- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kako da pravq doide mi cikyl a sam na 13....?
А аз какво да кажа като ми доиде на 11!?На 13 е съвсем нормално...ти какво искаш да ти дойде на 30 ли?
На мен ми дойде в шести клас.Спокойно,това се случва с абсолютно всяко момиче и след година в класа ти вероятно няма да има момиче без менструация.Ако се притесняваш,поговори с майка си,но ако не искаш,може да споделиш и с някой надежден възрастен,или с приятелка,на която също й е дошло.
като ти прочетох поста се подсетих за нещо от което се възмущавам. Просто никой не говори с тия деца, да им обясни какво е това цикъл, кога да го очакват и т.н..имам приятелка, чиято майка абсолютно никога не е обелила дума за секс и такива неща.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Mali 6te umre6 kat ti e do6lo na 13........na mene mi e do6lo na 11 pa ni6to ne mi e stanalo spokoO0o
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Doide ti v klas i sega prqkora ti e mi6enata 6tot e stanalo petno na ga6tite tiПървоначално написано от Nadelina
![]()
Ъхъхъх умря викашПървоначално написано от ®©PeTq®©
Не,че не може
![]()
Иначе спокс,на мен ми дойде на 11Няа кво да се притесняваш ми иди и си купи първите превръзки!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ми на мен не ми е много смешнонз защо на теб ти е ама..не е въобще приятно да се подсмиваш на момичето..
айде.. като ти дойде за 2ри път пак пусни тема![]()
![]()
..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ами и на мен ми дойде на 13 и това е нормално.Всички ти го казаха.
темата е ебавка ..мно сте злее еии!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ami spored men izob6to ne e rano....normalno si e.Na men mi doide na... 12 godini 10 mesecaVse tam.Normalno si e.
Колко зле информирани хора има...
Абе на тая възраст не си ли се интересувала поне малко за тези неща?
То бива, ама такава невежест...![]()
na men sashto mi doide na 11 taka 4e ... np![]()
tova gore bqh az - zabravih da se regna
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Първоначално написано от I_love_dead_people
Определено и аз съм на това мнение!
това мнение е мое.Първоначално написано от Анонимко
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
Само едно ще ви кажа .... туй Жената е мн изгаврено от природата .... цикал има ще го ебат ще ражда цял живот ще удисва на мъжете ..добре че сам се родил момче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е тва е нормално
на мен по принцип ми дойде на 12
спокс
какво да правиш ли ? еми сложи си превръзка и пий една студена вода, имате си още една жена в къщата![]()
vengeance knows no mercy
normalno![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ми на мен ми дойде на 12... така че няма да се плашиш ((;
(бду да не мислиш, че идва на 16...)
...Bear Me The Light
...
A ти на колко искаш да ти дойде, на 50 ли?
Как какво бе? И на мен на толкоз годинки ми дойде. Ко се маешКупуваш си превръзки майка ти показва как се слага, ако ти се вижда сложно и .. това е цялата работа.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.