.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Kakvo da pravq.... koi put da poema?

az sum f i sum izpadnala v edno mnogo stranno i oburkvashto polojenie za men i se nujdaq ot vashata pomosht!!!taka: ot mnogo vreme si tursq seriozna vruzka mnogo rqdko sre6tam nqkoi koito da mi dopadne i da iskam da sum s nego no i taka da stane vinagi poradi edna ili druga pri4ina neshtata se provalqt moje bi tova mi e sudbata!! na skoro se zapoznah s dvama muje, ediniat e adski hubav t.e mn mi haresva kato vizia kato harakter razbirame se vijdali sme se nqkolko puti no.... opredeleno ne iska neshto seriozno tova koeto az tursq! i tova me izmu4va super mn i nz dali da produljavam da opitvam da se polu4i neshto,a drugia e po.. grozen na vizia ama ne kazvam 4e e grozen simpati4en e... i s nego se razbiram perfectno... i toi iska opredeleno neshto seriozno ot men zvuni mi da se vijdame govorim si za vsi4ko s nego razbirame se mn dobre no nz dali da buda s nego!? moje bi ima neshto koeto me otbluskva no nz kakvo!? Kajete mi kakvo da pravq? koi put da poema?! koe reshenie spored vas 6te e nai pravilno za mena se opitvam da buda s nqkoi s koito po veroqtno nqma da sum no ne e sigorno, da buda s nqkoi koito sum sigorna 4e e seriozen kum men i 6te bude seriozen i za napred.... ili da produlja da vodq minalia na4in na jivot i da 4akam lubovta v nqkoi prekrasen den i men da me sre6tne kakto do sega sum pravila! pls help [-o<

Guest
    Избери пътя на тъпите кучки - изчукай се с хубавия и го зачукай на грозния...

Супер фен
    Намери си трети

Lubo.15
    Guest
    Ако този "по-грозничкия" ти допада и мислиш че ще стане една добра връзка няма какво да чакаш.А онзи като не иска - еми ако иска.

kvo da ti kaja,ako hubaviq e tap i neiska nishto seriozno nqma smisal da si s nego,ako pak drugiq ne te privli4a pak ne stava za tva 4e nai dobre 4akai se nqkoi 6te iznikne za teb koito 6te ti dopadne vav si4ko!kasmet!!!
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Shtom krasaveca ne iska nishto po seriozno go ostavi, a za groznichkiq i az neznam kakvo da ti kaja,opitai a ako ne ti haresva neshto v nego ili ako ne si sigurna che toi e choveka kakvo ti prechi da go ostavish!ima i treti variant-chakala si dosega a zashto ne pochakash i oshte malko-barzo shte razberesh koi e istinskiq!uspeh kakvoto i da reshish!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен Аватара на koalka
    Помисли добре кой наистина удовлетворява желанието ти за сериозна връзка,май беше втория.Имаш ли привличане към него?Тръпка?Трябва да си отговориш на тези въпроси,защото не мисля,че е добре само защото търсиш сериозна връзка да пренебрегнеш това,че той не ти харесва външно и не те привлича.Макар характера да е по-важен несъмнено и това има значение.Ако се влюбиш в един човек ти харесваш всичко в него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си