- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kako da pravq doide mi cikyl a sam na 13....?
Kajete mi molq vi kakwo da prawq na 13 sam no m idoide cikyl ot kakvo moej da doide tolkova rano...nesam pravila sex...molq pomo6t...![]()
Na men mi doide na 11Spoko
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Абе на 11 е нормално,при тебе се е забавил... как какво да правиш ? Отпразнувай го с едно здраво ****![]()
На мен ми дойде тази година а съм на 12 год.спокойно това е нормално
![]()
sexa nqma otno6enie kum idvaneto na cikula, na men su6to mi doide na 13 i tova e pove4e ot normalnoПървоначално написано от Elito0o
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
4e kvo ot tova ima hora deto po ranno im idva daje prosto ti e bilo vrem tva e![]()
moje da ne sam momi4e no znam 4e 4ove6kiq organizam ne e kato robot. tva ne6to s cikula e strogo individualno i zavisi ot skorosta s koq to se razviva daden 4oven nqma ni6to nenormalno spored men vs4ko zavisi koga organizma e dostignal polova zrqlost.nadqvam se da sam bil polezen
Napalno normalno si e na tazi vazrast!Na men mi doide daje o6te po rano !Ni6to ti nqma ,spoko
mn qsno,nqma kakvo da se 6a6ka6
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
Лелей..бий ся камбаната,че ти е дошло за първи път..бахти никой не е умрял още от тва няма и да умре сигурно.Брао че ти е дошло.Иди поговори с майка си или нещо от сорта место да пишеш теми от типа "Уааааааа дойде ми пък съм на тринайсеееееееееееееее" 13еуайсдхйк12ъх39асйбд
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
Spoko, normalno e, zna4i se razviva6 normalno, az imam edna priqtelka, deto se razviva prealeno burzo i i doide na 9 godini.. 6te vi se stori kato bazik, no ne e , naistina na 9, po4ti 10 i doide cikula, taka 4e e normalno.. ako misli6, 4e na teb ti e rano, kakvo d kaje tva momi4e, z koeto ti spomenah..![]()
![]()
На едно момиченце от съседния вход и дойде на 8 год. и нещо и стана и ходи по болниции после..умря
затова попринцип мисля че 9 е рано защото може да се получи нещо такова...но 13 си е много добра възраст
![]()
mila spokoino.na men mi doide na 12!napalno si e normalno ne se pritesnqvai
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Напълно нормално е да ти дойде на тази възраст. Няма за какво да се панираш, нормално е. Спокойно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Na men mi doide 5-ti klas.. Spoks.. normalno e.. I ne e nujno da si pravila sex za da ti doide.. Cikala idva predi da pravish sex..
Abe Macko i na men mi doide na 13 a na poe4eto mi fr im e dushlo na 11-12 taka 4e v normalna vuzrast ti doide spoxa i sexa nqma nishto obshto s cikala!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
това си е нормалното време. и на мен ми дойде на 13![]()
алелуя.
И аз тай, не виждам нещо тревожно в товаПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Съвсем нормално е,няма от какво да се притесняваш.Ако те е страх поговори с майка ти,тя ще ти обясни.![]()
че какво му е раното? ти на колко искаш да ти дойде - на 24? на 13 и й било дошло рано... ох, Боже... ама да си толкова зле. никаква ли сексуална култура нямате? айде, сексуална - не, ама поне познавайте собствените си тела!
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Споко,и на мен ми дойде за първи път на толковаПървоначално написано от Elito0o
А това няма нищо общо с това дали си правила секс ли не
![]()
Мила, няма нищо нередно. Идва и по-раноПървоначално написано от Elito0o
мисля, че ти е дошло точно когато трябва
![]()