кажи му честно, че те притесняват парите... няма смисъл да лъжеш. Решението самО ще излезе.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...