.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: za svirkite

Guest

za svirkite

ei hora kajete che mi e mnogo interesno zashto tolkova chesto se obsujda dali e unizitelnoi kurvensko za momichetata da pravqt svirki a nikoga nikude ne sam chuvala momchetata da se chudqt dali kato lijat se unijavat?kakvo unizitelno za boga ima v tova da pravish svirki???

Мега фен
    Нищо...дори да има, униженията понякога са възбуждащи. ОБаче едно момиче на 15 няма как да го разбере...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Казвала съм го и преди,но не мисля,че е унижение,когато доставяш удоволствие на човека,когото обичаш,а ако и той също те обича не би трябвало да се чувства унизен,когато прави хубаво на гаджето си

Мега фен Аватара на koalka
    И аз не мисля,че в това да правиш свирки има нещо унизително?Какво лошо има в това да правиш удоволствие на човека,който обичаш?

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Ми не мисля,че е унизително,но всеки има различно мнение

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Не е унизително.Унизително е да ти се изредят 5ма отпред,отзад,абе къде що има дупка,да те заснемат с камера,да те пуснат по интернет и да дадат адреса на всичките гамени,дето са им приятели.
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нищо...дори да има, униженията понякога са възбуждащи. ОБаче едно момиче на 15 няма как да го разбере...
    така си е
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Че то тва е половината от удоволствието,не знам как го карат на "сух" секс някои,но не искам да съм им на мястото.
    Ко яли?-Пили.
    Ко пили?-Със зели.
    Нещо подобно е и този форум

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от expl0de
    Че то тва е половината от удоволствието,не знам как го карат на "сух" секс някои,но не искам да съм им на мястото.

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    НИЩО НЕ Е УНИЗИТЕЛНО, извратено, курвенско, когато се прави от двама души, които имат връзка помежду си, обичат се и т.н. Унизително е да духаш на първия срещнат. Същото важи и за секса.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на machoka
    Някои хора 'доставят удоволствие на партньорите' си, като *извършват елементарните си биологични нужди* в/у тях.. и в двата аспекта.

Ако и в това не виждате нищо унизително - шапка ви свалям.

С оралната любов нещата са сходни, просто в нашето съвремие е нещо толкова често срещано, че вече се счита за нормално.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    абсолютно нищо унизително няма в това. и аз не го схващам тоя проблем. нито е унизително, нито е гнусно, нито е лошо...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    то във свирките няма нищо лошо,ама приятелят на въпросното мониче като се похвали и другите ще кажат "ебатииии курвата"
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    mi gadjeto mi misli 4e ne e unizitelno.o6te ne sme probvali,no tq misli 4e ne e sramno!!! az mnogo q uvajavam,i zatova .....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Казвала съм го и преди,но не мисля,че е унижение,когато доставяш удоволствие на човека,когото обичаш,а ако и той също те обича не би трябвало да се чувства унизен,когато прави хубаво на гаджето си
    syglasna
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

a be kvoto i da si govorite pove4e sa momi4etata koito si predlagat uslugite da vartat na toq ili oniq svirki i te sa kurvi nali taka .No ne sam 4uval za mom4eta deto si predlagat uslugite na momi4eta da gi lijat i ot tam pove4eto momi4eta si pravat asociqcia s kurva kakto 4uqt za svirki pone spored men

Guest
    MI JENITE DETO DUHAT VINAGI SA SMQTANI ZA KURVI!

изрода
    Guest
    няма ни6то онизително в това,даже е за хвалба,особедно,ако 4лена е нат 20см.COOL

Мега фен
    Кой те излъга, че е яко да правиш свирка на 20 сантиметров член? Най-добре е да е 12-13 сантиметра, та да може момичето да го лапа целия. И за двамата е по-приятно.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от изрода
    няма ни6то онизително в това,даже е за хвалба,особедно,ако 4лена е нат 20см.COOL
    xexexex 120 sm ne 6te6e li i 10 sm go lapai tam i tva e, sperma g1latai!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от изрода
    xexexex 120 sm ne 6te6e li i 10 sm go lapai tam i tva e, sperma g1latai!
    jenite ne mogat da nalapat i 10 sm kur, ti s pretencii, v g1rloto li 6te go vkarava6, 4e da e 20 sm!

koi kazva 4e jenite ne mogat da nalapat 10....
    abe az sam za svirkite te dostavqt takova udovolstvie na maja,pak koe mu e unizitelnoto 6te citiram samanta ot sexa i grada"moje da si na kolene ,no si go hvanala za topkite"

Guest
    v4era razbrah kakvo e da dostavi6 ebati udovolstvieto na mom4eto koeto obi4a6,povrvaite mi nqma ni6to unizitelno!tolkova e priqtno 4e ne e istina!pone za men be6e super samo kato vidwh dovolnata mu fizionomiika!

Ami unizitelno e da go pravi6 na purviq sre6nat ina4e kakvo lo6o ima da dostavq6 udovolstvie na 4ovek kum kogoto ima6 nekvi 4uvstva!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си