.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: pukane v stavite

Guest

pukane v stavite

zdraveite,
    ta na4i imam edin problem. ot vreme na vreme niakoi stavi po4vat da mi pukat, nai 4esto diasnoto ramo i kitkite. ne use6tam bolka ili naprejenie ami prosto pukane. tfa dali e 6toto sum na 16 i rasta ili moje bi 6toto hodia na fitnes i se natovarvam s tejesti, vupreki 4e kakto kazah ne use6tam bolki i natovarvaneto ne sum usetil da mi vredi.

Повече от фен
    от фитнеса е... и аз съм тъй и мойте пукат но ми няма нищо
    иначе незнам дали е вредно... за сега не но в бъдеще може да се появят някакви проблеми... не си само ти с тоя проблем така че споко предполагам че всички които вдигат тежести го имат тва...

Голям фен

!!!!

Ей, хора, внимавайте с този фитнес! Докато растете /т.е. до към20г/Ставите и костите не са укрепнали.Следователно прекомерното натоварване ги уврежда.Сега пукат, после се деформират и болят.

Аз съм момиче и не ходя на фитнес, но пак ми пукат всички възможни стави! Като стана сутрин от леглото се чува щрак-щрак-щрак от ставите на пръстите на краката ми! Сиг е от растежа!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

I az ne xodq na fitnes oba4e mi pukat vsi4ki stavi.Ponqkoga daje na kraka primerno vse edno mi zacepva ne6to i trqbva da izpuka za da se namesti ina4e boli mnogo i ne moga da xodq.Ujasno e.Ina4e tva s zacepvaneto mi se e slu4valo i na kolqnoto i na kitkata i na ramoto.Na ramoto oba4e mn boli.
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

honey-7o, и аз имам същия проблем. Понякога ми зацепва крака и ако си го мръдна боли и трябва да изпука. Абе гадничко си е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си