- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПУСТА РЕВНОСТ.ПОМОГНЕТЕ
А бе хора имам проблем с приятелката ми сме вече година саедно но от както трагнахме постоянно я ревнивам мойе би от тва 4е сме в един клас и у4им в механо техникум а там са20 мими4ета на 1000 мом4ета ли не знам или мойе би от тва че са ме зарязвали не знам но просто усе6там 4е така и умразвам.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ПРЕУДОЛЕЯ ПО НЯКАВ НА4ИН. Може ми и от тва че и тя ме дразни понякога .като ми вика глеи го тоя сладур и от сорта просто мн се дразна дори като ми каже 4е си пи6е с някои друг в SKYPE .POMOGNETE MOLQQ
Дам, тя го прави, за да се дразниш.Ама ти не обръщай толкова внимание, и ще видиш, че тя ще престане.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Помагам - въобще не и се връзвай на кириите. Тъпите кучки само това чакат. А те, приятелю, СА МНОГО! Повече, отколкото някога си си представял (а ти, като всяко момче, си си представял, че са доста, нали?).
П.П. Доказателство №7. Няма как да не дразните човека отсреща при всеки сгоден случай.
a be hora az hubavo nqma da i obra6tam vnimanie za tva ami .kvo da praa kato postoqnno nqkvi selqnduri i podsvirkvat tva 6ibano mehano.i kato q vijdam 4e se kefi ot tva
Да й разбиеш главата с тухла 4-ка?Първоначално написано от Анонимко
Не бе, сериозно, явно се има много "куул" това момиченце. Какъв мъж си бе, постави я на място веднага. И ти имаш зъби, нали? Не позволявай това, че ти е първо гадже, да те направи послушен страхливец. Покажи й, че не може да си играе с теб, ясно?
Spored men nedei da obru6ta6 vnimanie na vsi4ki koito i podsvirkvat...ami naprotiv prosto se oburni i kaji "kuv ti e problem" ...
neznam ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da se radvam 4e imam hubavo gadje i nqma6e da obru6tam vnimanie na nikoi.......
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
kurvolqk ! Zarqzvai q !
Mnogo ste srogi s momicheto.....za6to da kurva?Za6toto i podsvirkvat taka li?.......neznam![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Не, едноклетъчно, защото се кефи на подсвиркванията!Първоначално написано от Zlat4eto
To nqma li da se kefi6 ako mine6 pokrai men i ti kaja ei kakuv sladur?Abe neznam......vse pak da ne se obijdamevseki ima pravo na mnenie a?
![]()
mersi mnogo we hora.6toto super mnogo se drazna i ne znam prosto ne znaeh
kvo da praa .ama nai golqmoto le4enie mai 6te e da ne se vprqgam tolkova i da sam spokoen i da ne mi dreme
Ако подсвиркваш като минавам няма "да се кефя". Иначе дори да ми е приятно обожанието на другите, няма демонстративно да го показвам на момичето до мен.Първоначално написано от Zlat4eto
Иначе наистина всеки има право на мнение...колкото и глупаво да е то...
=D> tova trqbva da napravida ne ti puka
Прави го нарочно и за това ревнуваш.Проблема не е в теб,А В НЕЯ!!!Никога не бих си позволила да кажа такова нещо на гаджето ми,а аз просто не харесвам други и не се заглеждам по тях.Вие сте от една година заедно и това малко или много те наранява.Говори с нея и й кажи да престане,защото не ти е приятно.Ако не престане-сам си прави изводите...
Ти пък вместо да се радваш че е избрала теб измежду 1000 момчета си тръгнал да я ревнуваш!Всеки си пише в skype с различни хора,ама тя е с теб нали?!
Ти все едно не си пишеш с момичета,айде де!А като казва тва :"Виж го тоя сладур"иска да привлече вниманието ти,да види реакцията ти,може да и харесва като си ядосан,не ти ли е казвала "Много си сладък като се ядосаш"?Не се дръж с някой така както не искаш да се държат с теб!Ами ако тя беше болязнено ревнива?Щеше да я зарежеш?Да,но тя е с теб,а това означава че наистина те обича!Мисля че бях достатъчно ясна за да те убедя че няма смисъл от ревност в твоя случай!
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
връзка се гради върху любов и доверие. не смятам, че тя може дълго да просъществува ако в нея се прокрадват лъжи, лицемерие, заблуди, изневяра или... ревност!
съвет: спри се! ужасно е да те ревнуват непрекъснато за щяло и нещяло. спри се за да не загубиш момичето![]()