- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dilema
Hora mnogo sum oburkana i neznam kakvo da pravq,pomagaite.Nai dobriqt mi priqtel ima rojden den no gadjeto mi mu se surdi i ne iska da idva s men i spored nego 6tom az 6te otida na RD-to ozna4ava 4e ne durja na nego i go prenebregvam zaradi priqtelite si i 4e te sa po vajni az puk ne vijdam ni6to lo6o vse pak tova e nai dobriqt mi pritel a koito se poznavame ot 10 godini.Ako bqhte na moe mqsto kak 6tqhte da postapite iskam da vzema nai pravilnoto re6enie za da nqma surditi
az opredeleno shtqh da otida na rd-to na nai-dobriq si priqtel!!! shtom gadjeto ti te spira i nai ve4e ako ti se razsurdi zaradi tova zna4i ne durji na teb dostatu4no!! gadjeto e vremenno moje i za godina da e no e e vremenno dokato priqtel s koito da si 10 godini v dobri otnosheniq ne se namira lesno!!! tova e moeto mnenieti reshavash!uspeh
![]()
Еми отиди на рд-то все пак ти се познавате много по-отдавна отколкото с гаджето(предполагам) А и той постапва гадно...Нз![]()
6te otida na rdto ako ti postavq takiva osloviq zna4i 4e ne darji na teb
e kak tai ne iska da idete dvamata :stranen tip e toq pishleme she e nqkoe
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Щях да поговоря сериозно с него и да му кажа,че си въобразява нещо.Ок,обича те,но трябва да разбере,че все пак ти не го пренебрегваш,а и това е рожденния ден на най-добрия ти приятел.Но има и компромисно решение:защо не го вземеш с теб,ако може?Питай рожденника дали ще се съгласи и дали приятелят ти няма нищо против.
Отиди на РД!
Аз бих отишла на РД-то!Това все пак е на най-добрият ми приятел,поговори с гаджето и му обясни ситуацията,постави го на твое място,нека си представи че трябва да избира между теб и най-добрият си приятел,той може и да ти каже че ще избере теб,но в мислите си...![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
100% 6te si namerih drugo gadje No ne i 100% 6te si nameri6 po-dobur priqtel![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Ama razbira se 4e trqbva da otide6 na rd.V kraina smetka ako gadjeto ti ti postavq takiva ultimatumi e po-dobre da se zamisli6...6toto edno e da te obi4a,a drugo e da te ograni4ava s lubovta si.A priqteli se namirat trudno,osobeno dobri.10 godini sa mnogo vreme,zql edin saznatelen jivot.Samo koito ima takiva priqteli znae kakvo e...az imam,zatova go kazvam,tova sa mnogo vajni hora,po-vajni ot nqkakav deto minava i zaminava i ne mu puka osobeno za tebe.Ne se sardi,ama si e taka,kakav e tozi egoizam?ti ne si mu sobstvenost! Govori s nego vse pak...
![]()
I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...
имали кво да се мисли ...
някав които познаваш от макс 1 год не поиче и ти казва да зарежещ наи дубрия си френд които познаваш от 10 години .... дааа беее биии му шута по наи бруталния начин и отиваи на рождения ден ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
spored men nqma smisal da se dvuomi6 ..... OTIVAI))
![]()
*Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
*Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по-мръсно!
gadjeto ti misli pogreshno,a ti samata trqbva da reshish kakvo da napravish.Trydno e da namerish istinski priqtel,a ti veche si go otkrila i vnimavai da ne go izgubish![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
аз бих отишла на р о ж д е н н и я д е н на най-добрия си приятел.![]()