- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za svirkite
ei hora kajete che mi e mnogo interesno zashto tolkova chesto se obsujda dali e unizitelnoi kurvensko za momichetata da pravqt svirki a nikoga nikude ne sam chuvala momchetata da se chudqt dali kato lijat se unijavat?kakvo unizitelno za boga ima v tova da pravish svirki???
Нищо...дори да има, униженията понякога са възбуждащи. ОБаче едно момиче на 15 няма как да го разбере...
Казвала съм го и преди,но не мисля,че е унижение,когато доставяш удоволствие на човека,когото обичаш,а ако и той също те обичане би трябвало да се чувства унизен,когато прави хубаво на гаджето си
![]()
И аз не мисля,че в това да правиш свирки има нещо унизително?Какво лошо има в това да правиш удоволствие на човека,който обичаш?
Ми не мисля,че е унизително,но всеки има различно мнение![]()
Не е унизително.Унизително е да ти се изредят 5ма отпред,отзад,абе къде що има дупка,да те заснемат с камера,да те пуснат по интернет и да дадат адреса на всичките гамени,дето са им приятели.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
така си еПървоначално написано от `Death`Whore`
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Че то тва е половината от удоволствието,не знам как го карат на "сух" секс някои,но не искам да съм им на мястото.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Първоначално написано от expl0de
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
НИЩО НЕ Е УНИЗИТЕЛНО, извратено, курвенско, когато се прави от двама души, които имат връзка помежду си, обичат се и т.н. Унизително е да духаш на първия срещнат. Същото важи и за секса.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Някои хора 'доставят удоволствие на партньорите' си, като *извършват елементарните си биологични нужди* в/у тях.. и в двата аспекта.
Ако и в това не виждате нищо унизително - шапка ви свалям.
С оралната любов нещата са сходни, просто в нашето съвремие е нещо толкова често срещано, че вече се счита за нормално.
абсолютно нищо унизително няма в това. и аз не го схващам тоя проблем. нито е унизително, нито е гнусно, нито е лошо...![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
preite sfirki na volq!
то във свирките няма нищо лошо,ама приятелят на въпросното мониче като се похвали и другите ще кажат "ебатииии курвата"Първоначално написано от `Death`Whore`
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
mi gadjeto mi misli 4e ne e unizitelno.o6te ne sme probvali,no tq misli 4e ne e sramno!!!az mnogo q uvajavam,i zatova .....
![]()
syglasnaПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
a be kvoto i da si govorite pove4e sa momi4etata koito si predlagat uslugite da vartat na toq ili oniq svirki i te sa kurvi nali taka .No ne sam 4uval za mom4eta deto si predlagat uslugite na momi4eta da gi lijat i ot tam pove4eto momi4eta si pravat asociqcia s kurva kakto 4uqt za svirki pone spored men
MI JENITE DETO DUHAT VINAGI SA SMQTANI ZA KURVI!
няма ни6то онизително в това,даже е за хвалба,особедно,ако 4лена е нат 20см.COOL![]()
Кой те излъга, че е яко да правиш свирка на 20 сантиметров член? Най-добре е да е 12-13 сантиметра, та да може момичето да го лапа целия. И за двамата е по-приятно.![]()
xexexex 120 sm ne 6te6e li i 10 sm go lapai tam i tva e, sperma g1latai!Първоначално написано от изрода
jenite ne mogat da nalapat i 10 sm kur, ti s pretencii, v g1rloto li 6te go vkarava6, 4e da e 20 sm!Първоначално написано от Анонимко
koi kazva 4e jenite ne mogat da nalapat 10....
abe az sam za svirkite te dostavqt takova udovolstvie na maja,pak koe mu e unizitelnoto 6te citiram samanta ot sexa i grada"moje da si na kolene ,no si go hvanala za topkite"
v4era razbrah kakvo e da dostavi6 ebati udovolstvieto na mom4eto koeto obi4a6,povrvaite mi nqma ni6to unizitelno!tolkova e priqtno 4e ne e istina!pone za men be6e super samo kato vidwh dovolnata mu fizionomiika!
Ami unizitelno e da go pravi6 na purviq sre6nat ina4e kakvo lo6o ima da dostavq6 udovolstvie na 4ovek kum kogoto ima6 nekvi 4uvstva!